Şimdi Ara

Maximum 3000 TL Bütçe İle Alınabilecek En İyi ve Güncel Fiyat/Performans Telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Xiaomi Mi A2'yi Türkiye'ye ilk geldiği andan itibaren kullanan biriyim. Teknosa'dan bir hevesle almıştım. 2 yıl geçtikten sonra telefondan öyle bir soğudum ki, maddi imkanlarım iyi olsa zevkine alıp param parça edebileceğim bir çöp yığını haline geldi. Sarjı 2 saatte biter, ne dokunmatiği adam akıllı çalışır, ne de uygulamalar. Ahize sorunu, hoparlör sorunu, donma, ısınma, bildirim ve burada saymakla bitmeyecek bir ton sıkıntıyla uğraşıyorum şuan bu telefonu kullanarak. Ben de bu telefonu bir şekilde elden çıkarıp, gelen parayla üstünü tamamlayarak maximum 3 bin tl'lik bir telefon arayışına girdim.


    Öncelikle telefonda oyun oynama işi bana göre değil, hiç oynamadım oynamam da. Profesyonel fotoğrafçı olmadığım için, arada aile fotoğrafları çekmek dışında kamera ile de çok işim olmuyor. İşim gereği çok sık gmail, ve sosyal medya uygulamaları ile office programları kullanan birisiyim. Biraz da banka işlerim oluyor. Önceliğim kesinlikle pil gücü. Pili 1 gün ortalama ölçüde kullandırabilecek, ısınma sorunu yaşamayacağım, donma takılma ve stabilizasyon sorunları göstermeyen bir telefon arayışındayım. Xiaomi'nin en kral telefonunu bedava verseler yine kullanmam o derece nefret eder hale geldim, o yüzden Xiaomi telefon önermeyin rica ediyorum :)

    Bu şartlar ve imkanlar dahilinde, güncel ve uzun süre beni üzmeyecek hangi modelleri önerirsiniz, inanın tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Param az olduğu için kafam çok karışık :)


    Başlığa girip okuyan ve cevap verme zahmetinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.








  • Xiaomi'nin yeni serisini önerecektim, poco 3 de bayağı iyi ama madem oyun oynamıyorsunuz işlemci performansı biraz daha düşük telefonlar olur gibi. Samsung m serisi işinizi görür bence. M21 yada üzerine biraz daha koyup m31 ile daha fazla ram, hafıza ve daha iyi kamera alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oramakomaburamako1 kullanıcısına yanıt
    Samsung'un bu model telefonlarında kullandığı işlemciler hakkında çok olumlu yorumlar okumadım açıkçası.
  • Realme 7

    Huawei P40 Lite

  • büyük konuşmayın.

    Xiaomi mi 9t(kullandığımdan söylüyorum), x3, note 10 lite özelliklerine bakın, incelemelerini izleyin, kullanıcı yorumlarını okuyun. F/P olarak en etkili telefonları çıkaran xiaomi markası. 6 gb ram ile söylediklerinizi 4-5 sene yaparsınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.