Şimdi Ara

Medyada yalan dolan imPARAtor haberleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yok Sevilla Yok Everton Yok Şura Yok Bura kardeşim Türkiyede şişirilen bir adam günümüz çağdaş futbolunda Avrupa kulüplerinde bu adamın başarılı olması imkansız.

    Anca sezon başında Ankaragücünden teklif alırsın.Onada tenezzül etmezsin.Al Ankaragücünü 2 sezon içinde ilk 2 ye sok harbi büyük hocasın diyeceğim bırak şampiyonluğu.

    Bu yine Galatasaray'ın başarısız olmasını bekliyor pusuda.Bunun yancıları habire Okan hocaya sallıyor.Bizim içimizdeki avel bazı taraftarlarda bunlara çanak tutuyor sosyal medyada.imPARAtor paralarını say,bodrumda takıl çoluk çocuğunla bizim yakamızdan bir düş artık...


    Medyada yalan dolan imPARAtor haberleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam bu tür haber sitelerinin tek derdi tık almak, görüntülenme sayısı arttırmak.


    Haberin gerçekliğinin, olmasının olmamasının bir önemi yok onlar için. Nasıl olsa somut bir konu da değil, Salla sallayabildiğin kadar. Haberlerin içeriğine baktığında düşünülüyor, söylenildi, rivayetler arasında gibi terimlerle dolu.

  • Her zaman yazıyorum.

    Parator zamanında çok şanslıydı, çok iyi bir jenerasyon yakaladı ve onun ekmeğini ömür boyu yedi. Hem deli kazandı hem de Galatasaray a deli zararlar yazdırdı.

    Hep söylüyorum. Gaz vermek dışında çok iyi hocaysa neden bir anadolu takımına gidip çalışmıyor ? Yemez değil mi ?

  • tarator yemek isteyen yallah kebapcı selahattine

  • oğlum bu adam artık yaşlandı niye kabul etmiyonuz. bize köşede maçı izleyen değil kendini sahaya verecek adam lazım terimden bu işler geçti. Ben kendisini hiç sevmem ama eski terim olsa gelsin eyvallah ama geçti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.