Şimdi Ara

MediaTek Dimensity 9000 ve Oppo Pad 2 güçlerini birleştirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MediaTek Dimensity 9000 ve Oppo Pad 2 güçlerini birleştirecek
    Uzaktan çalışma modelinin ve evden eğitimin yaygınlaşmasıyla Android tablet piyasasının yeniden canlandığına şahit olduk. Xiaomi, Realme, Vivo ve Oppo gibi markalar bu piyasaya bel bağladı. MediaTek Dimensity 9000 ve Oppo Pad 2 ikilisi kullanıcıları karşılayacak.



    Ayrıca Bkz.Şahane kulaklık - Oppo Enco X2 incelemesi!



    Oppo Pad 2 neler sunacak?



    Digital Chat Station'ın sızdırdığı bilgilere göre bu modelin ekranına 2800 x 2800 piksel çözünürlük eşlik edecek. Oppo Pad ise 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan 11 inçlik bir IPS LCD ekrana ev sahipliği yapıyor.



    Şimdilik yalnızca bir bilgi sızdıran Digital Chat Station'ın daha fazla bilgi sızdırması bekleniyor. Oppo Pad'de dört adet hoparlör, 33 W şarj teknolojisi, 8360 mAh batarya kapasitesi, 256 GB dahili depolama ve 8 GB RAM mevcut. Bu bağlamda Oppo Pad 2'de bu özelliklerin daha iyisini görebiliriz.



    MediaTek Dimensity 9000 ve Oppo Pad 2 güçlerini birleştirecek
    MediaTek Dimensity 9000'i Lenovo Tab Extreme'de de göreceğiz. Oppo Pad gücünü Snapdragon 870'den alıyor. Bu işlemcinin mimarisi şu şekilde: 1 x 3.2 GHz & 3 x 2.42 GHz & 4 x 1.8 GHz.



    Milyonlarca kullanıcının gözü şu anda Oppo Reno 9 serisinin tanıtım etkinliğinde.Tablet seven kişileri de ihmal etmeyen Çinli firmanın bu tableti 2022 yılı bitmeden piyasaya sürmesi şaşırtıcı olmaz.



    Ayrıca Bkz.OPPO Reno 9 serisinin tanıtım tarihi belli oldu




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2022/11/19/oppo-pad-2-with-dimensity-9000-is-coming-soon/







  • donanımsal olarak çok güzel cihaz lakin her platformda apple markası ve ürünlerini eleştiren birisi olarak söylemeliyim; android işletim sistemi tablete uyum sürecini tamamlayamadığı ve verimli işlevsel uygulamalar geliştirilmediği sürece tablet pazarında android ürünler ancak ekonomik olarak perişan ülkelerde satış başarısı yakalayabilir. şuan söz konusu tablet ise ne yazık ki ipad alternatifi işlevsel cihaz bulunmuyor. galaxy tab8 serisi inanılmaz güzel ama iş yazılıma gelince cortluyor

  • Tablet diyince Surface Pro canım ya. İpad falan büyük ekranlı kalemli telefondan başka bişe değil. Yazılım yazılım diyorlarda bi nanesi yok daha destop modu bile yok. İpadede mac os çalışmadığı sürece çöp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Elimde 2017 Surface Pro ve M1 chipset iPad 11 Pro var. Üstüne bir de Apple klavye aldım ama iPadOs denilen şey hikaye. O işlemciye yazık oluyor. Surface ile ise her şeyi yapabiliyorsun. Dört başı mamur bir PC'den fazlası var eksiği yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.