Şimdi Ara

Mediamarkt`i sikayet edemezmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar biliyorsunuzdur medimarkt 2-3 gundur bir kampanya yapiyor. Her 100tllik alisverise 20tl aninda hediye ceki verdigini soyluyor, ve ustelik bunu aldiginiz urunde kullanabilirsiniz diyor!

    Bende uzun zamandir tv arayisindaydim. Madem boyle bir durum var, gidip hemen bir tane alayim dedim. Girdim iceri, tabiki tiklik tiklim, ilk sinir harbini o anda yasadim, ilgilenecek bir kisi bile bulamadim bir sure.

    Neyse, bunlar olur seyler, bizim millet sever indirimi...bir sure tvleri inceledim, soyle 2-3 model gozume kestirdim..

    Fiyatlarina baktim, hepsinin uzerinde bir fiyat vardi ve ustundede aynen soyle yaziyordu `bu urunu aldiginizda aninda kullanabileceginiz xxxTL hediye ceki`...3100tlik bir tv gordum, ustundede iste 800tl gibi bir rakam hediye ceki diyor.. dedim super, 2300e ben hemen alirim bunu..

    birini cagirdim. dedim ben bunu istiyorum, 2300 oluyor dimi hediye cekiyle?

    cevap: hayir, o zaten indirimli fiyati...yani anliycaginiz, orijinal bir fiyat belirlemisler, sozde kampanyadaki miktari dusmusler, ve daha once satilan fiyattan, hatta belkide biraz daha yuksektir, urun satiyorlar..

    ornek vermek gerekirse, su anda tum turkiyede 1699a satilan LG PM6900 Mediamarkt denilen yerde indirimli sekilde 1999a satiliyor. Elemana bunun her yerde, ozelliklede Vatanda 1699a satildigini soyleyince tamam o zaman bizde o fiyattan verelim dedi. Alin basiniza calin deyip ciktim ordan.

    Rica ediyorum konu tasinmasin..sonucta bir cogumuz oraya tv almaya gidiyoruz. bir cogumuz belkide indirimli aldigimizi sanip cikacagiz ordan..







  • Aynı şekilde bende durumu dün açtığım başlıkta belirttim,şikayetvar.com vb. sitelerde bu durumu belirtirsek iyi olur
  • evet simdi gordum actiginiz konuyu

    aynen dediginiz gibi olay...

    nolacak peki, hic mi sikayet edilmez bu durum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.