Şimdi Ara

Mavericks Yükleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Imac cihazıma Mavericks i kurmak istiyorum fakat 2.25 boş olan istediğinden bir türlü kurulum yapamıyorum. Disk Mountain Lion ve Windows 7 kurulu Bootcamp olarak ikiye ayrılmış durumda. Bootcamp 461 GB alanı var ve 187 gb alanı boş. Mountain Lion ise 16 gb alana sahip ve 6,56 gb boş alanı var. İlk başta Mountain Lion üzerinden indirip kurmaya başladım fakat 2,25 gb alan eksikliğinden kurulum yapamadım.

    Bootcamp ten Windows'a girip 20 GB alan oluşturdum ntfs ile kurulumda görmedi. FAT32 ye çevirdim yine görmedi. Cihazı MAC OS ile açtığımda direkt kurulum ekranı geliyor. Disk İzlencesinde vs Mountain Lion u ne sildiriyor ne de bağlantısını kestiriyor.

    Kurulum ekranında disk görüntüsünden Mountain Lion a ait silebileceğim dosyaları görebiliyorum fakat sil komutu olmadığından silemiyorum. Windowstan Mountain Lion diskine sildim yine olmadı.

    Bir çaresi var mıdır arkadaşlar Bootcamp Windows u silmeden bu işi nasıl yaparım. Dünden beri bunla uğraşıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler







  • Sorunu internet recovery ile çözdüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.