Şimdi Ara

Masa İçin Monitör Aparatı Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Masa İçin  Monitör Aparatı Tavsiyesi?

    Bu tarz bir ürüne ihtiyacım var ama fiyatları nedense abartı geldi. Geçen sene Dark adlı markanın fiyatı 260 liralarda seyrediyordu.


    Daha uyguna alıpta kullananların fikrini bekliyorum..


    https://www.amazon.com.tr/Dark-DK-AC-VM14-Masa-Tipi-Monit%C3%B6r/dp/B07DPW6S4C


    https://urun.n11.com/monitor-kolu-standlari/triline-lcd-monitor-led-tv-full-hareketli-celik-masa-tutucu-P332645108


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şaka gibi. Buna bu para verilmez. NB F80 al keyfine bak. Hem de amortisörlü. Çinli malum sitede, kuponla da denk getirirsen 350TL ye kadar alabilirsin gümrük gönderim vs hersey dahil. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, bu Dark sanırım Türk markası. Millet amortisörlüsünü yapıyor, çok kaliteli ve çok uygun fiyata satıyor, fiyatı belli zaten. Bizim Türk markası da güya Türk malı olacak 2 katı fiyata satıyor. Bu nasıl bi iş anlamadım ben. Neyse...


    Masa İçin  Monitör Aparatı Tavsiyesi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyro06 -- 29 Aralık 2020; 4:2:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyro06

    Şaka gibi. Buna bu para verilmez. NB F80 al keyfine bak. Hem de amortisörlü. Çinli malum sitede, kuponla da denk getirirsen 350TL ye kadar alabilirsin gümrük gönderim vs hersey dahil. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, bu Dark sanırım Türk markası. Millet amortisörlüsünü yapıyor, çok kaliteli ve çok uygun fiyata satıyor, fiyatı belli zaten. Bizim Türk markası da güya Türk malı olacak 2 katı fiyata satıyor. Bu nasıl bi iş anlamadım ben. Neyse...


    NB F80 ürününe kefilim, çift monitörümün her biri için birer tane masamda var, fiyatı (özellikle muadillerinin fahiş fiyatını da göz önüne alırsak) kalitesine göre gayet makul.


    n11'de 410 liraya satıldığını görüyorum şu an. n11'de satılmaya başlamadan önce Amazon ABD'den getirtmiştim biraz daha pahalıya.





  • Alıntı yapılmadığı için geç gördüm. Amortisörlü modeller bana kaba gelmişti. Bende ucuz olan triline denen markayı almıştım fakat o da monitörü taşımadı. Öyle arasına mandal sıkıştırıp kullanıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.