Şimdi Ara

[ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box

    SATILDI


    Android 10 yazılımlı, Av1 video'ları çözen, s905x4 işlemcili, Google L1 sertifikalı, wifi 6'lı, çok hızlı bir cihazdır. Mod'lu apk uygulaması yüklemek suretiyle, Netflix'i 1080p çözünürlükte izleme imkanı vardır. Diğer Google play, Amazon Prime ve Youtube içerikleri 4k çözünürlükte izlenebilmektedir. Cihaz hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler, Youtube'da Mithat Kılıç'ın video'larını izleyebilir.


    Yurtdışından alındığı için fatura ve garanti yoktur. Fiyatı uygun tuttum, lütfen pazarlık teklif etmeyin. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.


    -CPU: Amlogic S905X4 dört çekirdekli,


    - GPU: Mali-G31 MP2

    - OS: Google Android 10 ATV ( Android TV Rom'lu )


    - Google L1 sertifikalı,


    - RAM/ROM: 4GB / 64GB

    - USB 3.0 x 1, USB2.0 x 1, HDMI x 1

    - 4K, HDR, H.265, 3D

    - 1000Mbit Ethernet, Support 2r 2.4G/5G, WiFi 6, BT5.0

    - Youtube 4K, Prime Video 4K, Google Play 4K,


    - Mod'lu apk ile Netflix 1080p


    - Google Cast, videonuzu tv'nize paylaşın

    - BlueTooth uzaktan kumanda üzerinden, 24 dilde sesli komut desteği

    - Akıllı solunum ışık fonksiyonu


    KM6 DELUXE ; 4GB + 64GB + Wifi 6 + BT5.0 + 1000Mbit



    Paket içeriği ;


    1 x Mecool KM6 Deluxe Edition android tv kutusu,

    1 x BT uzaktan kumanda,

    1 x Güç kaynağı( adaptör ),

    1 x HDMI kablo,

    1 x Kullanım kılavuzu,


    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box
    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box


    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box
    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box


    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box
    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box
    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box

    SATILDI


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Banggooddan alın 900 TLye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggod'tan alınca üzerine vergisini de hesaplamayı unutmayın !

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Banggod'tan alınca vergiyi iade alıyorsunuz. Yani 200 vergi çıktı iade alabiliuorsunuz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: altugtas

    Banggod'tan alınca vergiyi iade alıyorsunuz. Yani 200 vergi çıktı iade alabiliuorsunuz...

    Bangood 'ta durumlar sık sık değişiyor. Her bir satıcıda vergi yönünden farklılıklar olabiliyor. Yani sıkı takip etmek gerekiyor.


    Şimdilerde aliexpress'te de vergi dahil satışlar başladı. Vergi dahil satın almanın en güzel yanı, gümrükte vergi memurunun bedel takdirini engelliyor. Ürün yurtiçine girince, anlaşmalı özel kargo ile çabucak ulaşıyor.


    Geçenlerde aliexpress'ten 134 TL'lik ürün aldım. Vergi dahil 160 TL ödedim. Satın aldığım ürün gümrük incelemesi yönünden biraz sıkıntılı bir ürün idi. Vergi memurunun, yüksek vergi çıkarma sürprizi yapması riskine karşı, 26 TL vergi ödemek işime geldi.


    Hasılı kelam; yurtdışı satış yapan yerleri, fiyat durumlarını devamlı ve sıkı takip etmek gerekiyor.


    İlanımdaki ürüne gelecek olursak; ürün bedeli + gönderi ücreti = 925 - 950 TL arasıdır. Banggood bu ürün için en az 230 TL vergi alır. Etti mi 1100 TL. Bir de üzerine en az 70 TL civarında bandrol eklenir. Oldu 1170 - 1200 TL arası bir maliyet.


    Ben de ürünü hiç kullanmadım zaten... Aliexpress'ten almıştım şansıma 60 TL vergi ödedim. Yani maliyetine veriyorum. Almayı düşünenler kaçırmasınlar.


    s905x4'lü, AV1'li, WiFi6'lı, BlueTooth 5.0'lı, Android 10'lu özelliklerin hepsini bir arada android cihazda bulmak zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 16 Ağustos 2021; 0:48:17 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Merhabalar... Yanlış anlamayın ürünü fiyat olaraktan kötülediğim bir durum söz konusu değil. Siz vergi ile ilgili yorum yapınca dahil oldum. Ekte alışverişte çıkan 85,38 Tl lik sigortayı görebilirsiniz. Bu seçeneği seçtiğiniz taktirde çıkan vergi size iade ediliyor. Yani ürün 609 Tl çıplak fiyata iken yaklaşık 100tl lik bir fark ödenince zaten çıkan vergide iade oluyor.


    [ SATILDI ] Mecool KM6 Deluxe 4/64 GB Android Tv Box




  • quote:

    Orijinalden alıntı: altugtas

    Merhabalar... Yanlış anlamayın ürünü fiyat olaraktan kötülediğim bir durum söz konusu değil. Siz vergi ile ilgili yorum yapınca dahil oldum. Ekte alışverişte çıkan 85,38 Tl lik sigortayı görebilirsiniz. Bu seçeneği seçtiğiniz taktirde çıkan vergi size iade ediliyor. Yani ürün 609 Tl çıplak fiyata iken yaklaşık 100tl lik bir fark ödenince zaten çıkan vergide iade oluyor.


    Rica ederim. Gerçi "tarife sigortası" üzerinden vergi durumuna değinmişsiniz de... Ürün yurtiçine girdiğinde, sizden ilave gümrük vergisi talep edilirse, orada Banggood devreye girerek ödediğiniz gümrük vergisi kadar tutarı size geri iade edecek.


    Herneyse... Siz vergi içinde toplam fiyat bu diye, onu göstermişsiniz. Ama benim bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, banggood'un işi biraz püsürlü. Vergi dahil seçeneği ile satın almak isterseniz, aliexpress'i tavsiye ederim. Zira aliexpress'te vergi dahil seçeneği ile satın aldığınız zaman, satış sayfası direkt Türkiye'nin vergi tarifesine göre hesabı yapıp, işlemi tamamladığı için, mal gümrükten geçer geçmez, içeride özel kargo tarafından direkt elinize ulaşıyor.



    *************

    *************

    *************


    Madem banggood sayfasından s905x4 işlemcili bir başka marka cihazı örnek olarak verdiniz. İzninizle ben de ilanımdaki cihaz ile sizin cihazı karşılaştırmak istiyorum.


    Sizin seçtiğiniz ürünün L3 sertifikası var. Yani google play, ve Amazon Prime gibi platformlar 4K izlenemez.


    Yine ayrıca, F4 model ürün, L3 sertifikalı ürün olduğu için, lisanslı google desteği bir süre sonra biter ve cihaza hack'lenmiş yazılım aramak durumunda kalırsınız.


    Yine ayrıca, sizdeki cihaz board'unun bileşiminde kullanılan komponentlerin yapısı gereği aşırı ısı üretir. Aşırı ısı üretince, cihaz ısınarak çalışır. Bu durum, oyun gibi ağır iş ve uygulamalarda cihazın ısınmasına neden olur. Aşırı ısı ise, cihazda donma, yavaşlama, reset atma gibi sorunlara yol açar. Bütün bunları nereden biliyorum. Sizin örneklediğiniz cihazdan bir tane satın aldım ve ısı dahil bütün sıkıntıları gördüm, yaşadım, müşahit oldum.


    Komponent kullanımlarına gelince; android platform cihazlarına dikkat edilecek olursa, boyutları, normal android cihazlara göre çok küçüktür. Yani platformlar, fasonculara ürün yaptırırken, bu cihazların içine, 10 - 15 tane komponentin işini bir arada gören entegre tarzı parçalar ile dizayn ettirerek, hem cihazın ısınmasını önlerler, hem de farklı bir cihaz yaptırarak, kendi ürünlerini diğer ürünlerden farklılaştırırlar. Ürün farklılaştırması yoluyla da, ürünlerinin kalitesini ön plana çıkarırlar.


    Sizin örneklediğiniz ürünün durumunu bu şekilde tespit ettikten sonra, tekrar ilandaki ürüne dönecek olursak;


    İlandaki ürün, ısı üretmeyen, az sayıda komponent bileşimiyle üretilmiş, L1 sertifikalı, google, youtube vs lisans süreleri sınırsız devam eden, wifi6'lı, BlueTooth 5.0'lı bir cihazdır.


    Amazon prime 4k, Google play 4K, Hack apk dosyası kullanılırsa, Netflix'i bile 4K kullanmak mümkündür.


    Hasılı kelam; madem banggood'tan bir örnekleme yaptınız, bari benim ilandaki ürünün bire bir aynısını karşılaştırarak bir örnekleme yapsaydınız, daha hakkaniyetli olurdu. Bir de ilandaki ürüne banggood'tan karşılaştırın bakalım, ne fiyat çıkacak ?

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Dediğim gibi benim konuya dahil olma kısmım vergi konusuydu. İlan uzuz yada pahalı diye bir yorum yapmadım, yapmamda. Örnek olarak siteyi ilk açınca karşıma çıkan bir ilanını tıkladım ve karşıma çıkan bilgiler doğrultusunda yorum yaptım vergi konusunda. Dediğim gibi amacım ilan karşılaştırma değildi. Sadece vergi kısmına değindim. Amacım ilanınıza ait bir yorum olsa, o zaman aynı ürünü karşılaştırma yapardım. Asla ürün özelliği, marka vs karşılaştırması yada sizin ürün pahalı, şurada daha ucuz gibi bir yorum yapmadım. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Satışınız için hayırlı müşteriler dilerim. Saygılarımla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: altugtas

    Dediğim gibi benim konuya dahil olma kısmım vergi konusuydu. İlan uzuz yada pahalı diye bir yorum yapmadım, yapmamda. Örnek olarak siteyi ilk açınca karşıma çıkan bir ilanını tıkladım ve karşıma çıkan bilgiler doğrultusunda yorum yaptım vergi konusunda. Dediğim gibi amacım ilan karşılaştırma değildi. Sadece vergi kısmına değindim. Amacım ilanınıza ait bir yorum olsa, o zaman aynı ürünü karşılaştırma yapardım. Asla ürün özelliği, marka vs karşılaştırması yada sizin ürün pahalı, şurada daha ucuz gibi bir yorum yapmadım. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Satışınız için hayırlı müşteriler dilerim. Saygılarımla.

    Rica ederim de... Aynı işlemcili( s905x4 ) alternatif ürünün maliyet bilgilerini verince, ilan başlığına girip te burayı okuyanlara, zımnen mesaj verilmiş gibi oldu.


    Yani işin vergilendirme boyutuna verdiğiniz örneği, farklı bir işlemci üzerinden verseydiniz, banggood örneğiniz vergilendirme çerçevesinde kalırdı.


    Ama ben örneklem yapmanıza yine de memnun oldum. Çünkü android dünyasında herşey ürüne ödenen fiyatla bitmiyor. Lisanssız ürün alan kullanıcılar, önce ilk darbeyi sertifiķalandırmadan yiyorlar. L3 sertifikalı bir ürün aldıysa, 1 - 2 sene sonra google, youtube vs çalışmaz hale gelince, lisanssız cihaz satın almamak gerektiğini anlıyorlar.


    Saygılar bizden efendim, benden yana sorun yok.


    *******

    *******

    *******


    Burada bu sertifikalı son teknolojik cihazı neden sattığımı da yazayım da, üyelerin kafasında soru oluşmasın.


    Android cihazlarla tarayıcı kullanımı sıkıntılı ve zoom yapılamıyor. Zoom yapılamayınca, yazıları okumak için tv'nin yanına gitmek gerekiyor. Zoom yapan tek bir browser var. O da Open browser diye anılan bir tarayıcı... Open browser ise, doğru düzgün çalışmıyor. Bir yere tıklıyorsun, devamlı sayfanın başına çıkıyor. Daha bir sürü bug var Open browser'da...


    Hasılı kelam; lisanslı android cihaz alırsam, tarayıcılar düzgün çalışır zannetmiştim. Ama değişen birşey olmadı. Aynı windows'ta olduğu gibi, efektif tarayıcı kullanımı benim için vazgeçilmez olduğu için, android cihaz kullanmaktan vazgeçtim ve satıyorum yani...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 17 Ağustos 2021; 11:23:9 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Netflix 4k sertifikası yok, mecool km2 daha iyi zannımca

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TomJR

    Netflix 4k sertifikası yok, mecool km2 daha iyi zannımca

    İyi de, km2 zaten lisanslı netflix izlensin diye özellikle çıkarılmış bir cihazdır.


    Benim cihazda s905x4 işlemci var. Ve daha birçok kapasitif özellik yönünden son teknoloji cihazdır.


    Bir de; km2 ile km6'yı ilan başlığında kıyaslamışsınız !? Şaşırdım.


    Km2' de var mı s905x4 işlemci, var mı ddr4 ram, var mı 64 GB rom ? Var 1000 mbps ethernet? Var mı bluetooth 5.0 ? Var mı wifi6 ? Daha sayayım mı?


    Km2 ile netflix'i lisanslı izlersin, o kadar.


    Km6'da netflix'i lisanslı izlemesen de, başka yöntemlerle netflix'i yine aynı km2 çözünürlüğü ile izlersin. Hem de "deluxe" özellikleriyle...


    Ayrıca km6 cihaz av1 filmleri donanım tabanlı çözdüğü için netflix platformu içinden yayınlanan av1 filmleri de cihaz ısınmadan konforlu bir şekilde izlersin. Daha sayayım mı?

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Km6'nın Av1 sertifikası olduğunu biliyorum. Fakat henüz yaygınlaşan bir teknoloji değil, Km2 ise; s905x2 işlemci barındıran, yine aynı şekilde ddr4 ram'e sahip bir cihaz..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TomJR

    Km6'nın Av1 sertifikası olduğunu biliyorum. Fakat henüz yaygınlaşan bir teknoloji değil, Km2 ise; s905x2 işlemci barındıran, yine aynı şekilde ddr4 ram'e sahip bir cihaz..

    Km6 av1 'i donanım tabanlı çözer. Anlamı; av1 çözerken cihaz ısınmayacak demektir.


    Hit olan bir çok film, av1'e encode edilmeye başladı bile... Av1'in avantajı, buluta yüklendiğinde, yükleme zamanını kısaltmaktadır. Ayrıca bulutta az yer kaplamaktadır. İş bu nedenle de hit olan filmler av1'e encode edilmeye başladı.


    Bunun haricinde av1 kamera ile çekilen içerikler konusu var ki, işte işin yaygınlaşmayan kısmı burası...


    Herneyse... Km6 adından da anlaşılacağı üzere, "deluxe" özelliklerin tamamını bir arada barındıran bir cihazdır.


    Netflix üyeliğiniz varsa ve netflix'i de lisanslı bir cihazda izlemek istiyorsanız, benim cihazım size uymaz.


    Hem deluxe özelliklere sahip bir cihaza sahip olmak, hem de patch'li netflix apk dosyası ile netflix'i de izlenmek isteniyorsa, "Km6 deluxe" bu alandaki tek cihazdır.

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Satıldı...

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.