Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
53
Favori
57.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ellerine kollarına sağlık . Emeklerin için çok teşekkürler. 2 ve 3'ü oynayıp türkçe olmadığı için bunu oynayamamıştım sayende oyun kültürümüzü tamamlayacağız evilhuman
  • Sonunda serinin en iyi oyununa Türkçe yama çıkıyor. Tekrar yamayı yapanları tebrik ederim
  • Yamayı baştan beri takip edenlerdenim. Hatta tester ayağına yamaya erken erişmek isteyip sizin tarafınızdan olumsuz karşılanınca çirkefleşen birisi ile tartışmıştım önceki konulardan birisinde. Herneyse bunca problem, bunca sıkıntı ve beklemenin ardından sonunda yamamıza ulaşıyoruz. Bu süre zarfında bu kadar sabırlı ve sakin kaldığın için ayrıca tebrik ediyorum seni. Elinize, emeğinize sağlık.
  • Ben de yamayı en başından beri takip edenlerden biriyim, ta en baştan, yamanın dosyalarına ulaşılması, yamanı çok büyük bir dosya olabileceği(1 gb'ı geçebileceği) gibi aşamaları falan hatırlıyorum. En sonunda çıkıyor. Eline sağlık. Çeviriye katılan diğer arkadaşların, yamayı programlamada yardımcı olanların, test edenlerin, yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Merakla bekliyoruz o halde. Sonunda Mass Effect serisine başlayabileceğim.
  • Bir dahaki indirimlerde mass efecti alıp bu seriye başlayayım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu güzel müziği de koyalım



  • Bu da güzel :)
  • Hepsi güzel aslında Fantastik oyunlara göre bilimkurgu ve özellikle uzayda geçen oyunların müziklerini yapmak daha zor. Mass Effect'in müzikleri oyunla çok uyumlu ve istenen tadı veriyor. Deus Ex HR'nin müzikleri de bu konuda iyidir.
  • Uzun suredir pcde duruyor tum seri, bu yamanin cikmasiyla baslayacaktim sonunda gercek oldu. emegi olan arkadasa/lara simdiden cok tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bu yamayı heralde aralık 2016 dan beri sessiz sedasız bekliyorum ben normalde böyle forumlara falan çok girmem ama bu kadar zamandan sonra bir şeyler yazmam gerektiğini düşündüm sen ve ekibine çok teşekkür ediyorum bu yamayı bizlerle buluşturacağınız için neredeyse 1.5 yıldır bekliyoruz ve şuan yamanın çıkmasına 3 gün kaldı elinize emeğinize sağlık inşallah başka projelerde de güzel işler yaparsınız bayadır steam de bekliyordu oyun yükledim 1 ay önce falan sonunda türkçe bir şekilde oynayacağım tekrardan teşekkürler bu yamayı bizlerle buluşturacağınız için
  • Elinize sağlık en kısa sürede oyunu indirip yamayı kuracağım, hata ile karşılaşırsam size geribildirim yaparım.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Biz seni biliyoruz abi. Az çok forumdaki yama konularında zaman geçirenler de, çoğu yamada bir şekilde katkın olduğunu biliyordur. Bizim yama dahi zaten sayende gerçekleşti. Ben de birçok yama konusunda katkıların olduğunu biliyorum. Ben 1,5 yılda nelerle karşılaştım ki, sen bu işin içinde uzun yıllardır varsın... karşılaştığın tuhaf ve saygısız yorum veya davranışları hayal bile edemem. Bu kitlenin çoğu daha emek, özveri ve saygı nedir bilmiyor. Maalesef son yıllarda giderek agresif ve saygısız bir toplum olduk. Yeni nesil daha beter bu konuda. Neyse uzatmayayım. Öfkesine hakim olmayan bu kişilerin çoğu, hiç kimseye bedavadan su dahi vermez ama iş hesap sormaya gelince dünyalar kralı kesiliyorlar. Yine de bu yazdıklarımı eleştirisini düzgünce dile getirenler hakkında söylemediğimi belirteyim.

    Tabii bir de çok destekleyici veya saygılı olan insanlar var. Dünyanın merkezini kendisi sanmayan akıllı insanlar var. Bağış yaparak teşekkürlerini sunmak isteyenler var. Bu gibi insanlar olmasa çekilecek dert değil. Böyle arkadaşların bir teşekkürü yeterlidir.

    Son olarak, iyi dileklerin için teşekkürler Ömür Abi.


    Akşam saatlerinde, oyunun çeşitli noktalarından oyun içi görselleri konuya ekleyeceğim.

    Öbür yorumlar için de teşekkür ederim arkadaşlar. Herkese iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 13 Temmuz 2018; 15:34:43 >
  • Elnize sağlık teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyurun arkadaşlar: Görseller ana hikâye hakkında Spoiler içermez. / Daha çok görsel koymaya çalıştım ama limit varmış. Birazını da konu içine ekledim.

    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 13 Temmuz 2018; 21:56:11 >
  • Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evilhuman

    Buyurun arkadaşlar: Görseller ana hikâye hakkında Spoiler içermez. / Daha çok görsel koymaya çalıştım ama limit varmış. Birazını da konu içine ekledim.

    Muhteşem, Olmuş ceviride Kaliteyi Görebiliyorsun. Bekledigimize Degecegini zaten biliyordum.. Gercekten Sabirsizca bekliyor Olacagim @Evilhuman Bu Yola başkoyman Bizi Ziyadesiyle cok mutlu etti. RPG oyununa Emek caba Gösteren Cevirmenler Gercekten TAKDİRE şayan.. Oyun Dünyasina cok şey kazandirdiniz. Gercekten Teşekkür ediyorum. ne desem az gelir..
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Pustum bekliyorum. Emoji koyacaktım ama forumun tasarımı zaten kötüyken, emojileri ise yerin dibinde bildiğin. Aylarca, haftalarca yamanın ilerlemesini ve yayınlanmasını bekledim ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Yamanın yayınlanmasına 2 gün kala beklemek, haftalarca beklemekten çok daha zormuş. Yerimde duramıyorum.

    Bu derece eski, aktif ve başarılı bir forumun bu kadar berbat bir durumda olması beni hayret içerisinde bırakıyor. 2018 yılındayız ve kullandığımız forumun tasarımına ve işlevine bakın! Diğer forumlarla karşılaştırıldığında çok vasat kalıyor. Umarım yakın zamanda forum üzerinde bir güncellemeye gidilir.
  • Revolution!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır takipteyim ben de. Kasımdan beri oyun makinede kurulu bekliyordu, sonunda o gün geldi.

    @evilhuman Ellerine sağlık hocam öncelikle, burda sana yalancı diyenleri de gördüm, fütursuzca laf söyleyenleri de. Hiç üslubunu bozmadan her seferinde, her şeyi tek tek açıklaman takdire şayandı. Tebrik ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.