Şimdi Ara

MasterCard, otomatik yenileme korumasını yalnızca fiziksel ürünlere uygulayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sizlere dün ulaştırdığımız haberimizde MasterCard özellikli kredi kartlarınız ile başlattığınız ücretsiz üyelikler için yeni düzenlemeler geleceğini söylemiştik. Ücretsiz üyeliğiniz sona ermeden önce firma tarafından kısa mesaj veya eposta yoluyla uyarılacak ve ücretin ne zaman çekileceğini öğrenebilecektiniz. MasterCard, blog paylaşımında yaptığı bir güncelleme ile bu özelliğin sadece fiziksel ürünlerde geçerli olduğunu duyurdu.

    Netflix ve Spotify dahil değil


    Ücretsiz deneme sürümü dendiğinde ilk akla gelen haliyle Netflix, Spotify vb. dijital servisler oluyor. Ancak dün paylaşılan blog postunun pek çok yerine “fiziksel ürünlerde geçerli” terimi eklendi. Yani dijital servislerin otomatik olarak yenilenmesiyle ilgili bir düzenleme bulunmuyor. MasterCard sitesinde bulunan paylaşımın sonuna ücretsiz deneme sürümü bulunan fiziksel ürünlerin cilt bakım malzemeleri ve sağlık ürünleri gibi şeylerden oluştuğu belirtilmiş.


    Ayrıca Bkz.Mastercard, ücretsiz deneme sürümlerinden sonra otomatik yenilenen üyeliklerin önüne geçiyor

    Ücretsiz deneme sürümü ve otomatik yenileme kavramları dijital ürünlerle hayatımıza girdiği için böyle bir koruma pek çok kullanıcıya yardımcı olabilirdi. MasterCard bir yanlış anlaşılmaya sebep olduğunu düşünerek bu güncellemeleri paylaştı.








  • netflix ten (vs) çok tepki geldi demiyorda..

  • Netflix ayar vermiş..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.