Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.302
Cevap
8
Favori
109.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]


    Geliştiren: BioWare
    Yayıncı: Electronics Art
    Tür: RPG
    Çıkış Tarihi: 2012
    Çıkacağı Sistemler: PC, Xbox 360, Ps3


    Cumartesi günü yani yarın gerçekleşecek olan Video Game Awards töreni için şimdiden nefesler tutulmuş vaziyette. Bildiğiniz gibi yılın en iyileri dışında 10'dan fazla oyunun da duyurusunun yapılacağı (Gerçi bazıları ortaya çıktı bile) VGA töreni için hergün yeni bir haber gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dakikalarda ortaya çıkan yeni haber ise Mass Effect 3 ile alakalı.

    VGA'nın ilk tanıtım videolarında küçük bir sahne sonucu Bioware'in yeni oyununu duyuracağı belirtilmişti. Bu açıklamanın yapılmasından sonra akla gelen ilk isim ise tabi ki Mass Effect 3 olmuştu. Hatta Mass Effect evreninde geçen farklı bir oyun söylemi ile de karşılaşmıştık. Fakat Joystiq sitesinin haberine göre daha önce de farklı kaynaklardan belirtildiği gibi bu oyun Mass Effect 3'ten başkası değil.

    Joystiq sitesi yaptığı haberde sağlam kaynaklardan oyunun Mass Effect 3 olduğuna dair bilgi aldıklarını ve oyunun dedikodularda belirtildiği gibi şaşırtıcı bir multiplayer moduna sahip olduğunu belirtildi. İşin aslını öğrenmek için sadace bir gün kaldı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Biowarein_Yeni_Oyunu_Mass_Effect_3-11667.htm




    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Efsane seridir. 2. oyun daha çok beğenilse de bana göre "Adam toplayalım gidelim mekanlarını basalım" oyunudur. Güzel midir? Pekala güzeldir. Bir sürü yeni ve sağlam arkadaş tanırız. O arkadaşlar ile amacımıza görkemli bir şekilde ulaşırız. Ancak sadece budur. ME3 ise artık serinin finalidir. Zirvedir. Sonu aslında ilk olarak extended edition şeklinde çıksa hiç eleştirilmeyecekti. Sadece biraz yavan kaldı. Yoksa ME3'teki atmosfer bambaşka. Savaşı iliklerine kadar hissettiriyor. Mültecileri, çaresizliği, baskıyı. Extended edition sonu bana göre hiç de fena değil. Az biraz anlatıp gerisini oyuncunun hayal gücüne bırakmış.
    Ha belki ME3'te ME2 gibi efsanevi arkadaşlar tanımadık ama hem buna vakit yoktu hem de artık yeni birileri ile tanışmanın değil, savaşmanın zamanıydı.
  • multiplayer var diye umarım oyunun senaryosunu ve oynanış süresini kırpmazlar.mass effect 1 ve 2 çok sürükleyici bir senaryoya sahipti.aynı şekilde devam eder umarım.artık şöyle bir kanı var.oyun multi ise single oyun süresi kısa.umarım bioware bunun aksini ispatlar.
  • Dört gözle bekliyorum.Harika bir serüven yaşatıyor mass effect bize.
  • Valla 2.oyunda rpg öğeleri minimuma inidirilmiş olup beni hayal kırıklığına uğratsada Gears Of War'a taş cıkartan aksiyon öğeleri ve ana hikayenin müthiş oluşu sayesinde gönlümde taht kurmuştu. Serinin son oyunu olacağını tahmin ediyorum. Merakla beklemedeyim.
  • Doğrusu beni pek heyecanlandırmıyor. Çünkü zaten az olan RPG öğelerini 2. oyunda iyice azalttılar, oyunu kuşa çevirdiler. "Oyna ve bir kenara at" türünde bir oyun oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogan23

    Doğrusu beni pek heyecanlandırmıyor. Çünkü zaten az olan RPG öğelerini 2. oyunda iyice azalttılar, oyunu kuşa çevirdiler. "Oyna ve bir kenara at" türünde bir oyun oldu.

    İlk oyunla ilgili söylediğiniz şeye pek katılmıyorum. Gayet RPG diyebileceğimiz bir oyunda ama dediğiniz gibi 2.si öyle değildi. Bana kalırsa da 2. oyun 1.sinden kötü olmasına rağmen Dünya'ca ünlü siteler tarafından şişirilerek efsaneye dönüştürüldü. Yine de gerek hikayesi, gerek aksiyon öğeleri ile 2. oyunda bence güzel bir oyundu. Bu sebeble bekleme listeme aldığım ender oyunlardan biri oldu.
  • o kadar planet arasında sıra dünya ya hele şükür geldi
  • Bir oyunun az rpg öğeleri içermesi onun kötü olduğu anlamına gelmediği gibi çok fazla rpg öğeleri barındıran oyunların da iyi oyun olduğu anlamına gelmez.Türe bakmaksızın oyunun bizi hikayenin içine aldığı sürüklediği ve güzel bir deneyim yaşatmasıdır önemli olan. Aşırı drama filmi seven birisinin aşırı drama içermeyen filmleri kötü olduğunu söylemesi gibi bişey bu. Evet fazla rpg öğeleri isteyen bir oyuncu güruhunu bu bakımdan hayal kırıklığına uğratmış olabilir ama oyunun muhteşem olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Ben tür ayırmam oynadığım süre boyunca aldığım hazza bakarım keyfe bakarım. Mass Effect'te te bu hissi mükemmel verebilmektedir. 3. oyunu çıktığında 3 oyunu birden kapsayan bir box set bekliyorum muhtemelen de alacağım.Bu arada trailer da muhteşem gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 14 Aralık 2010; 2:59:50 >
  • fragmanın Türkçe çevirisi

    http://vimeo.com/17763062
  • Çok güzel bir haber. 1. ve 2. oyunları severek bitirmiştim. Bu da çok güzel bir oyun olacağa benziyor.

    Normandy is headed to the Earth.
  • off off süper bir haber bu ya reaperlarla işimiz bitmemişti zaten
  • Diablo 3'ten önce gelir heralde? LOL. Şaka bir yana, AC:Brotherhood'tan sonra merakla beklediğim tek oyun. MP Modunda umarım baltayı taşa vurmazlar.
  • Gemi yine değişmesinde :D

    Of yaaa Dünyayı kurtarıcaz bu sefer çok iyi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 14 Aralık 2010; 18:37:10 >
  • Beyler , daha önce hiç Mass Effect oyunu oynamadım ve 3. oyunun fragmanıyla büyülendim

    Dünyalar Savaşı'nın gelişmiş hali gibi

    Bir sorum var : 3. oyunu oynamak için , önceki 2'liyi oynamak gerek mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

    Beyler , daha önce hiç Mass Effect oyunu oynamadım ve 3. oyunun fragmanıyla büyülendim

    Dünyalar Savaşı'nın gelişmiş hali gibi

    Bir sorum var : 3. oyunu oynamak için , önceki 2'liyi oynamak gerek mi ?


    grekli değil ama hikaye için oynayabilirsin diğer oyunlar zaten müthiş kontolü senden olan bir film senaryosu gibi:) birde mesela mass effect 2 deki karakterinle 3. oyunda devam edebilirsin 1 deki ile 2 de devam edebiliyorduk 3 de de aynısı muhtemelen olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

    Beyler , daha önce hiç Mass Effect oyunu oynamadım ve 3. oyunun fragmanıyla büyülendim

    Dünyalar Savaşı'nın gelişmiş hali gibi

    Bir sorum var : 3. oyunu oynamak için , önceki 2'liyi oynamak gerek mi ?


    1. ve 2. oyunda neler neler var galaksiyi geziyorsun farklı gezegenlerde farklı uzay istasyonlarında farklı maceralarda bulunuyorsun.Ve bence 1. ve 2. oyun oynanmalı bir hikaye bütünlüğü var en nihayetinde. Yüzüklerin efendisi serisine 3. filmle başlamak gibi bişey.Ya da Matrix filmine 3. filmden dalmak gibi bişey. Zaten 3. oyundan farklı değiller ki ha 3.cü oyunu oynayacaksın ha 1. ve 2.ci oyunları. Hikaye anlatımı ve grafik kalitesi bakımından farklı değiller ki. Hem de ilk iki oyundan beri geliştirdiğin karakter ile oynarsın 3. oyuna. Ben 1. oyunda oynadığım saveleri 2. oyunda kullandım şimdi de 3. oyuna kaldığım yerden devam edicem. Ve ana konu değilse bile ufak ayrıntılar benim bitirdiğim oynadığım kaydettiğim verilere göre 3. oyunde şekillenecek, bilmem anlatabildim mi? Misal 2. oyunda ekibimden 4. kişi öldü diyelim, 3. oyunda o ölen ekip üyeleri ile hiç karşılaşmıyacağım ve hikaye diğer türlü ilerliyecek. Yani yaptığın ilk oyunlar da ki seçimlere göre şekilleniyor hikaye ,tabi ana konu değil. 3. oyunun gelmesine daha çok var hemen 1.ve 2. oyunları oynuyorsun bitirdikten sonra geliyorsun bana teşekkür ediyorsun

    Bu da 2. oyunun fragmanı bundan büyülenecek misin? Dramatik bir anlatım ve epic bir müzik



    Bu da cgi film tanında karakterleri anlatan bir nevi gaza getirici fragman (2.oyunun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 14 Aralık 2010; 22:22:47 >
  • ME1'i tekrar bitirip, 2. oyuna aynı karakterle bitirip 3. oyunu beklemek lazım şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

    Beyler , daha önce hiç Mass Effect oyunu oynamadım ve 3. oyunun fragmanıyla büyülendim

    Dünyalar Savaşı'nın gelişmiş hali gibi

    Bir sorum var : 3. oyunu oynamak için , önceki 2'liyi oynamak gerek mi ?

    hemen oynamalısın..kaçmaz seri...



     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
  • Mass Effect 3'te Multiplayer Yok

    VGA töreninde duyurusu yapılan Mass Effect 3, serinin hayranlarını şimdiden büyük bir heyecana boğmuş durumda. Savaş alanını dünyaya taşıyacak olan oyun için en merak edilen özelliklerden birisi de multiplayer modu idi. Hatırlarsanız oyunun duyurusundan önce ortaya çıkan resimlerde Bioware'ın bu yeni oyununun Mass Effect evreninde geçen ve multiplayer modlara sahip bir oyun olabileceği söyleniyordu. Konuyla ilgili bir açıklama da Bioware'in resmi forumlarından geldi.

    Oyunda multiplayer modlarının olup olmayacağı ile ilgili açılan bir başlığa cevap yazan forum adminlerinden Pacifier, oyunda böyle bir modun olmayacağını belirtmiş. Pacifer, "Bioware dün yaptığı resmi açıklama ile Mass Effect 3'ün de duyurusunu yapmış oldu. konuya dönecek olur isek ; Mass Effect 3 tek kişilik bir oyun." açıklamasını yaparak soruları bir nebze de olsun yanıtlamış.

    Tabi resmi bir açıklama gelmedikçe bu konuda daha bir çok haberin karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3te_Multiplayer_Yok-11810.htm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.