Şimdi Ara

MediaMarkt Satın Aldığım Ürünü Elimden Aldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herhese merhaba,


    Hiçbir firmaya özel bir düşmanlığım olmadı ancak uzun süredir müşterisi olmama rağmen Mediamarkt denen kurumsal şirketin yaptığı şark kurnazlığı hakikaten beni bezdirdi... Bu yaptıkları terbiyesizliği elimden geldiğince her ortama taşımaya kararlıyım..


    12 Nisan akşamı MediaMarkt web sitesinde gopro hero 9 aksiyon kamerası gördüm ve "internete özel fiyat" şeklinde bir kampanya olduğunu farkettim ve 6299 tl fiyatını ödeyerek hemen satın aldım.. Ertesi gün 13 Nisan öğlen saatlerine kadar sürekli ürünü izledim ve öğlen saatlerine kadar "bugun kargolanması için son xxxx saat" şeklinde ilan hala satışta idi..


    Mail adresime ise mesafeli satış sözleşmesi vs. yani kısacası resmi olarak ürünün satışına yönelik belgeler ve spariş onayım ulaştı..



    Yine 13 nisan akşamı bir hevesle bilgisayar ekranımı açıp kargo takibi yapayım dediğimde ise sparişimin sebepsiz yere iptal edildiğini gördüm..


    Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen kimi yetkili ürünün stokta olmadığını ve stoğa girince arayıp aynı fiyattan satın alabileceğimi, kimi yetkili ekranının donduğu bahanesini, kimi yetkili ise bana hediye kuponu yollayacağı sözünü vererek başından savdı... Sonuç olarak anladım ki hiçbir yetkilinin amacı bir çözüm üretmek değil, tamamiyle beni o an başından atacak bir bahane üretmekti..


    Şimdi soruyorum mağazaya girip bir ürünün parasını ödeyip satın almış bir insanın peşinden koşturup ürünü geri alıp parasını iade edebiliyor musunuz? İnternet ortamında yapılan bu terbiyesizliğin bahanesi nedir?


    Stok kalmaması vs. hiçbir bahaneye beni inandıramazlar! Çünkü 1 gün ara ile aynı ürünü 8900 liraya ilana koydular..Bunun açıklaması tam anlamı ile zam yapacakları için sattıkları ve parasını aldıkları ürünü bile müşterinin elinden almaktır!!


    Bundan sonra MediaMarkt denen kurumsal şark kurnazı ile hiçbir işim olmayacak hatta mağazalarına bile girmeyeceğim!

    Bu mesajı da onlardan çözüm üretmelerini beklemek için değil, insanların bilgilenmesi ve bu müşteri düşmanlığı yapan firmalardan uzak durması için yazıyorum!




    MediaMarkt Satın Aldığım Ürünü Elimden Aldı!



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.