Şimdi Ara

max 3500 tl telefon önerisi(KARARSIZ KALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, yeni telefon alma aşamasındayım daha önce xiaomi mi9 t kullanıcısıydım aklımda bir kaç telefon var çok kararsız kaldım kullanıcı deneyimlerinizden ve fikirlerinizden yararlanmak istiyorum. Benim için oyun per. önemli değil oyun oynayan birisi değilim mi 9 T alma sebebim de amoled ekran olmasıydı çok fazla dizi film sosyal medya kullanıcısıyım. Şimdiki almak istediğim telefonda ilk kriterim amoled ekran olması ama çeşit çok ips de olsa diğer özellikleri f/p olarak kafam çok karışık sizce aşağıdaki belirttiğim telefonlardan hangisi benim işimi daha çok görür yada bunlara ilave tavsiyeniz var mıdır şimdiden teşekkürler.


    1-Xiaomi Red Mi Note9 pro ( 2.800 fiyat bandında ihtiyaçlarımı amoled harici karşılar gibi geldi)

    2-Realme 7

    3-Realme 7pro(en sıcak baktığım telefon tek sıkıntım 3600 lira ve alş. kredisi kullanamıyorum ekran, hızlı şarj çok cezbediyor)

    4-Samsung m51 (Eski samsung kullanıcısı olarak bir daha almam diyordum fakat işlemcisi ve amoled ekranı tekrar bakmama sebep oldu)

    5-Poco x3 nfc ( Şuanda çok konuşuluyor tasarım olarak aşırı sevdim diyemiyorum tazeleme hızı çok güzel fakat çok kararsız kaldım benim işimi görür mü diye özellikle bu telefonu kullanan varsa öneri tavsiyelerini bekliyorum.


    bunlar haricinde sizlerin önereceği başka telefonlar var mıdır ? 3500 üzerine alışveriş kredisi 3 taksit ile sınırlı o yüzden benim acımdan biraz zorlayıcı olacak kredisiz alabilir miyim onu kestiremiyorum amoled ekranlı telefonlar da 3500 üzeri oluyor yorumlarınızı bekliyorum








  • m51 al gec pocoyu salla gitsin o cihaz 120 hz bilmemne degil ekrana overclock cekmisler islemci zaten kaldirmiyor 60 120 hz arasi dolasip duruyor.. ikinci alternatif olarak realme 7 pro derim.. 3500 un varsa bu ikisi disinda cihaz dusunme..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Ocak 2021; 23:9:1 >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

    Bende acıkcası en çok ikisi arasındaydım samsung deneyimim eskiden çok kötüydü tereddütlerim vardı ama işlemcisi snapdragon olduğu için sıcak bakıyorum şuanda 3500 zorlarsam ikiinde birini alıcam yoksa 9 pro düşünüyorum bakalım teşekkürler yorum için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasancan003

    Bende acıkcası en çok ikisi arasındaydım samsung deneyimim eskiden çok kötüydü tereddütlerim vardı ama işlemcisi snapdragon olduğu için sıcak bakıyorum şuanda 3500 zorlarsam ikiinde birini alıcam yoksa 9 pro düşünüyorum bakalım teşekkürler yorum için

    note 9 pro da alinabilir x3 nfc cihazla ayni performansi veriyor ama overclocklu 120 hz ayaklari olmadigi icin pil uzun gidiyor ekran renkleri de x3 den daha canli.. amoledi onemsemiyorsaniz uzun pil omru ve 720 g islemciyi o fiyata verdigi icin alinabilir.. ben yine de butce sorunu yoksa m51 tavsiye ederim one ui, optimizasyon ve amoled 2 gb fazla ram gibi avantajlari var.. olmuyorsa amoled cok onemli degilse ucuncu alternatif 9 pro..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Ocak 2021; 23:35:43 >
  • M51 tavsiye ederim.Ön kamerada belirli açılarda kırmızıları pembe göstermek birde çok düşük sinyalli wifileri görmemesi harici bir sorunu yok.Uzun pil ömrü,akıcı arayüz ve büyük ekran ile memnun olursunuz.


    Fakat oyun oynamıyorsanız realme 7 de öneririm ips ekranlı olmasına rağmen.

  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

    Herkesin m51 demesi bendeki alma isteğini daha da arttırdı. Telefon detaylı bilgileri içinde çok teşekkürler yarın canlı olarak birde m51 hissiyatına bakacağım

  • hasancan003 H kullanıcısına yanıt

    M51 sadece online satışı var yani mağazalarda bulamazsınız.Dediğim gibi bu ön kamera pembeleşmesini araştırın onun harici hiçbir sorunu yok çok temiz sağlam cihaz.

  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

    aaa :) belirttiğin çok iyi oldu boşuna gitmeyeyim :D teşekkürler

  • hasancan003 H kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.