Şimdi Ara

Medeniyetten sonra 9000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Medeniyetten Sonra 9000


    
İnsanoğlunun Cosmos Üzerinde. İzinin Silindiği 3. Dünya savaşından Sonra, Duygusuz ve Acımasız Katil Makinaların ele geçirdiği Yeni Çağ.


İnsanlık için yeni bir adım, Nasanın Marsta Hayat arama amacıyla üretilen bir robot teknolojsi
    İnsan oğlunun kendi yarattığı silahla evrenden silinmesi umulmadık bir şeydi. Tıpkı Albert ve Atom bombası gibi 



    Çinin Dünya üzerindeki ticari hakimiyeti ele geçirmesi, Rusyanın Üst düzey silah projeleri Amerikayı adeta köşeye sıkıştırmıştı. Bu durumu Hazmedemeyen ABD 3. dünya savaşına hazırlanmaya başladıl.

    Diğer Taraftan Rusya ve Çin . Karşı tarafın Tehlikesine göğüs gerebilmek için ortaklık kurma peşindeydiler. Ama bu tamamen anlaşmazlık ve kararsızlık yarattı sonuç olarak bu iki ülke 3. Dünya savaşı vesonrasında boyunca yok olana kadar yalnız kalmıştı


    savaşın 3. yılında tüm tarafların yaşadığı ağır kayıplar, Savaşın ve İnsanlığın seyrini tamamen değiştirmişti. Nasa tarafından. Marsta Hayat arama amacıyla üretilen XR301 adlı Araştırma ve Keşif robotları. ABD ordusu tarafından acımasız ve duygusuz. Tamamen öldürmeye yönelik olarak programlandı. Savaşın 4. yılında Çini tamamen düşürme amacı olarak kullanılmaya başlandı. ABD’nin bu robotu ilk olarak çinde denemesi büyük bir hataydı.


    Çin Büyük ölçüde Zayıflatmıştı Katil robotların hedefi çin ordusunu düşürüp ülkeyi boyunduruğu altına almaktı. Hemen Hemen Her bölge Makinalar tarafından ele geçirilmişti, Shenzhen gibi Bir kaç Bölge çin kontrolü altındayı.


    Shenzhen de ele geçirilen ABD savaş robotları karşı saldırı için Kamikaze makinası olarak programlandı. Çin Eline geçen bu fırsatı kaçırmadı ve zaman kaybetmeden ABD’ye gönderdi.

    Savaşın 5. Yılında gidişat büyük ölçüde çine geçmişti, Ancak robotları kontrol etmek güçtü, Asker,Sivil,Çocuk,Hayvanlar Dahil Yaşayan herseyi öldürüyorlardı.

    Diğer ülkeler bu duruma sezsiz Kalmamıştı, Savaşın bitmesi yönünde çeşitli anlaşmalar yapıldı. Çin Kendini Kanıtlamıştı ve Dünyaya hükmedecekti. Ancak bir sorun vardı Makinalar.

    Makinalar kontrol edilemiyordu, Hala öldürmeye devam ediyorlardı, Dünyanın geri kalanı ABD’ye yardım amaçlı kuvvet birliklerini gönderdiler, Ama hayır işe yaramıyordu. Sonunda ABD de yaşamdan eser kalmamıştı. Dünya üzerinde Karantinaya alınmış İlk ülke olmuştu. Sadece Katil makinalara ait Karantinada bir ülke..

    Makinalar Evrimleşiyordu. Oksijene,Yemeğe, suya, ihtiyacı olmayan bu yaratıklar. Kendi Kendilerinin Tanrıları oldular, Keşfetmeyi ve üretmeyi öğrenen bu varlıklar. Soylarını bu şekilde devam ettiriyorlardı. Hiç ölmeyen ve yaşam için takviyeye ihtiyaç duymayan varlıklar .


    Bu Tanrsısal Makinalar, İnsanoğlunun Keşif ve Araştırma için Ürettiği makinalar. Dünya üzerinde Nefes olan,Yaşayan etten kemikten olan hiç bir varlık bırakmadılar. Hayatı Evren üzerinden silmişlerdi. Yıllarca Süren Cabaları. insanoğlunun sonunu getirdi. Tüm Dünya Makinalara kalmıştı. Tıpkı İnsanoğlu gibi Evrimleştiler.







  • Sicze devem etmeli miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • et hocam geliştir kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odaya girdiğimde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warhammer 40k.
  • Okumadım blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arnoldşırnaktahalayceker

    Okumadım blok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.