Şimdi Ara

Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Marvel's Guardians of the Galaxy - Performance Capture Making-of Video | PS5, PS4


    Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/marvels-guardians-of-the-galaxy/ Spoiler warning for some scenes in Marvel's Guardians of the Galaxy. Go behind-the-scenes with Darryl Purdy, Cinematics & Animation Director at Eidos-Montréal. Learn what it took to create almost 6 hours of cinematics through the performance capture process. Marvel's Guardians of the Galaxy is now available on PS4 and PS5.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DoEpND1zXz5Y&q=EgQuLZpEGMCerJEGIhD1N6pH3Lk3ueB2NHk11K9-MgFy
  • Marvel's Guardians of the Galaxy - The Art of the Game Mini Artbook PDF

    https://www.mediafire.com/file/u1haq37m2iaqxvm/GOGTAOTG.pdf/file


    Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021
  • Ps4te performans sıkıntısı var mı oyunun kasıyor gibi geldi bana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Ps4 proda bitirmiştim oyunu, performans sorunu yaşamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Fat kasa PS4te yaşıyorum gerçi biraz ilerledim sıkıntı yok gibi şuan başlarda oldu biraz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geçen hafta 24 saatlik bir oynanış sonunda bitirdim ve tek kelimeyle enfesti diyebilirim. Aslında güzel yorumlardan ötürü ortalama üstü bir beklentiyle başlamıştım ancak GOTG pek çok açıdan beklentilerimi bile fazlasıyla aştı. Hemen iyi ve kötü taraflarını sıralayayım :



    ++ Oyunun en büyük artısı şüphesiz diyalog kalitesi ve hikaye sunumu. ''Best Narrative'' ödülünü sonuna kadar hak etmiş kesinlikle. Acayip komik ve takip etmesi eğlenceli bir konuşma ve senaryo akışına sahip. Alakasız yerlere ateş ettiğinizde, başka yerlere keşfe gittiğinizde hatta hiçbir şey yapmadığınızda bile karakterler kendi aralarında bunun muhabbetini çeviriyor. Hani ben MCU'daki GOTG filmlerini çok severek izlemiştim ama oyundan sonra filmlerdeki olaylar ve karakterler gözüme o kadar basit, sıradan ve sığ görünmeye başladı ki anlatamam... Ayrıca böyle düz ilerleyen bir action-adventure yapıma göre son derece önemli ve ilerleyişi etkileyen seçimler eklemiş olmaları da hoşuma gitti. Evet oyunun sonu değişmiyor belki fakat yaptığınız seçimlere ve girdiğiniz diyaloglara göre bambaşka sahnelerle karşılaşabiliyorsunuz. RPG olmayan bir yapım için fazlasıyla yeterli olmuş diyebilirim.


    ++ Yapımcılar o evrenin havasını oyuncuya geçirme konusunda muazzam bir iş çıkarmış. Atmosfer, mekan tasarımları ve bölüm dizaynları kusursuza yakındı.


    ++ Oynanış genelde eleştirilen kısım olmuş fakat ben ondan da büyük zevk aldım. Ekibin diğer karakterlerini yönetip onların çeşit çeşit skill'leriyle ortalığı yakıp yıkmasını izlemek, yeteneklerini birleştirip ortaya kombolar çıkarmak falan zaten aşırı eğlenceli. Onun dışında Starlord'un silah aksiyonu ve hareket kabiliyeti de öyle süper olmasa da bence iyi ve sırıtmıyor, ayrıca silahlarının 4 farklı atış versiyonuyla farklı taktikler ortaya çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca ''Huddle Up'' denilen ulti modu da çok hoş ve arkada 80'ler şarkıları çalarken kaos yaratmak son derece gösterişli. Yani ben gameplay'i oldukça tatmin edici ve çeşitlilik konusunda yeterli buldum. Bu kısmı beğenmeyenlerin en büyük sorunu bence ateş ederken düşmanlara kilitleniyor olmaları. Ben de başta bi ısınamamıştım ama düşmanlara kilitlenmeyi bırakıp hedeflemeyi manuel yaptığım anda aldığım keyif artmaya başladı çünkü kilitlenme sistemini becerememişler ve kalabalık düşmanlarda resmen sapıtıyor. Onun dışında benim açımdan hiçbir sorun yoktu.


    ++ Grafikler tanıtım videolarında kötü görünüyordu fakat hiç de öyle değilmiş. Etkileyici görselliğe ve yüksek doku kalitesine sahip bir oyun olmuş GOTG. Bazı kısımları manzara izler gibi yürüye yürüye ilerleyerek izledim. Ayrıca optimizasyonu da gayet iyiydi. 3060TI - 5600X ikilisiyle DLSS kapalıyken bile tüm ayarlar ultra'da kolay kolay 65-70'in altına düşmedi oyun.


    ++ Müzikler ve ses efektleri harikulade. Zaten 80'lerin neredeyse bütün efsane parçaları oyunda yer alıyor. Onun dışında ortam ve silah sesleri de çok başarılıydı.


    ++ Zorluğun özelleştirilebilmesine bayıldım. Hard'a alınınca sadece verdiğin hasarı azaltıp aldığın hasarı artıran oyunlara sinir olurum. GOTG ise yetenek cooldown'ları olsun, aldığın-verdiğin hasar olsun pek çok konuda özelleştirilebiliyor. Ben çabucak ölmek istemediğim için ama düşmanlar da çabuk ölmesin, oynanış sekansları daha uzun ve mücadeleci olsun diye aldığım hasarı da verdiğim hasarı da low yaparak devam ettim mesela.



    • Gelelim oyunun eksik gördüğüm ve geliştirilmesini istediğim kısımlarına (ki gerçekten azlar) :


    -- Oyunun en büyük sorunu bug'lar. Pek çok kez restart etmem gereken bug'larla karşılaştım.

    -- Tuş düzeni resmen direkt konsol için tasarlanmış. Hani konsoldan PC'ye port edilen oyunlarda bile bunu o kadar hissetmezken GOTG'da dibine kadar hissettim ve tuş atamalarını iyice bi kurcalamam gerekti bu yüzden.

    -- Starlord'u yönetirken karakterin bir ağırlığı yokmuş gibi hissediyorsunuz. Yürürken, koşarken veya uçarken sanki yerden kayıyor veya kağıt gibi süzülüyormuş hissi veriyor.




    Veee evet eksileri işte bu kadarcık benim için Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021  GOTG son yıllarda beni en çok etkilemeyi başarmış işlerden biri oldu kesinlikle. Puanlayacak olursam rahatlıkla 90 veririm. Hani gözümde Witcher 3, GOW, RDR2 gibi elit seviye yapımların sadece bi tık altındaki sınıfa yerleşti rahatlıkla. Çünkü bakıyorum bir oyundaki en önemli şeyler olan senaryo ve diyaloglar, olay örgüsü, oynanış, grafikler, optimizasyon hepsi genel standartların üzerinde. Şu sinir bozucu bug'lar olmasa ve oynanışa çok azıcık 1-2 şey daha ekleseler saydığım o en top seviye klasmana da çıkardı benim için. Velhasıl kelam oyunu singleplayer yapımlardan zevk alan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021 





  • Oyunun en sevdiğim kısmı çatışma kısımları oldu, ekran tam bir panayıra dönüyor, sadece oynaması değil izlemeside zevkli, onun dışında oyun beni biraz yordu, sürekli ara sahne giriyor, oyun bu sonuçta, bi yerden sonra sal beni diyor insan, genel olarak beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyun. Platin için zorluyorum bakalım olacak mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021

    5 ay sonra NG+ yapmak zorunda olmamla birlikte 40 saatte platin geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.