Şimdi Ara

Mavi Akım Projesi ve Kıyıköy, Istıranca Ormanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Rusya ile bir enerji anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Mavi Akım (diğer adıyla Türk Akımı) projesi Karadeniz üzerinden gelecek ve Trakya'dan geçecek. Bu bizim için önemli ve desteklenen bir proje. Her şey iyi güzel ancak bir sorun var. Çünkü boru hattının denizden karaya çıkacağı yer olarak bir sit alanı ve doğal koy olan Kıyıköy seçildi. Kırklareli'nde ki bu beldeyi özellikle İstanbul civarında ki kampçılar çok iyi bilir.

     Mavi Akım Projesi ve Kıyıköy, Istıranca Ormanları


     Mavi Akım Projesi ve Kıyıköy, Istıranca Ormanları



    Eğe bu gerçekleşirse bu doğal güzelliğe sahip olan koy tahrip edilecek ve binlerce ağaç kesilecek. Belde sakinleri projeyi gerçekleştirecek olan Gazprom yetkililerini beldeye sokmayarak protesto ediyor iki gündür.

    Boru hattının karaya çıkış noktasının değişmesi ve bir sit alanı yerine daha uygun bir yerin seçilmesi için bir imza kampanyası başlatıldı. Yanlış anlaşılmasın projeyi değil, çıkış noktasının bir sit alanı olmasını doğru bulmuyoruz. Bununla ilgili bir imza kampanyası başlatıldı, eğer destekliyorsanız sadece birkaç saniye içinde aşağıda ki linkten imza kampanyasına katılabilirsiniz.
    change.org/imzala



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 22 Temmuz 2015; 19:41:01 >







  • güncel.
  • oranın kaderi belli olmuş 70 milyon imzada toplasan değişmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta böyle vurdumduymaz bir hukumet ve onu destekleyen hacı - hoca , koyun tayfası olduktan sonra böyle saçma sapan projeleri durdurmanız imkansız. en nihayetinde rusya bize iyi geçiriyor mavi akımdan. ab ülkelerine standart fiyattan doğal gaz satarken bize fazla fiyat ödettiriyor. sonuçta bizim kerizlerde bunu yiyiyor olan vatandaşa oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.