Şimdi Ara

MAYIS 2021 Sınıflandırma Dönemi - Ramazan Bayramı Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

    Biliyorsunuz ki Mayıs 2021 bedelli sınıflandırma döneminin evrak alma başlangıç tarihi (13.05.2021) Ramazan Bayramının 1.gününe, evrak alma bitiş tarihi ise (15.05.2021) Ramazan Bayramının 3.gününe denk geliyor. Yapmamız gereken iş ve işlemler sırasında resmi tatil dolayısıyla sorun yaşar mıyız acaba? (Covid-19 Anketi, Covid-19 testi vs.)

    Bir de bu işlemleri ikamet adresimizde mi yapmak durumundayız yoksa belirtilen tarihlerde farklı bir şehirdeysem oradan da halledebilir miyim? İlgili maddede: “Anket sonrasında yönlendirildikleri sağlık kuruluşlarında “Kovid-19” testlerini yaptıracaklar” denilmiş. Bu yönlendirilme hakkında bilgisi olan var mı?


    ilgili duyuru: https://asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/bedelli_duyuru_22_01_2021.pdf


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bildigim kadariyla anket sonrasi test icin sizi otomoatik olarak belirli bir saglik kurulusuna yonlendiriyor, muhtemelen ikametgaha gore, o yuzden onu sizin degistirebileceginizi sanmiyorum bir askerlik subesine sormanizi tavsiye ederim.


    Bayram konusunda ise; ayni dertten bende muzdaribim maalesef, cok sacma bir tarih secilmis.

  • bu konuda bilgisi olan var mı?

  • beni askerlik şubesinden aradılar. 15 mayıs olan sevk tarihim 17-18 mayıs olarak değiştiği için yaşadığım yerdeki askerlik şubesinden tebligat almamı söylediler. fakat şubedeki memur 17-18 mayıs yazamam dedi ve 13-15 mayıs olacak şekilde tebligat verdi. birliğe katılmadan bir ay önce şubeyi arayıp sevk tarihini sor dedi

  • tychus5 kullanıcısına yanıt

    Hocam beni de bu değişiklik hakkında bilgilendirmek için aradılar ama tebligat ile ilgili bir şey demediler. Şimdi mi almamız gerekiyor tebligatları yoksa askerlik zamanı yaklaşınca mı acaba?

  • Bende ayni sekilde arandim. Ustteki hocamin belirttigi tarihler icin tebligat imzalamami soylediler. Bu hafta icinde yapin dediler. Yarin gidip yapacagim burdan guncellerim arkadaslar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavensBite -- 23 Şubat 2021; 16:22:28 >
  • ne zaman almamız gerektiğini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla tebligatın amacı size ertelenen tarihte sevk edileceğinizin tebliğ edildiğini belgelemek olduğundan almak zorunda mısınız bilmiyorum

  • Update:


    Selamlar herkese. Ben subeye gittim ve tebligati imzaladim. Yalniz bana 16-17 olarak imzalattilar 18 inde bakaya olursun dediler.

  • Herkese merhaba, bana da e-devlet’ten SMS geldi. Yazan mesaj “ Sn.M K, Askere sevk tarihiniz 17-18 Mayıs 2021 olarak değiştirilmiştir. Sevk belgenizi bu tarihlerde e-Devlet veya en yakın askerlik şubesinden alınız.” Yapmamız gereken herhangi bir şey yok sanırım, sadece tarihleri güncellediler. Askerlik şubesinden aranmadım henüz. SMS ile tebliğ yoluna gidilmiş olabilir daha sonrasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkykal

    Herkese merhaba, bana da e-devlet’ten SMS geldi. Yazan mesaj “ Sn.M K, Askere sevk tarihiniz 17-18 Mayıs 2021 olarak değiştirilmiştir. Sevk belgenizi bu tarihlerde e-Devlet veya en yakın askerlik şubesinden alınız.” Yapmamız gereken herhangi bir şey yok sanırım, sadece tarihleri güncellediler. Askerlik şubesinden aranmadım henüz. SMS ile tebliğ yoluna gidilmiş olabilir daha sonrasında

    bence de herkesi tek tek aramak yerine sms'e döndüler, ama biz gidince tebligat almanız gerekiyordu demezler umarım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tychus5

    ne zaman almamız gerektiğini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla tebligatın amacı size ertelenen tarihte sevk edileceğinizin tebliğ edildiğini belgelemek olduğundan almak zorunda mısınız bilmiyorum

    Hocam selam,

    Bugün beni askerlik şubesinden arayıp en yakın askerlik şubesine gidip çağrı tebligatı ile ilgili işlemler yapmam gerektiği söylendi. (asker sevk tarihim 13-15 Mayıs iken 17-18 Mayıs olarak değiştirildi)

    Bu durumda en yakın yere gidip sadece imza mı atmam gerekiyor yoksa belge mi alacağım?

  • monarch25 M kullanıcısına yanıt

    merhaba. şubede size verdikleri belgeyi imzalayıp alacaksınız

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tychus5

    merhaba. şubede size verdikleri belgeyi imzalayıp alacaksınız

    Teşekkür ederim.


    Bu arada oturduğum yere en yakın şubeye gittim. Cagri tebligatı için geldiği belirttim, iki belge onlarda bir belgede bende kalacak şekilde imzaladım. Yaklaşık 3-4 dk sürdü :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.