Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
86
Favori
239.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir çeviriye kesinlikle +1. En sevdiğim oyun serisi

  • rez bakalım

  • Tebrik ederim.

  • Empress yüzümüzü güldürürse kurarız :)

  • Heyecanla bekliyoruz hocam şimdiden ellerinize sağlık

  • İnş Oyun dosyalarina import edilir , Büyük yük ortadan kalkar . Aksi halde Baştan bir ceviri 3 oyunun ve 40 yakın dlc'si ile Seneleri kazan kaldirir. Yinede nolur ne olmaz Cok Cevirmen demek , iş yükünü hafifletir. Tabi daha belli degil @evilhuman başladigi işi asla yarim birakmaz. Eger olursa süper haber :) 1. Oyunun Sayesinde Zevkle , Anlayarak bitirdik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    İnş Oyun dosyalarina import edilir , Büyük yük ortadan kalkar . Aksi halde Baştan bir ceviri 3 oyunun ve 40 yakın dlc'si ile Seneleri kazan kaldirir. Yinede nolur ne olmaz Cok Cevirmen demek , iş yükünü hafifletir. Tabi daha belli degil @evilhuman başladigi işi asla yarim birakmaz. Eger olursa süper haber :) 1. Oyunun Sayesinde Zevkle , Anlayarak bitirdik.

    Bir şeyi merak ettiğim için soruyorum. Ana diliniz(yazma-okuma-konuşma-gramer dahil) Türkçe mi ? Türkiye'de mi doğup büyüdünüz yoksa bir göçmenlik durumu falan mı var ?

  • Fiyatı makul seviyeye inene kadar alamam büyük ihtimalle. İlk oyunda üzerimizde kalan hakkın için "çorbaya karabiber" bağısı haktır.

  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Me2 ve me 3 kim uyarlicak ozaman me1 remastered halini oynayip eski oyunlara donemeyiz herelde me2. Ve me3. Cevirileri bunlara ait degil uyarlayamazlar ceviriye ait kisilerden aylardir haber alinamiyo ztn belki hepden birakmislardir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpicipro28 -- 13 Mayıs 2021; 19:43:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obasar84

    Bir şeyi merak ettiğim için soruyorum. Ana diliniz(yazma-okuma-konuşma-gramer dahil) Türkçe mi ? Türkiye'de mi doğup büyüdünüz yoksa bir göçmenlik durumu falan mı var ?



    Alıntıları Göster

    Kırım Türküyüm , Anadoluda büyüdüm , okudum ve çalışıyorum .Ana dilim Türkçe bunu yazi haneme göremi yargiladin merak ediyorum :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    Kırım Türküyüm , Anadoluda büyüdüm , okudum ve çalışıyorum .Ana dilim Türkçe bunu yazi haneme göremi yargiladin merak ediyorum :)



    Alıntıları Göster

    Yazım tarzınızdan ötürü sormuştum evet.

  • Parayla yama çıkaranların linçlerine hazır ol dostum

  • Evohan reis yaparsa sağlam yapar takipteyiz
  • Oyun çıktı, dosya yapısına bakan var mı?
  • carpicipro28 C kullanıcısına yanıt

    Yalnız dediğim şeyin cevabınla gram alakası yok. Tabiki uyarlamayı Evilhuman yapsın hatta onun yapması çok çok daha makbule geçer. Sonuçta seriye hakim; evreni, oyunları biliyor; karakterleri tanıyor vs vs. Ömründe Garrus Vakarian ismini duymamış kişilerin uyarlamasındansa Evilhuman'ın uyarlamasını bin kere tercih ederim tabi ki.


    Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama
  • Steam'de 420 Türk Lirasına satışa sunulmuş yeni nesil Mass Effect oyunu. Yabancıların 50-60 Dolar arası bir şey verip de oynayacakları bu oyuna Türk Milletinin 420 Türk Lirası vermesi ülke oyuncuları ve ülke için çok acınası bir durum. Vah benim kadersiz ülkem vah, vah benim bahtsız ülkem vah. Uyan artık uyan...Bu devran bu saltanat değişmeli...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 15 Mayıs 2021; 17:49:11 >
  • Mass efect serisiyle tanışmadım ama bayadır takipteydim, umarım legendary edition a yama yapılırsa bir şans vermeyi düşünüyorum, istek listemde bekliyor, inş övüldüğü kadar vardır oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhtazar

    Bu mesaj silindi.

    Hiç kuşkunuz olmasın tarih bilgimiz genel ortalamanın çok üstündedir. Açıklamamdan tatmin olmadıysanız eğer tarihimizden örnekler vererek de anlatmaya çalışırım.


    Tarih yine tekerrür ediyor sanırım ve 2002 de başlayan Neo-Osmanlı Döneminin de yavaş yavaş sonuna geliyoruz artık. Son 20 yılımızı siyasi olarak Osmanlı Devleti dönemine benzetecek olursak ki bence çok büyük benzerlikler taşıyor:


    2001-2006 arası Kuruluş ve Palazlanma Dönemi: (AKP kurulur, seçimlere girer ve seçimleri kazanarak tek başına olan iktidar serüveni başlar. Ülke ekonomisi de iyiye gider.)


    2007-2013 arası Yükselme ve Güç Gösterisi Dönemi: (Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın aynı partiden olup iktidarlarını pekiştirmeleri ile aşırı güçlenmeleri durumu oluşur. Ülke ekonomisi bu dönemde en parlak yıllarını yaşar. Öyle ki, Gayri Safi Yurtiçi Hasıla ile Kişi Başına Düşen Yurtiçi Hasılanın zirve yaptığı dönemdir.)


    2014-2017 arası Duraklama, Rant ve Çıkar Çatışmaları Dönemi: (FETÖ ile su yüzüne çıkan menfaat ve çıkar çatışmaları kavgaya dönüşüp, duraklama dönemine girilmiştir. Ekonominin yükselişi durmuş ve durağan bir hale bürünmüştür.)


    2018-2021 arası Gerileme ve Buhran Dönemi: (Başkanlık sistemine geçilmesi ile birlikte ülke her konuda bir aile şirketi gibi mutlak bir otorite ile yönetilmeye başlanmıştır. Durağan olan ekonomik durum bu dönemde hızla ivme kaybetmeye başlamıştır. Gayri Safi Yurtiçi Hasıla ile Kişi Başına Düşen Yurtiçi Hasıla değerleri 2007-2008 yıllarındaki rakamlara gerilemiştir.)


    2022-2023 yıllarında iktidarın mental olarak Dağılma ve Yıkılma Dönemi yaşaması kuvvetle muhtemeldir.


    Haziran 2023 Genel Seçimleri ile birlikte sonraki yıllarımızı ise "29 Ekim 1923 Fabrika Ayarlarına Dönme ve Hesaplaşma Dönemi" olarak geçireceğiz inşallah.


    Türkiye'nin yıllara göre Gayri Safi Yurtiçi Hasılası linki: https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.CD?year_high_desc=true&locations=TR

    Türkiye'nin yıllara göre Kişi Başına Düşen Yurtiçi Hasılası linki: https://data.worldbank.org/indicator/ny.gdp.pcap.cd?name_desc=true&locations=TR




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 16 Mayıs 2021; 18:18:26 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.