Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
53
Favori
57.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asil_kan26 kullanıcısına yanıt
    Evet tüm grafik modları kurup oynadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun o modlarla çalışmıyor diye ben de son sürümü bekliyordum, yani çalışma ihtimali de var demek ki. en iyisi kurup denemek sanırım.
    siz yalnızca meitium ve alot ile mi denediniz hocam?
  • Alot ile denedim. Bir setup ekranı, indirmem gerekenler yazıyordu onları indirip içine ekliyordum ALoT olması lazım. Orada opsiyon seçilen modları falan hepsini de indirmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam zaten yama dosyasının içinde modlarla kurulum için bir bilgilendirme metni de vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 31 Mayıs 2020; 16:49:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meuitm modu Türkçe yamayi bozuyor. Oyunun grafiklerini oyuncularin görüntülerini hd yapiyor , bütün oyunu baştan sona degiştiriyor.
    a lot belli kesimleri düzeltiyor diye biliyorum.
  • nexus sayfasında yazdığına göre alot standalone kullanılabiliyor olsa da daha çok meuitm için tamamlayıcı bir eklentiymiş.
    meuitm modunun da yarattığı fark ortada iken biraz daha bekleyip final sürümünde modları sorunsuz kullanarak oynamayı tercih edeceğim sanırım.
  • hocam ellerinize kollarınıza sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

    Alot ile denedim. Bir setup ekranı, indirmem gerekenler yazıyordu onları indirip içine ekliyordum ALoT olması lazım. Orada opsiyon seçilen modları falan hepsini de indirmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam zaten yama dosyasının içinde modlarla kurulum için bir bilgilendirme metni de vardı.
    Türkçe yamayı modları kurmadan önce mi, sonra mı kurdunuz?
    Ben normalde Türkçe yamayı kurmayacaktım ama sizin yorumunuzu görünce şu an kuruyorum. Önce Türkçe yamayı kurup ardından alot-meuitm-vids-light modlarını yüklicem.
  • Tam hatırlamamakla birlikte mod öncesi kurduğumu düşünüyorum. Çünkü modu kurduktan sonra farklı mod kurmak modu bozuyor diye bir yerde okumuştum. Ancak yine de tam hatırlamamakla birlikte yama dosyası içinde modlarla kurulumu anlatan metin dosyası var diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama ile modlar çalışıyor en azından graphic modları. Önce Türkçe yama sonra mod şeklinde kurunc çalışıyor.
  • hem meuitm hem de alot çalışıyor mu hocam, ikisini de kurup sorunsuz oynayabildiniz mi hem grafik modları hem türkçe yama aktifken?
  • arkadaşlar daha önce bu seriyi oynamadım.çıkış tarihi eski olduğu için soruyorum hala gideri var mı? 1.oyunundan başlayıp seriyi bitirmeyi düşünüyorum da.bir diğer sorum da oyunlar arasındaki hikaye bağlantılı mı? aydınlatırsanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jr.Harden

    arkadaşlar daha önce bu seriyi oynamadım.çıkış tarihi eski olduğu için soruyorum hala gideri var mı? 1.oyunundan başlayıp seriyi bitirmeyi düşünüyorum da.bir diğer sorum da oyunlar arasındaki hikaye bağlantılı mı? aydınlatırsanız çok sevinirim.
    1-2-3 oyun Hikayenin devami ŞİDDETLE oyna.. bu vakte kadar oynamamiş olman kayip :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 14 Haziran 2020; 18:57:21 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    tamadır hocam çok sağolun en kısa sürede oynayacağım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EceliYakın

    hem meuitm hem de alot çalışıyor mu hocam, ikisini de kurup sorunsuz oynayabildiniz mi hem grafik modları hem türkçe yama aktifken?
    Evet
  • o halde ben de indirip deneyeyim. inşallah sorun çıkmaz bende de. teşekkürler.
  • hocam oyuna bir iki yama (faster elevators vs) kurdum, daha sonra türkçe yamayı kurup önce alot sonra meuitm kurdum. iki saatin sonunda bazı ingilizce yerlerle karşılaştım kah ara videolarda kah bazı diyaloglarda. sizde de böyle olmuş muydu yoksa bir çakışma sonucu bazı yerler orijinal hale mi döndü bende?
  • Graphic modlarından başka bir şey kurmadım. O tarz modlar ya da unofficial patch gibi modlar oyunda değişiklik yapar bu da Türkçe yama gibi modların düzgün çalışmasına engel olabilir. Zaten oyun teknolojik olarak çok eski, ben hikayeyi yakalamak için oynuyorum. Cheat console u aktif ettim koşa koşa gidiyorum görevleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EceliYakın

    hocam oyuna bir iki yama (faster elevators vs) kurdum, daha sonra türkçe yamayı kurup önce alot sonra meuitm kurdum. iki saatin sonunda bazı ingilizce yerlerle karşılaştım kah ara videolarda kah bazı diyaloglarda. sizde de böyle olmuş muydu yoksa bir çakışma sonucu bazı yerler orijinal hale mi döndü bende?
    Malesef mod yamayi bozmuş..

    Arkadaşlar sizden ricam oyunu sade oynayin mod kurmayin.
    Ben nizami olarak farkli yollardan denedim.. mod malesef calişmiyor ,yama ile beraber aktif olmuyor. Mod aktif olur ama yama eksik calişir.
    Caliştirdim diyen , denk gelmiştir gözden kacirmiştir. Yani siz bilirsiniz.1.oyunda Mod' olsun olmasin birşey degişmez. Hikayeye odaklanmanizda fayda var :) cok şey katicaktir size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 15 Haziran 2020; 22:41:8 >
  • MEUTIM adlı modun bu yama ile uyumlu çalıştığını sanmıyorum. İlk zamanlarda birlikte denemiştim ve sorun yaşamıştım ben. Modsuz olarak oynamanızı tavsiye ediyorum. Tam sürüm çıktığında yüksek ihtimalle düzelecektir.
  • Meiutum ve Alot yüklü şimdiye kadar çok çok az yerde ingilizce oldu. Onun dışında herhangi bir bozukluk olmadı. 1 sefer crash ve 2-3 seger ses tamamen gitti ama modlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Türkçe yamayı hazırlayan arkadaşlar çok güzel iş çıkarmışlar, bazı yerlerdeki çevirileri çok kaliteliydi.
    Oyun zaten ne kadar cilalarsan cilala her türlü yaşını belli ediyor mekanik yönden. Oyunu bir de modsuz görmek işi hepten zorlaştırırdı. Sırf hikayeyi daha iyi yakalamak için 1. oyundan giriş yaptım. Ne kadar eski de olsa bir şekilde oynatıyor kendini. Belli ki döneminde çıkarkanken para ve zaman kısıtlamaları varmış. En azından ben bu yönde düşünüyorum. Zaten 2. oyunda ki gelişen genişlik de bu dediğimi doğrular gibi.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.