Şimdi Ara

MediaMarkt Ve Benzeri Yerlerde Çalışmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
31.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar haftada 4 günüm boş böyle bir işe girim diyorum, zaten teknosa, mediamarkt çalışanları teknolojiden bile anlamayan tipleri işe alıyor, nasıl işe girebiliriz, nerden başvurabiliriz, torpil filan mı lazım bilen biri pm atabilir mi?
  • Teknoloji markette çalışmak için teknoloji bilgisinden ziyade satış becerisi gerektirir. Biraz fırlama olmak lazım. Ben yıllardır teknoloji meraklısı olarak her konuda bilgi sahibi olmaya özen göstersemde 12 yıldır bütün teknoloji marketlerde çalışmamın(halen teknoloji market çalışanıyım) verdiği tecrübe ile şunu söyleyebilirim; bilgi elbette önemli ama satış becerisi çok daha önemli. Danışmanın sattığı ürünü bilmesi yöneticiler için yeterli. Yani nanometreler terafloplar ddr4 kazandırdıkları gibi bilgiler. Çok arka planda malesef. Siz biliyor olabilirsiniz ama bizlerin muhattap olduğu müşteri kitlesi kesinlikle bana aksini kanıtlıyor. O yüzden bu sektör sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim geçen sene d&r'a girdim iş bulamadığım için tam bir rezillik. Sürekli ayaktasın 8 saat artı uyuz insanlar var. Müdür de uyuz çıkarsa tam sıkınıtı. Bir ay da işi bıraktım. Çekilecek iş değiş satış danışmanlığı. Git çağrı merkzinde çalış daha iyi. en azından oturursun. Nasıl olsa aynı para ikisi de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.