Şimdi Ara

Maserati Ghibli mi? Panamera Panamera Diesel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
7.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Günlük kullanım için bir araç alacağım. İki araç arasında kaldım. Muhtemelen alacağım araç 45.000 KM üzerinde olacak. Normalde bu kadar yüksek KM'li almazdım (benim için 20.000 km üzeri yüksek ) fakat düşük KM istediğimizde fiyatlar ciddi artıyor. İki araca bindim ancak sürmedim. İkisininde dış görünüşü hoşuma gidiyor. Kaliteli araçlar. Sizce hangisi tercih edilmeli ?

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-porche-panamera-3.0-d-triptronic-tam-otv-2013-model-makyajli-659505244/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-rst-plaza-dan-2013-porsche-panamera-yeni-makyaj-hatasiz-tam-otv-626313066/detay/

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-2014-model-maserati-3.0-d-v6-ghibli-275-hp-61.000-km-de-tam-otv-659472104/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-sahibinden-2014-maserati-ghibli-diesel-fermas-cikisli-hatasiz-646263161/detay

    İki araç arasında 100.000 - 130.000 TL bir fark var bu arada.

    Beni tanımayan arkadaşların konuyu troll sanması normal ancak geçmiş konularıma ve mesajlarıma bakabilirler. Forumda aslında sık vakit geçiren ama eskisi kadar mesaj atmayan biriyim. O yüzden zamanında burada ikinci el üründe satmışlığım var. Forumda ki arkadaşların görüşleri her zaman önemlidir benim için. İnanmayan arkadaşlar için sahbinden sattığım araçlardan bir kaçı;

    Maserati Ghibli mi? Panamera Panamera Diesel mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 28 Şubat 2019; 13:21:11 >



  • Maserati bu konuda hiç düşünmeden alacağım arabadır. Ferrari ile olan bağları, egzoz sistemi, motoru, İtalyan tasarımı gibi konularda Porsche ile karşılaştırmak Maserati'ye hakarettir.

    Ama konfor konusunda Panamera daha başarılıdır. Sorunsuzluk konusunda Porsche pek masum değil.
    Maserati nin arka diferansiyeli sorunluydu sanırım Amerika'da geri çağırılmıştı diye hatırlıyorum bu konuyu araştırmadan almayın.

    Bu arada şahsi fikrim Panamera nın tasarımı çök kötü ya. Yolda görünce tasarımcısını hala şirketin kapısından içeri sokuyorlar mı diye düşünüyorum.
  • Sırf fikir verecek arkadaşlar kimle olacak onu görmeye geldim.

    Hocam hayırlısı olur İnşallah.
  • Ben olsam Maserati alır geri kalan 100 bin bütçeyi hobi vs için harcardım. İlgi çeken bir araç isteniyorsa Porsche alınabilir ,Maserati her ne kadar spor görünsede panamera kadar ilgi çekmeyecektir.
  • çok sık bu tür konuları görmeye başladım, trolleniyor muyuz acaba? ülke gündemi olsa forum seçim propagandası, ekonomi iyi algısı filan diyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunbird -- 28 Şubat 2019; 20:51:56 >
  • maserati alacak adam gelip burada sorucak! o adam donanımhaber okumuyordu bile...
  • Motor hacimlerini yazar mısın hocam ikisinin?
  • Hocam hayırlı günler :) Hem diyorsun bunları alacağım hem de burada geziyorsun? Burada 0.9 motor vs 1.0 motor yapılıyor, çoğu kişi de işkembeden sallıyor. Hiç vakit kaybetme buralarda, he gerçekten alacaksan ilgi algın var ise pors, maserati ne kadar spor olsa da pors kadar öne çıkmaz.

    EK olarak hayatımda 1 kere pors a bindim ben arabadan anlamıyorum sanırım ne bileyim sanırım zerre ilgimi çekmedi ne içi ne dışı.
  • ekonomi gercekten sahlanmis
  • Maserati bu konuda hiç düşünmeden alacağım arabadır. Ferrari ile olan bağları, egzoz sistemi, motoru, İtalyan tasarımı gibi konularda Porsche ile karşılaştırmak Maserati'ye hakarettir.

    Ama konfor konusunda Panamera daha başarılıdır. Sorunsuzluk konusunda Porsche pek masum değil.
    Maserati nin arka diferansiyeli sorunluydu sanırım Amerika'da geri çağırılmıştı diye hatırlıyorum bu konuyu araştırmadan almayın.

    Bu arada şahsi fikrim Panamera nın tasarımı çök kötü ya. Yolda görünce tasarımcısını hala şirketin kapısından içeri sokuyorlar mı diye düşünüyorum.
  • İkisini de kullanmış biri olarak maserati derim.
  • Ben oyumu maseratiye veririm
  • Forumda bu arabaları kullanmış birini bulmak imkansız.
    Ben olsam egea alır kalan parayı faize yatırırdım,
    Gerek yok böyle lüks arabalara.
  • Biri e segment diğeri f segment.

    İstediği kafar f olsun bana itici geliyor panamera, ghibli alırdım.
  • Moueson gelip megan önerir şimdi.

    Edit: En önemli ayrıntıyı kaçırmışım. Bu araçlar en fazla 90 bin eder megan al der.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 28 Şubat 2019; 12:51:20 >
  • burada duyabileceğin en fazla o paraları vereceğine 0 km egea al kafan rahat olsun olur maserati al siyah(koyu) olsun beyaz maserati mi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.m -- 28 Şubat 2019; 13:25:18 >
  • @MOVISTAR
    Aracı şirketimin üzerine alacağım. Dolayısıyla para yine şirketimin kasasında kalacak ama Maserati oldukça dikkat çeken bir tasarıma sahip.

    @sunbird
    İlk mesaja bilgilendirme ekledim. Troll sanmanız doğaldır ancak bu konu troll değildir.

    @texjrwillerjr
    Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım. Yıllardır forumu takip ederim. Hatta zamanında ikinci el ürün alıp satmışlığım bile var. Herkes doğuştan varlıklı olmuyor. Kimileri kendi kazanıp belli bir zaman sonra bir yere gelebiliyor.

    @BigMuffin
    İki araçta 3.0 dizel.

    @Merdomable
    Valla ne yalan söyleyeyim daha önce Porshce Macan kullandım. İçi güzeldi aracın ama Panamera'nın direksiyonu gerçekten çok kötü. Beni de bir tek o çekmiyor araçta. Yeni kasası efsane ama söylenecek bir söz yok.


    @ozeba
    Bu sorunu hiç duymadım ama araştıracağım mutlaka, teşekkür ederim.

    @Penanggalan
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben burada olan insanların fikirlerine değer veriyorum. Örnek üste ki arkadaş sorundan bahsetmiş. Şimdi öğrendim ve araştıracağım mesela. Buraya konu açmasam haberim olmayacaktı.
  • anca yıkamacı tavsiyem olabilir
  • Şunu çok net söylüyorum, Maserati fazla büyütülüyor. Son zamanlarda bizde bu tarz markaların SUV modellerine baktık. Bunlara bakarken Panamera ve Ghibli' yi de inceledik. Panamera kesinlikle çok ağır basıyor. İkisine binin zaten ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Kıyas kabul etmiyorum o derece. Bu arada Ankara' da ki Maserati bayisine selamlarımı iletiyorum. Oraya bilgisiz bir kız koymuşlar, hiç bir sorumuza cevap veremedi, onu geçtim bizi buyur edipte masasına oturtmadı, Levante almaya gittik ayakta resepsiyonda konuştuk aracı, kendilerini tebrik ediyorum...Bende aynı mesleği icra ettiğim için bu tarz şeyler gözüme daha çok takılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 28 Şubat 2019; 14:29:39 >
  • Daha önce i8 muhabbetin olmuştu sanırım. İki araç da verdiğin parayı hak edecek araçlar değil. evet iki araç da güzel (panamerayı sevemeyen birisi olarak diyorum bunu) ama bu piyasada o paralar bu arabalara gömülmez.

    Tabiki git megane al demek doğru olmaz ama kafanı yastığa koyunca da şu mustang muhabbetindeki gibi oluyor insan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.