Şimdi Ara

Mazda MX-5 Bakım İçin Servis Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Izmir'e yeni tasindim sayilir, dolayisiyla henuz bildigim bir usta yok. Arabanin bakimini yaptiracagim, bakim disinda da guvenip hep gidebilecegim bir usta ariyorum. Bildiginiz onereceginiz bir yer var mi?

    Simdiden tesekkurler herkese



  • Japon Car Servis: 6. sanayi'de. Dündar ve Cihangir Ustalar işinde çok iyidir. Dündar Usta yetkili servisten ayrılma. Yanılmıyorsam servis şefliği yapmış uzun süre. Genç, dinamik, iletişime çok açıklar. Muhabbete bile gidilir. Dündar Usta'nın motor kulübü var. Görürsen şaşırma. :) Cihangir Usta da yaklaşık 20 yıllık Mazdacı. Parça konusunda çok bilgili. Dandik parça takmazlar, sadece sanayiden değil internetten de parça alabileceğin yerleri söylerler. Marka-modeller arasındaki birbirine uyan parçalarla ilgili çok iyi bilgisi var Cihangir Usta'nın. Ufak tefek yolda tekme atacağın vidanın tipinden hangi model arabanın neresine ait olduğunu söyler adama. :) Yaklaşık 2,5 yıldır orayı tercih ediyorum ve 2 araba götürüyorum. Fiyat konusunda da sıkıntısız bir yer. Çoğunlukla Liqui Moly kullanıyorlar. Gitmeni tavsiye ederim.

    Özcan Mazda; İzmir'in ilk Mazda yetkili servisiymiş Özcan Usta, kendisi vefat edince oğlu Tosun Usta devam ettirmiş. Eskiden çok kalabalık ekipleri varmış ama şimdi sadece Ozan Usta kalmış yanında. Özellikle eski arabaları çok iyi biliyorlar. Birkaç yıl önce ilk jenerasyon MX5 toplanmıştı dükkanlarında. Toplatan kişi arabaya hayran olup gidip kendine başka bir MX5 daha aldı. Ozan Usta işinde çok iyidir. Tosun Usta da eski topraktır, parça vs konusunda iyi yönlendirir. Dandik parça takmazlar. Birkaç yıl buraya gidiyordum, fiyat konusunda beni zorladığı için bırakmak zorunda kaldım. Ben bıraktığımda Opet yağ kullanıyorlardı. Şimdi bilmiyorum. Gidip kendin tanışabilir, görüşebilirsin.

    ADN Mazda; hiç gitmedim, sahibiyle parçacıda karşılaştım. Gidip memnun olan da var, çok pişman olan da. Tanıştığım kişiler arasında bana hep pişman olanlar denk geldi. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla yeni jenerasyon Mazda'lar çok gidiyor. Gidip tanışılabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.