Şimdi Ara

Maximum Kart vs Enpara Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.


    Üniversitedeyken aldığım İşbank Üniversiteli kartımın limiti 2000 TL kadar ve daha da artmıyor. Muhtemelen aidatsız kart olduğu için artırmak istemiyorlar. Kendimize ait bir işimiz var ve sigortam asgari ücretin iki katından fazla olarak yatıyor. Üzerime de kayıtlı araçlar ve mülkler var. Taksitli alışveriş için kullanabileceğim kart ihtiyacım vardı ve Enpara Kart'a başvurunca (enparayı hesap olarak kullanıyorum ve çok memnunum) 4900 TL'lik kart hemen onaylandı ve şuan kuryeye verildi. Muhtemelen bir kaç güne elimde olur. Ama Enpara şubesiz bir banka olduğu için kartı da herhangi bir bankaya ait görünmüyor. Haliyle QNB ile anlaşmalı olanlar dışında herhangi bir taksit ya da bonus durumu da yok. Zaten QNB firmalar tarafından çok ta tercih edilen bir banka değil Bonus, World ve Maximum karta kıyasla.


    Karttan beklediğim limitler bu seviyelerde. Buna istinaden İşcep'ten yaptığım başvuruda doğrudan bir kart onaylandı ama herhangi bir limit verilmedi. İki karta ihtiyacım yok. Birini iptal edeceğim. Sizce Enpara Kartı mı kullanayım yoksa Maximum'u mu? Enpara'nın avantajı aidat yok ve 3000 TL'ye kadar olan tek çekimlerde 3 taksite kadar faizsiz bölüyor. Maximum tarafında ise 86 TL'lik bir aidat söz konusu ve anlaşmalı yerlerden oldukça tatmin edici taksit sayılarına ulaşılabiliyor.


    Kullananlar yardımcı olabilirlerse memnun olurum.




  • Ben Maximum derim, yaygın işyeri ağı, puan kazanımı, ATM çokluğu gibi sebeplerden ötürü.

  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Maximum 86 lira ödemeye değecek özellikte bir kart değil, enpara qnb finansbankın altyapısını kullanıyor ve taksit sayısı olarakta üye işyeri sayısı olarakta işbankasından kesinlikle geri kalmaz. Garanti banksının bonus kartına para verilir mesela ama işbankasına inanın para verilmez, umarım söylediklerimi işbankasına aidat ödeyerek deneyimlemessiniz.
  • Cevaplar için teşekkürler. Iki bankanin da evimin hemen dibinde atm'si var. Kafamı kurclayan tek şey sunacağı fırsatlar olacak. Bonus konusunda haklisiniz. Maximum un limiti bildirilmedi henüz bana. Bildirsinler onu bi değerlendirip olmadı teslim almayarak garantiden bonus alırım.
  • Maximum karti iptal ettim teslim almadan. Üniversitede aldığım kartin limitini kullandiriyordu sadece. Enparayi teslim alip deneyeceğim. Nasıl olsa aidat yok. Alternatif kart önerilerine açığım.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Aidatsız olarak World Ekoyu öneririm. Aidatlı Worldün katılabildiği bütün kampanyalara katılabiliyorsunuz. Normal Worldten tek farkı 3+2 taksit olan bir yerde sadece 3 taksite kadar izin veriyor. Ek taksitlerde sorun yaşatıyor.
    Aidatlı olarak ise Bonus ve Maximum öneririm. Maximum ve BonusFlaşta aylık periyodlarda çok güzel kampanyalar geliyor.
    Şöyle bir bilgi vereyim; İş Bankasında hala öğrenci olarak gözüküyor olabilirsiniz belki de bu yüzden müşteri limitinizi sabit tutmuşlardır. Şubeden bu konuda güncelleme yapabilirsiniz.
  • Maximum'un aidatsızında hiç kampanya olmuyor. Ben olsam tercihimi enpara'dan yana yapardım.
  • Cevaplar için teşekkürler. Maximum'u iade ettim teslim olmadan. Açıkçası limit vermeleri çok ta sorun değil. Zaten Aylık maaşımdan daha fazla limiti olan bir kart edinmeyeceğim. Sadece dönemlik ihtiyaçlarımı taksitlendirip zorlanmadan ödemek için 5000 TL kadar bir kart istiyorum. Enpara 4900 TL verdi. Zaten aidat vs. yok. Bir süre denerim. Kart geçen hafta bulunduğum ildeki PTT'ye geldi. Ama teslim etmediler. Bu hafta teslim ederler diye düşünüyorum.

  • Ben ikisi arasında maximum öneririm. Enpara hiçbir kampanyası yok. Şuan çok aidat ödemek istemiyorsanız ziraat bankkart öneririm. Hem aidatı düşük. Sonradan 5bin tlye kadar faizsiz taksit yapıyor. Kampanyaları da gittikçe güzelleşiyor.aidat tutarı düşük bazen iade de ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.