Şimdi Ara

Mediamarktın Değişim/İade Talebine 1 Haftadır Cevap Vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mediamarkt'ın gittigidiyor mağazası üzerinden almış olduğum Vestel KM 7611 Kurutma Makinesi 16 Eylül 2020 tarihinde Horoz Lojistik tarafından evimize teslim edildi. Bu esnada ürünün dış ambalajında her hangi bir yırtık,ezik vs bir hasar görmedik. Ardından Vestel yetkili servise ulaşark montaj için talep oluşturduk ve aynı gün servis montaja geldi. Ürünü ambalajından çıkardıklarında sol yan sacında vuruk olduğu söylendi. Montaj işlemi tamamlanmadan değişim yapacağımızı servis yetkililerine ilettik ürünün fotoğraf ve videolarını çekip konuyla ilgili servis fişini akşam üstü alabileceğimiz söylendi.


    aynı gün akşam üzeri servisten ilgili fişi alıp mediamarkt mail adresine gönderip değişim talbinde bulunduğumuzu belirten bir mail yazdım. Bundan sonra 2-3 gün içerisinde sürekli olarak mediamarkt benden hasar tespit tutanağı istediğini, göndermiş olduğum servis fişi ile işlem yapılamayacağını söyledi durdu. Bende her defasında yetkili servis ve vestel müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede bu şekilde bir tutanaklarının olmadığını diğer tüm firma ve iş yerlerinin bana verdikleri servis fişi ile işlem yaptığını söyledim.


    En sonunda bir müşteri temsilcisilerinden biri insafa geldi ve talebimi üst birime iletti (zaten müşteri hizmetlerinin hiç bir işlem yaptığı yok. Talep alıyor üst birime iletiyor). ürünü almamın üzerinde 1 hafta geçti hala ne bir arama var,ne bir mail. ürünü aldığım günden bu yana 80 kez mediamarkt ile görüştüm. Sorunumla ilgili genel merkeze kadar mail ile bilgi verdiklerini söylüyorlar ama hala aranacağım.


    14 gün içerisinde iade hakkımda var fakat ürünü iade edebilmem içinde bunlarla irtibat kurmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Koca makine 1 haftadır apartmanın içinde kapımın önünde bekliyor. Evde eşimle psikolojik olarak çöktük.Lütfen bir yardım.








  • aynısını bana yaptılar hoover kurutma mak aldım..yandan ezik çıktı paket açılınca servis fişi tuttular değişim diye. ben 1 ay uğraştım ve sorunu mediamarkt değil hoover çözdü düşün yani..okadar rezalet bir firma.bilerek yapıyorlar elelrindeki ezikleri itelemeye çalışıyorlar çünkü paketlemede herhangi bir hasar yada içinden cıkan köpüklerde ezik dahi yoktu..resmen şerefsizlik yapıyor mediamarkt bunun başka açıklaması yok..bir daha asla kapılarından dahi girmedim girmemde.
  • Mediamarkt hakkındaki görüşlerinize tamamen katılıyorum. Sizin firma nasıl bir çözüm getirdi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarkt ve horoz yan yana geldimi al sana cehennem azabı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.