Şimdi Ara

Meditasyonun Zararları - Meditasyon ve Yoga Yapmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Siz de mi meditasyon yaptınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3üncü gözü açınca noluyor

  • Kabus00 kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşü olmuyor. İnsan en yüksek potansiyeline ulaşıyor ama Lucifer ile kontrat imzalamış oluyorsun. Lucifer sonsuz bilgisini aktarıyor. Uyanış yaşıyorsun. Bu dünya hayatı için öbür dünya hayatını heba etmiş oluyorsun.

    Yapılmaması gereken bir şey her insanın içinde bu deccal ve firavun olma potansiyeli var. Sonuç olarak bunu yapanlar negatif varlıkların hizmetine girmiş oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Junkie16 kullanıcısına yanıt
    Nefsimi terbiye etmemi sağladı. Ama bundan daha ötesini de yapamazsınız zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu sen Müslümansan niye bu tip işlerle uğraştın ki ? Allah Kuran'da insana gereken tüm bilgiyi verdi. Namaz kılmak insanın arınması, rahatlaması için yeterlidir. Meditasyon ne abi ! Bu spiritüel şeylerin ne kadarı doğru ne kadarı yanlıştır bilemem ama Allah'ın çizdiği sınırlar içinde kal. Ancak o sınırların içinde güvende olabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt
    Meditasyon ve yoganın her hangi bir dine bağlı olmadığı herkesin yapabileceği söylendi. Hep de öyle anlatılır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dini bir kenara bırakırsak en sevdiğin sana hayatı düşündürecek şekilde olan bir müzik seç saat gece 12 de eline kağıt kalem al içinde ne varsa yaz kafanı boşalt içinde bastırdığın kendinde sevmediğin yanları iyice bir öz eleştiri yap çok güzel oluyor ben yapıyorum hep

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O yapılan hareketler ve çıkarılan seslerin tarihsel kökenine iyi bakmak lazım. Ben onu bunu bilmem. Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Huzur arayana adres belli. Onun haricinde sınırları aşıp daha üst bir bilinç ve bilgiye erişmek niyetindeysen insanın buna uygun olmadığını belirteyim. Allah bizlere çok çok derin bilgiler verebilir ama öğrendiğin şeyler senin beynini eritir. Kaldıramayacağın bilgi ve güç seni ezer. İnsan aklının bir sınırı vardır. Ha ölünce şayet kaldırabileceksem ve bir mahsuru yoksa Allah'tan kendisine dair daha fazla şey öğrenmeyi talep edeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt
    Benim yaptığım meditasyonlar ruh eşini çekme, parayı hayatına çek gibi şeylerdi ve yatarak yapıyordum. Ama çok derin bir trans haline geçiyordum. Çakralarım ve epifiz bezim bundan dolayı aktif oldu.

    Şu ansa gerçeğin farkındayım ve İslamiyetin gerektirdiği gibi yaşayacağım İnşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler. Deneyebilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

    yav he he

  • Meditasyon, sakin ruh hali ile yapılmalı.

  • İnsanları meditasyondan uzaklaştırmaya çalışan aşırı dinci ya da psikolojisi bozuk biri gibisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelip de ben çok uzmanım, butun bu konularda hatim indirdim, bunların hiçbiri yok demek de kusura bakma sevimsiz azılı ateist, ukala, küstah "Celal Şengör"lük gibi birşey. Senin benim ne haddimize ki neyin ne olduğunu tamamen kavramış olacağız, ve ben algılayamıyorum diye bazı şeyler yok olacak. Sen yılalrca araştırmalarından sonra bu sonuçlara varmışsan, o da senin yolculuğun diyelim. Saygı duyarım ama soylediklerin benim için bir anlam ifade etmiyor. Hiç ama hiç aynı fikirde değilim. Ha bu arada, herşeye anlam yukleyenlerden değilim ve şüpheyle yaklasırım olaylara.

  • Yaşadıkların meditasyon ve kundalini yoga ile ilgili olabilir ama tamamen kontrolsüz, rehbersiz, bilinçsizce yapıldığından olduğunu düşünüyorum. Müslüman da olabilirsin ama İslamiyet en doğru yoldur diye inanmak da tamamen bir inançtır ve birçoğumuz için birsey ifade etmez. Din ve kitapları iyi tanıdıgımız, okudugumuz halde yazılanlar mantıklı gelmez. Yoga şeytanın yolu, namaz da Allahın yolu demek de dupeduz yobazlıktır benim gozumde. Namaz dediginiz şey de basit yoga pozlarından, hareketlerinden ve meditasyondan ibaret birşey. Yoganın geçmişi 5 bin yıl, namaz da kaç, 1600 yıl?

  • anatolie A kullanıcısına yanıt
    Ortada kavranacak bir şeyin olduğunu nerden biliyorsun peki, bütün nihai gerçeklik ya önündeyse? Sana kim fizyolojik bir hapishanede bulunduğunu ve algılarının sınırlı olduğunu söylüyor ki. Tipik jungian kafası eğer bütün bu caba bilinçli ve bilinçdışı bir yok olma korkusunu bastırmak üzere kurulu arayış ve kılıf bulmak ise algılarının sınırlılığı ve farklı boyut gibi zırvalıklar, senin totonu rahatlatmaktan öteye gitmeyecek savunma mekanizmalarından başka bir şey değil. Evet dostum cabalama önüne geçemeyeceksin bu yok oluşun, hiçliğe gidişin. Sadece aspirin arıyorsun kendine. Ben hala bu alanda araştırmalar yapıyorum ama g*t rahatmak için değil, öyle olsa senin gibi direkt benimserdim bunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 7 Nisan 2023; 2:46:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.