Şimdi Ara

Maske Üretim Tesisi Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bir medikal maske üretim tesisi açma konusunda fikirleriniz nelerdir. Bu konuyu daha önceden araştırmış makine ve kumaş konusunda bilgili devletin ne tür teşvikler sağladığını bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Bu fikiri düşünenler için bilgilendirici olabilir.



  • Çok para gerekli ve artık çok geç herkes sistemini kurdu tutunmanız çok zor.Ailem konfeksiyon işi yapıyor fason maske dikiyoruz tabi biz fason çalıştığımız için kazananlar çalıştığımız şirket oluyor.Bir tanıdığımız 4 ortak bu işe girdiler toplamda ortaya 3 milyon para konuldu çok para istiyor bu iş
  • xmermak X kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız pazarda doyum noktasına ulaşıldı diye iliriz. Yarı mamül(maske kumaşı) tedarikçiside bu işi yapmaya başlamış. Maske makinası üreticisde bu işe başlamış. Geçtiğimiz bu üç ay da bu işten parayı kıran kırdı gerçekten. Bir konfeksiyoncu olarak sizin önereceğiniz geleceği olan ve geçtiğimiz kriz gibi bu tür durumlardan minimum etkilenecek iş kolu nedir. Aklıma üretim yapamıyorsan ticaretini yap geliyor açıkçası. Maske kumaşı bulmak makine temininden çok daha zor şuan. Maskeyi fabrikadan alsak biz satabilirmiyiz sizce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.