Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
86
Favori
239.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Datebase D kullanıcısına yanıt

    Hocam şimdi işe geldikten sonra kafama dank etti.  Sabah sabah uyanamamıştım herhalde.


    Fitgirl setupında hem orijinal launcherı kuruyordu hem de kendissi daha basit bir launcher yapmış onu. Orijinal launcherın adı MassEffectLauncher.exe değil MassEffectOriginalLauncher.exe gibi bir şeydi, kendi yaptığı basit launcherın adı MassEffectLauncher.exe idi. Muhtemelen program Fitgirl'ün launcherını gördüğünden kurulum yapmıyor. Akşam gidince Fitgirl'ün yaptığı launcherı MassEffectFitgirlLauncher.exe gibi bir şey yaparım, orijinalinin adını MassEffectLauncher.exe'ye çevirip tekrar denerim muhtemelen olur. Şu an deneme imkanı olan varsa deneyip bilgi verirse güzel olur.

  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

    kurulu olduğu dosyayı seçmen yeterli ''Mass Effect Legendary Edition''


    launcher seçmene gerek yok ben direk bu şekilde çözdüm


    @Jack Rabbit Slims

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    ISKA gayet ayrıntılı açıklamış ama ben de birkaç şey söylemek istiyorum.


    Mass Effect (2007) için yapmış olduğum yamayı, iki tane farklı sitede konu açıp, sanki kendi yapımlarıymış gibi, üstelik bir de utanmadan benim bu forumda paylaştığım biçimde yazıları birebir alarak ve kendi isimlerini de ekleyerek kaktırmaya çalışanlar olmuştu. Ben bunları takip ettim ve ilgili sitelerin yöneticilerine bu yamanın bana ait olduğunu kanıtladım ve onlar da sağ olsunlar bana hak verip yama konularını kendi sitelerinden kaldırmışlardı.


    "Neyin emek hırsızlığı olacak ki? Yama zaten gönüllü olarak yapılmış..." Gerçekten bunu anlamayacak bir şey yok. X kişisi yamayı indirir, gereken programları kullanarak yama dosyalarını değiştirebilir ve sanki kendi çalışmasıymış gibi rahatlıkla gösterebilir. Bu durumda bizim çabalarımız, nerede ne sıkıntı var diye kusacak boyutta sürekli oyunu oynayarak denemeler yapmalarımız, yani verdiğimiz bir sürü uğraş, boşa gitmiş olacak.


    Modlama konusuna gelirsek, böyle bir şey yapacak kişiler, bize danışarak istedikleri modlamayı yapabilirler, ben de yardımcı olurum. Her şeyin yolu yordamı var.


    Tüm bunlara rağmen yok ben illa yine de kuşku duyacağım derseniz, buna bir şey yapamam. Farklı bir amacımız olsa, yamayı zaten bedava çıkarmazdık. Ben parama bakarım derdim, kimsenin derdini çekmeden işime gücüme bakardım. Beni bilen biliyor, anormal saçmalayan insanlar dışında herkese olumlu yaklaşırım.


    Yine önceki yamamdan yola çıkarsak, bu işlerle uğraşan tanıdığım herkes yamayı ücretli çıkar, çaban boşa gitmesin diyerek, sürekli öğüt verirlerdi. Ben de baştan ücretsiz olacak dedim ve bunu değiştirmem diyerek hiç aklıma bile getirmeden yoluma devam ettim.


    Ben sunucu açısından Emir'e, kurulum dosyası açısında da ISKA'ya çok teşekkür ederim. Harika bir çalışma oldu.





  • ZekeTyLer kullanıcısına yanıt

    O şekilde de ilerlememişti hocam. Akşam dediğim şekilde halledeceğim muhtemelen.

  • Kürekli sürümü olanlar .exe seçtikten sonra kurulum kısmındaki game eklentisini silsin. "Mass Effect Legendary Edition" şeklinde yükleyebilirler.

    Kurulum süresi 5 dakika falan sürüyor bu arada yükleyiciyi hemen kapatmayın. Böyle güzel bir yamada emeği geçenlere teşekkürler.

  • Bu akşam yama için minik bir güncelleme yapacağım. Yamayı kurmuş olanlar için dosyaları ayrı olarak paylaşacağım ve yalnızca kopyala yapıştır işlemiyle yamanızı güncellemiş olacaksınız. Yani yamayı zaten kurmuş olanlar bir daha baştan kurmayacak ve bu işlemi kolayca hâlledecekler.

  • -Yamayı önceden indirmiş olanlar, lütfen bu bağlantı üzerinden edineceğiniz dosyalarla yamanızı güncelleyin-


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.mediafire.com/file/iyee2068wkt4waf/ME_LE_v.1.0_hotfix.7z/file


    Dosya içinde güncellemenin nasıl yapılacağına ilişkin ufak bir not bulunuyor.

  • Açıklama için teşekkürler

    "Güzel kardeşim, sen niye bu kadar her şeye zıt yaklaşıyorsun?"

    Kafama takılan bir soruyu sordum bunun zıt yaklasma ile alakası yok kafamıza takılanları sormadığımız zaman neler olduğunu tüm Türkiye olarak yaşıyoruz zaten her neyse proje başından beri yakından takipçisiyim, ayrıca anlattıklarınıza göre haklı olduğunuzu idrak edebiliyorum. Sadece yamaları ileride kaybolmamasi için yedekleyen bir insanım. Böyle güzel oyunların ve emek verilen cevirilerin dosyalarının ilerde internet üzerinden kurma yüzünden kaybolacak olabilme ihtimali hoşuma gitmiyor.

    Tekrardan elinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Keşke bu sorduğunuz soruyu abonelik ile 'internet bağlantısını şart koşan gruplara' da sorsaydınız. Parasını verip yamaya sahip olmamız gereken yerde sadece kiralayabiliyoruz ve bunu da internet olmadan yapamıyoruz. Bu sizce de saçma değil mi?


    Emeği geçen herkesin ellerine gözlerine sağlık. Teşekkürler.  

  • Sakar.şakir S kullanıcısına yanıt

    Saçma fakat şurası saçma burada bu ekiplerin yapmış olduğu yamaların olursa bir kapanma durumunda hepsinin tarihe karışma ihtimali. Parasını verdiğimiz şey abonelik servisleri, yani kağıt üzerinde bir şey satın almıyoruz ve oralar bir ticarethane, bazı insanlar oradan geçimini sağlıyor. Kısacası fazla bir şansımız yok, sistemi beğenmiyorsak sisteme dahil olmuyoruz. Örneğin 2018'de sanırım Batman Arkham Knight yamasını almıştım fakat şimdi yama tarihe karıştı ve hiçbir yerde tam sürüm olarak bulunmuyor. Tam olarak bundan rahatsızım. Her neyse konuyu bulandırmanın manası yok.

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Söylediklerinizi anlıyorum ama benim yamalara istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz. Ha ileride hiç yamalarla, bağlantılarıyla ilgilenemeyecek olursam, sunucudan bağımsız yamaları paylaşır, ondan sonra ortadan kaybolurum. =)



    Bir de ücretle yama alanların başına gelenlerden haberim yoktu. Düşünün, orijinal olarak bir oyunu alıyorsunuz ve istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz ama parayla aldığınız bir yamaya daha sonra ulaşamıyorsanız... bilmiyordum, bayağı saçmaymış. Şaşırdım doğrusu.

  • prolotus37 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bu şekilde kurulum yapıldı.

    Bu vesileyle emeği geçen herkese tekrardan sonsuz teşekkürler.

  • Fitgirl sürüm için bir türlü kurulum yapamadım. Oyunun klasöründe MassEffectLauncher.exe zaten yoktu ve kurulumu yaparken hiçbir şey seçemiyordum. Oyunun exesinin adını MassEffectLauncher.exe olarak değiştirdim program bu sefer gördü ama kurulum bölümünde kur butonu aktif olmuyor. Oyunun kendi klasörünü de seçemiyorum.

  • Kendomen kullanıcısına yanıt

    Bu sorunla karşılaşan arkadaşların çözümü şöyle olmuş: Oyunun kurulu olduğu yerde MassEffectLauncher yazan yere kadar ilerleyin ve seçin, daha sonra kurulum penceresindeki dizin yolundan Game yazısını silin. Bu şekilde birçok kişi kurulumu başarıyla yapmış. Eğer yine olmazsa, şerbetli versiyonlar için kurulum videosunu Emir (Datebase) arkadaşımız akşam paylaşacak.

  • Adamsın. Devam oyunlarını da sabırsızlıkla bekliyoruz.

  • Duyuru:


    Yama versiyonu 1.1 olarak güncellendi.


    • Yazım yanlışları düzeltildi
    • Yamanın kurulum süresi azaltıldı



    Güncel versiyon için bağlantı:

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.mediafire.com/file/jwmrpn8yt2ewslg/Mass_Effect_Legendary_Edition_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_v1.0.7z/file?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    Daha önceden yamayı kurmuş olanlar, yamanın güncel 1.1 versiyonunu kurmak, var olan oyununuz ve ilerlemeniz üzerinde herhangi bir soruna yol açmaz. Dolayısıyla bir önceki versiyonu kurmuş olan herkesin yeni versiyona geçmesini öneririm.





  • evilhuman kullanıcısına yanıt

    ilk gün yamasıda geldi eline emeğine sağlık :)

  • muco4141 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Evet, biraz öyle oldu. =)

  • Yama kurulduktan sonra bende çok ciddi oyun kasması oldu sizde de bu sorun var mı?

  • Ellerinize sağlık yama için.İnşallah hayırlı olacak şekilde en kısa sürede diğerleri de biter.Post Mortem yamasını sabırsızlıkla bekliyorum.(Discordda bana Post Mortem çevirisini yapan çevirmenin bu yamaya dahil edildiği söylendi)

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.