Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
53
Favori
57.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    STENSTEN kullanıcısına yanıt
    arkadaş sorunsuz oynadım deyince ben de ona güvendim ama meğer onda da bozulmuş. neyse, yapacak bir şey yok artık.
  • Yakında remaster gelecek diye dedikodular var
  • 2 gün daha bekleyin, Perşembe akşamı EA Etkinliği var. Adamların ellerinde yeni nesile oyun yok FIFA dışında.
  • Modlarla ilgili dostum. Aynı şeyleri yaşadım. Normal olarak oynuyorum ve 20 saattir bir kere crash yemedim türkçe yamayla.
  • Aslında konu açmayı hakeden bir haber ama üşendim.
    Acuk sevinin Mass effect remastered geliyormuş.
    Haber link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 19 Haziran 2020; 21:42:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

    Aslında konu açmayı hakeden bir haber ama üşendim.
    Acuk sevinin Mass effect remastered geliyormuş.
    Haber link
    Evet dogru , ama Mass effect ne kadar sürede gelir belli degil.
  • Arkadaş 4 aydır foruma girmemiş, inş bir sıkıntı yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 20 Haziran 2020; 11:37:10 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Remastered sonuçda sıfırdan oyun yapmıyorlar. Bir iki tarafı makyajlayıp piyasaya sürerler. Remasteredler genellemesine bakarsak 3-5 ay içinde piyasada oluyorlar. EA çoğu oyununu remasteredleme gibi bir planı varmış. Hangisine öncelik vereceklerine göre Çoğu oyunhaber sitesi tahminlerine göre yıl içinde gelebilirmiş.
    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]




  • Herkese merhaba ve iyi bayramlar.

    Öncelikle kendi açıklamalarımdan da kaynaklanan birkaç yanlış anlaşılma olmuş, bunlara değinmek isterim...

    Bildiğiniz üzere yamaya son bir güncelleme daha yapacağımı belirtmiştim; bazı arkadaşlar bunu yanlış anlamış ve yamanın hâlen tam olmadığını sanmışlar ki böyle bir şey söz konusu değil.

    * Son sürümde gözden kaçmış olabilecek bazı hataları düzeltecek ve DLC bölümlerinin çevirisi ekleyecektim. Son sürümün olayı tümüyle bu olacaktı. Yani yamanın eksik olduğunu sandıysanız ve bu yüzden denemek istemediyseniz, böyle düşünmenize gerek yok. DLC bölümleri dışında her şey çevrildi ve oyuna DLC bölümlerini kurmamış olanlar zaten İngilizce hiçbir metinle karşılaşmayacak.

    * Daha sonradan oyunu modlarla oynamak isteyen arkadaşlar için son sürüme bazı modları da dahil etmeyi düşündüm ama oyunun karışık ve son derece uğraştırıcı dosya yapısı yüzünden bu işlemleri yaparken çok sıkıldım ve sonra yaparım diyerek uzunca bir süre ilgilenmedim.

    * Yama için daha önceden belirtmiş olduğum biçimde son bir güncelleme daha yapacağım ve bu son sürümde, ALOT ve MEUITM modlarıyla birlikte yamayla uyumlu olduğunu gördüğüm bir iki tane daha mod ekleyeceğim. Yalnız arkadaşlar oyunun var olan karmaşık dosya alt yapısı bir de bu söylediklerimi de ekleyince iyice uğraştırıcı bir hâle bürünüyor. Bu yüzden bugün veya yarın yaparım demek istemiyorum ama bu son sürümü önümüzdeki aylarda kesinlikle yayımlayacağım.

    * Ana oyunda Ilos'a gitmeden önce Citadel'e dönüp Konsey'e rapor verdiğimiz sahneden sonra, Normandy içinde geçen 2-3 tümcelik kısa bir bölüm, oyunda İngilizce görünüyor, Buradaki diyaloğun çevirisini tabii ki yaptım ama var olan iki kök dosyasından birini bulamadığım için öyle görünüyor. Buradaki konuşmalar tümüyle önemsiz, yine de merak edenler için yamayı güncellerken orada geçen konuşmaların metnini yama dosyasının içine koyacağım.

    Aranızda son sürümü bekleyen arkadaşlar olduğunu biliyorum, en azından bu son sürümü neden bir türlü hazırlamadığımı bilmenizi istedim.

    Yamayla ilgili hâlen çok olumlu geri dönüşler alıyorum ve bundan dolayı çok mutlu oldum. Başka yama projelerine de katılmam yönünde mesajlar aldım ki, bu da başka bir mutluluk kaynağı oldu. Bununla birlikte oyunun remastered sürümü de çıktığı zaman, bir arkadaşım teknik anlamda yardımcı olacağını söyledi ve dolayısıyla o versiyonu da bu yamayla oynayabileceksiniz. Bir de 3. oyunun Citadel DLC bölümünü çevireceğim. Bu söylediklerim dışında başka çeviri projelerim olmayacak. Neden başka projelerim olmayacağını veya başka projelere katılmayacağımı da aylar önce belirtmiştim.

    Hepiniz kendinize iyi bakın, hoşça kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 4 Ağustos 2020; 20:7:38 >




  • Citadel DLC mi !!!

    Kardeşim çok büyüksün, Helal olsun.. Klavyen den bal damlıyor :)
    Bekleyeceğim sabırsızlıkla..

    emeklerin için çok teşekkür ederim..

    müthiş bir haber bu !!
  • Emeği geçen herkese sağol yalnız fileindex dosyasında izin lazım diyor onu nasıl halledebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Türkçe karakterlerin yerinde ortaya çıkan kutucuk sorunu"nu anlatılanları yaptığı halde benim gibi gideremeyenlerin dikkatine!


    Arkadaşlar, sadece belgelerimdeki dosyanın düzeltilmesi yetmiyor. Oyun klasörü içindeki Biogame/Config klasöründeki DefaultGuiResources.ini dosyasında da aynı işlemi yapıp SF_Fonts ifadelerinin sonuna _TR eklediğinizde Türkçe karakter sorununun tam olarak çözüldüğünü gördüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 7 Eylül 2020; 19:17:13 >
  • Oyunla alakalı yaşadığım bir sorunu buraya yazmak istemezdim ama ana konuyu bulamadığımdan buraya yazıyorum. Ne zaman oyunu açıp oynasam 10-15 dakika sonra bu hatayı alıyorum ve oyun masaüstüne atıyor. İnternette hiçbir türlü çözüm bulamadım. Ne yapabilirim? Steam'den oynuyorum ve Windows 10 ve ekran kartı sürücüm güncel.


    Edit: Resim ufak gözüküyorsa diye link içerisine koydum: https://i.imgyukle.com/2020/11/08/I6mQVo.png

    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 8 Kasım 2020; 18:47:29 >




  • Ben de yakın zamanda yükleyeyim bakayım inşallah Türkçe yama kaynaklı değildir ubi gibi eski oyunlara güncelleme getirmesinler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozepud -- 9 Kasım 2020; 20:10:46 >
  • Arkadaşlar Mass effect remastered Serisi geliyor. O yüzden Bu yama ile yetinecegiz ))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Kasım 2020; 19:13:5 >
  • Merhabalar,


    Absnthe 'ın dediği gibi Mass effect remastered yapılıyor adıda Mass Effect Legendary Edition ancak sadece grafik üzerine yenileme gerçekleştiriyorlar, yeni nesil 4K grafikler, belki Ray Tracing vs.. ve biz bu remastered 'ı almak için para vereceğiz üstelik hikayeye yeni dokunuş olmadan.. yeni diyalog veya alternatif yeni son (lar) olmadan.. halbuki Nexus mode daki adamlar resmen karşı bir cevap vermişler lütfen şu videoyu izleyin...


    Bu mode MEUITM 3 diye geçiyor ve Mass Effect Legendary Edition'ın bize sunacağı zaten yeni nesil grafikleri sunuyor, ama esas olay yeni diyalog seçenekleri, yeni romantizm seçenekleri, yani gerçekten hikaye içeriğini ve deneyimini zenginleştirecek şeyler barınıyordu


    ben bunları neden yazdım..


    lütfen ama lütfen Cİtidel DLC nin TR yamasını yapmaktan vaz geçmeyin,


    Çünkü Absnthe 'ın dediği gibi beklenirse, ve yeni versiyona yapılırsa MEUITM 3 modu ile uyumlu olmayabilir, birde ayrıca en önemlisi Mass Effect Legendary Edition için yani aynı hikaye için ekstra para vereceğiz, halbuki zaten 3 lemeyi tüm DLC lerle sahip olan bizler için MEUITM 3 modu resmen oyuna çağ atlatıyor


    umarım aklımdakileri anlatabilmişimdir, kusura bakmayın bu videodan sonra birazda hype treninin etkisi var tabi :) Sabırsızlıkla bekliyorum ama serinin TR yamalarında tek eksik citidel DLC


    çünkü sizin yaptıklarınız tüm TR yamalar aynı zamanda MEUITM ile de uyumlu ve sorunsuz çalışıyor o yüzden remastered versyonuna yapmayın demek istiyorum aslında :)


    Herkese sağlıklı günler diler, ve yamayı yaparak bize bu evreni dahada içselleştirmemiz sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. klavyelerine sağlık :)


    MEUITM 3 modunu tanıtan yeni video aşağıda mutlaka izleyin neredeyse yeni bir oyun geliyor :)







  • Hazır konusu açılmışken yazayım. MEUITM modu ile yamayı sorunsuz kurmak için ne yapmak gerekiyor? Yamayı düz oyunun üzerine kurmuştum ama daha başlayamadım. MEUITM ile tekrar kurmak istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım birileri remastered versiyonları çıkınca çabucak uyarlarlar yamayı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 26 Kasım 2020; 14:21:27 >
  • Selam,


    yamayı hazırlayan evilhuman arkadaşımız 1. sayfada detaylı açıklama yazdı, adımları doğru sıralamada yaparsan hiç bir sorun olmuyor, MEUITM ile ilgilide hem web sayfasında hemde youtube kanalında detaylı video var, adımları doğru yaptığında hiç bir problem olmuyor


    ME2 ve ME3 içinde TR yamalar sorunsuz ve grafik modu yüklemene hiç gerek yok.


    tek eksik Ciridel DLC ve inşallah evilhuman bizlere güzel bir hediye daha verecek diye umut ediyorum :) yapsa yapsa o ve bu forumdaki değerli çevirmen arkadaşlar yapar :)

  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.