Şimdi Ara

Masaüstü Sağ Tarafı Delik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum, defalarca format attım, windows kurdum fakat böyle bir şey görmedim. Aklıma bir olasılıkta gelmiyor. Sorun şu;

    3 gün önce makineye format atıp yeni windows kurdum, sürücüler programlar vs derken tüm kurulumu tamamladım. Her zaman kurduğum, programlar ve sürücüleri kullandım. Herhangi bir değişilik de olmaması rağmen masaüstünün sağ tarafı boşluğa doğru uzanıyor. Ekranın sağ tarafı bildiğiniz gibi en çok kullanılan kenar. Bir sayfanın kaydırma çubuklarını kaydırmaya çalışırken, pencereyi sağ üst kısımdan kapatmak isterken vs önemli bileşenler var. Bunlar için fareyi ekranın sağ tarafına sürüklediğim zaman fare ekranın görünmeyen sağ tarafından çıkıp uzaklara kadar gidiyor, tekrar ekrana sokabilmek için gitti yol kadar geri geliyorum.

    Size biz ekran görüntüsü çekeyim, ekran görüntüsünde daha belli oluyor. Normalde 1024X768 çözünürlük kullanıyorum ve sprint screan tuşu ile çektiğim görüntünün de bu boyutta olması gerekli. Fakat boyut 2048X768 oluyor.

    Ekranın görüntüsü:
    http://img106.imageshack.us/img106/8287/masaustukd2.jpg

    Bu durumu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz? Daha önce hiç başına gelen var mı?



  • ne bu ya ilk kez böyle bişi gördüm..valla açıkçası hiçbir fikrimde yok ne olduğu ile ilgili..formatta atmışın ama yine düzelmemiş..ekran kartı sürücüsü ile ilgilimidirki acaba?
  • ekran kartlarının çift monitör desteği var, o açık kalmış galiba ekran kartının ayarlarını bir kurcala bakalım
  • Sağ ol kardeş, aynen dediğin gibi olmuş. Çift monitör özelliğinin ikinci monitörü devredeymiş ve iki monitörün toplam çözünürlüğü ekrandaymış. 1024+1024=2048. 2. monitörü kapatınca düzeldi.
  • ilginç...
  • Ben
    fotomontaj bu dalga mı geçiyon
    diycektim nerdeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.