Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
60
Favori
76.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]



    Sony’nin gerçekleştirdiği, PlayStation 5’in teknik özelliklerinin paylaşıldığı sunumun ardından ilk sızıntı geldi. Reddit’te UtopianThrowaway90 adlı kullanıcının paylaştığı bilgilere göre Marvel Spiderman 2, PS5 için geliştiriliyor!

    Marvel Spiderman 2, PS5 için geliştiriliyor

    Sony’nin GDC’de gerçekleştirmeyi planladığı fakat Coronavirüs nedeniyle kapalı şekilde gerçekleştirilen PlayStation 5 sunumunda, konsolun teknik özellikleri dışında bir duyuru alamamıştık. Oyuncuların genel itibari ile pek memnun kalmadıkları sunumun ardından ise heyecanlandırıcı bir haber internet ortamında hızla yayılmaya başladı. Reddit’te yapılan bir paylaşıma göre Marvel Spiderman 2, PS5 için geliştirme aşamasında. Paylaşılan bilgilerin bir miktar spoiler içerdiğini belirtelim. Söz konusu paylaşımı yapan kullanıcının oyunla ilgili paylaştığı detaylar ise şu şekilde:

    UYARI! Lütfen ilk oyunu bitirmeyenler detayları okumasın, spoiler içeriyor olabilir.


    quote:

    -Marvel Spiderman 2, PS5 için 2021 tatil döneminde ve muhtemelen ilk Spiderman oyunu gibi Eylül ayı içinde piyasada olacak.


    -Oyun bu yaz resmi olarak duyurulacak

    -Spiderman 2, online co-op gibi bir moda sahip olmayacak. Yalnızca tek kişilik oyun modu içerecek.

    -Queens ve Brooklyn oyuna dahil olacak. Alçak binalar arasında seyahati kolaylaştırmak adına yeni mekanikler eklenecek.

    -Hikayemiz, ilk oyunun bitişinin 5-6 ay sonrasında, kış mevsiminde geçecek. Peter, hâlâ May halanın yasını tutuyor ve olan bitinle ilgili sürekli kendini sorguluyor olacak. MJ ve Peter birlikte yaşıyor olacaklar ama hikâyenin birinci kısmında MJ’i göremeyeceğiz.

    -Oscorp, süper asker üretimi için DNA araştırmalarına girişecek ve tabi ki işler ters gidecek. Gelişen olaylar, yeni düşmanların ortaya çıkmasına vesile olacak.

    -Harry Osborn Venom’a dönüşecek! Oyundaki Venom’u, nevi şahsına münhasır bir Venom olarak göreceğiz.

    -Carnage ve Mysterio, oyunda yer alacak.

    -Eddie Brock’u da oyunda göreceğiz, hikayede önemli bir yer teşkil edecek.

    -Miles Morales, yer yer bizim kontrolümüzde olacak. Miles’la serbestçe dolaşabilecek miyiz belli değil, ancak stüdyo bu karakteri yabana atmamış. Mutlaka oynanabilir olacak.

    -Aynı Arkham Knight’ta olduğu gibi belirli sekanslarda, farklı karakterler arasında geçiş yapabileceğiz. Orijinal bir fikir olmasa da fena sayılmayan bir mekanik.

    -“Web-Chain” adlı yeni bir mekanik oyuna eklenmiş. Bu sayede çok hızlı şekilde seyahat edebileceğiz.

    -Ağ atma mekanikleri elden geçirilmiş. Artık şehirde oradan oraya savrulurken daha organik animasyonlar göreceğiz. Paylaşılan bilgilere göre Insomniac bu konuda oldukça yoğun çalışmış. İlk oyundakinden çok çok daha fazla animasyon bizleri bekliyormuş. Görmek için sabırsızlanıyoruz!

    -Oyunda ağ atarak gezinmek üzere seçebileceğimiz üç farklı mod bulunacak. Bunlar sırayla Realistic, Arcade ve Hybrid. Bu modların isimleri sonradan değişebilir ancak üç modun mantığı kabaca bu şekilde olacak.

    Kaynak:https://www.merlininkazani.com/soylenti-marvels-spider-man-2-ps5-icin-gelistiriliyor-haber-110274https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/fl7t9q/insomniac_marvel_spiderman_2_ps5/



    İLK TRAILER GELDİ!





    OYUNDAN İLK GÖRSELLER:

    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Alıntı

    metni:
    2 yi biraz oynadım çok kötübenim tanıdığım peter herşeyi kendisi hallederdisorumluluk sahibiydi İÇİNE ETMİŞLERsüper kahraman dediğin zırt pırt yardım almahele hele kendisi gibi ağ atan zenciden hiç yardım almazbir tane yakın arkadaşı vardı o da harry di babasının gücünü kullanıp zor durumlarda peter a yardım ederdi o kadarÖrümcek Adam PETER' A AİTTİR.


  • Demek ben de olacam
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ultimate Spider-Man ve Web of Shadows dan sonra özledik hocam
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Konudaki resim dehşet olmuş :)
  • Oyunu oynuyordum haberi okurken spoiler yedim mutsuzum😞
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Alıntının hemen üzerinde spoiler içerdiği yazıyordu hocam ama ben de ek olarak büyük harflerle ekledim. Uyarı başkalarının gözüne çarpar umarım.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Yok ben Merlinin Kazanı'ndan yedim senle bir alakası yok hocam.
  • Erken çıkması iyi. 1 tane kesmedi bu nesilde. En az 2 tane lazım yeni nesilde.
  • İlk oyun çok iyiydi. 1994'deki çizgi filminden sonra ilk defa bir Spider-Man yapımından bu denli keyif almıştım. İkinci oyunda Venom kesinlikle olmalı ama öncesinde Black Suit Spider-Man olarak oynamalıyız. Güçlerinin artışı ile Peter Parker'ın karakter değişimini gözlemlemek güzel olur. Üçüncü oyuna da Carnage gelsin de tüm malzemeyi bir oyunda bitirmeyelim
  • Senelerce Örümcek Adam, Yüzüklerin Efendisi gibi uyarlamaların oyunlar leş oldu. Marvel's Spider Man açıkçası çizgi roman & kitap oyun uyarlamaları arasında sanırım bir numaralı oyun oldu diyebiliriz. Gerek konusu, gerek görev yapıları, challange'ları, görselli vs her şey oldukça iyiydi.

    İkinci oyunda da bu başarıyı tutturacaklarına inanıyorum. Heyecanla bekliyorum.
  • Bu adamların simbiyot sonrası yaşayacağımız güç artışını oynanışta nasıl hissettireceğini çok merak ediyorum. Ayrıca Peter'ın simbiyotla beraber yaşayacağı değişim vs de merak konusu. Alçak binalarda farklı seyahat etmek, tanıdık düşmanlar, Miles derken sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca:


    Tıpkı ilk oyunun ana düşmanının Mr. Negative değil de Doctor Octopus çıkması gibi; marketing kısmında Venom'a yoğunlaşsalar bile ana düşman Green Goblin olacak bence bu sefer.


    Bu arada, reddit linkinde edit yapmış bilgileri paylaşan kişi: Oyun 5-6 ay sonra geçmiyor ilk oyundan; sadece ''kışın geçiyor''.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 26 Mart 2020; 19:47:4 >
  • Green Goblin geliyor.
  • Bir şey soracağım. Şimdi bu oyun ps4 pro ile oynanamayacak mı yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

    İlk oyun çok iyiydi. 1994'deki çizgi filminden sonra ilk defa bir Spider-Man yapımından bu denli keyif almıştım. İkinci oyunda Venom kesinlikle olmalı ama öncesinde Black Suit Spider-Man olarak oynamalıyız. Güçlerinin artışı ile Peter Parker'ın karakter değişimini gözlemlemek güzel olur. Üçüncü oyuna da Carnage gelsin de tüm malzemeyi bir oyunda bitirmeyelim
    Venom'dan önce Black Suit olacağını zannetmiyorum.
    Harry halihazırda Venom diyebiliriz. Venomla karşılaşmadan önce simbiyotun Spider-Man'e bulaşması zor gözüküyor. İlk oyunda Mary Jane gizli odaya girdiğinde yanında simbiyot getirebilirdi ama bu fırsatı simbiyotu Miles'ı ısıran örümcekle değiştirerek harcadılar. Simbiyotun Peter'a buluşması çok zor olacağından direkt elerdim hatta Black Suiti ama Bryan Intihar ilk oyunda niye Black Suit yok sorusuna bence bu kostüm olacaksa tüm hikaye onun üzerine olmalı tarzında bir şeyler demişti. Yalnız bir sorun daha var simbiyot Spider-Man'e bulaşmadan Venom olması da imkansız. Tek çıkar yol Norman'ın hizlı iyileştiğini(biliyorsa) kasti olarak simbiyotu Spider-Man'e bulaştırıp geri alması. Bu da çok saçma ve zorlama olur. Bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Mart 2020; 16:13:30 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Harry'yi Venom halinde görmeden önce o ''simbiyot'' maddesinin bir şekilde Peter'a bulaşacağına bahse girerim. Anca o simbiyotttan kurtulduktan sonra Harry'nin Venom'u ile karşılaşırız bence. Aksi durum garip oluyor. Tabi ki özgürce kullanıyorlar Spidey dünyasından öğeleri ama önce Venom, sonra simbiyotlu Spidey olması bi' garip gelir bana.

    Black Suit bu oyunun en önemli noktalarından biri olacak bence, oynanışa da bayağı etki edecek. USM oyununu oynayanlar hatırlar belki: Orada Venom inanılmaz mesafeler katediyordu ya zıplamasıyla vs; burada da Black Suit güç, hız, çeviklik vs olarak tam anlamıyla OP hissettirecek oyuncuya bence.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Dediğinin benzeri daha yakın tarihli bir oyun olan Web of Shadows'ta da vardı. Kırmızı kostüm atletik ve çevik iken Siyah kostümle araba kaldırabiliyorduk.

    Umarım dediğin gibi olur diğer türlüsü düşünülemez de oyunu öyle bir yerde bıraktılar ki mantıksızlık oluşturmadan nasıl bağlayacaklar bilemiyorum. Aklıma 2 olasılık geliyor:


    1-Muhtemelen Oscorp Spider-Man'in kendi ürünü olduğundan haberdar ya da kopyalamaya çalışıyor. Çünkü Norman Örümceklerle çalışmaya devam ediyor hala. Örümcek güçleri Harry'i tedavi eder diye ona veriyor ama işe yaramıyor. Sonrasında da Spider-Man'e simbiyotun buluşmasını sağlayıp geri alarak Spider-Man'in güçlerini kopyalamış olan simbiyotu Harry ile birleştiriyor ve Venom doğuyor. Ama bu senaryo aşırı basit ve sıkıcı olur. Böyle bir işe gireceklerini sanmam.

    2-USM'nin bir çizgi filmi vardı. Orada da Spider-Man kendine bulasmadan önce direkt Venom ile savaşıyor, daha sonrasında da Harry Spider-Man kılığına giriyordu simbiyotla birleşip. Buraya özenmiş olabilirler. Ama buradaki sorun da Venom'un Spider-Man'e bulaşmadan ortaya çıkması. Sonuçta Venom'un güçleri simbiyot Spider-Man ile birleştiği için ona benziyor ve Spider-Sense işlemiyor. Spider-Man'e bulaşmadan direkt aha Venom diyemezler, dememeliler.

    Ya 1'i secip sacma bir senaryo ortaya koyacaklar ya da 2'yi secip tum Spider-Man kulliyatinin yuzune tukurecekler. Dev yazar takimlariyla calisiyor bu adamlar sonucta elbet planlari vardir ama ilk oyundaki after credits cok olasilik birakmiyor ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Mart 2020; 22:49:58 >
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla iki farklı işlenen symbiote var. Biri uzaydan gelen, diğeri ise oscorp'un ürettiği. Uzaydan gelende Peter'a yapışıyor bunu biliyorum ama oscorp'un ürettiği versiyonda önce Peter a yapışıyor mu ondan emin değilim.
    Eğer önce Peter a yapışmazsa spider-sense in Venom'u farkedememesi kısmını nasıl yaparlar bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 27 Mart 2020; 22:37:38 >

  • Aaa! Gerçi doğru. Ultimate evrenindeki simbiyota daha yakın bu şimdilik eğer 2. oyunda uzaydan gelen bir madde olduğunu vs öğrenmezsek. Ultimate evreninde Eddie Brock ve Peter Parker'ın babalarının bulduğu bir kanser tedavisiydi, bu evrende de Harry'nin tedavisi için kullanılıyor.

    Yukarıdaki söylentide Eddie Brock'un da büyük rol oynayacağı yazıyor. Yine söylentide geçse de acaba Harry hiç bu işe bulaşmadan Brock olur mu Venom?


    Sorular sorular; yeni neslin en merak ettiğim oyunu yeni bir Uncharted duyurulana kadar..
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Venom filminde 2.seçeneği kullanmadılar mı?
  • VENOM!!!


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Marvel's Spider-Man 2 - PlayStation Showcase 2021 Trailer | PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=qIQ3xNqkVC4&ab_channel=PlayStation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 9 Eylül 2021; 23:40:24 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.