Şimdi Ara

Marvel'ın yeni filmi Ant-Man and The Wasp: Quantumania'dan ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel'ın yeni filmi Ant-Man and The Wasp: Quantumania'dan ilk fragman geldi
    Marvel'ın sinemalarda kurmuş olduğu Marvel Sİnematik Evreni'nin yeni üyesi Ant-Man and The Wasp: Quantumania'dan ilk fragman geldi.



    Ayrıca Bkz.Bu Oyun Olmuş! - Mario + Rabbids: Sparks of Hope Video İnceleme



    Ant-Man and The Wasp: Quantumania, Ant-Man serisinin üçüncü filmi olacak. Fragmandan da gördüğümüz üzere daha önce Loki dizisinde gördüğümüz Kang the Conqueror filmde olacak. Kang the Conqueror karakterini sonraki filmlerde görme ihtimalimizin yüksek olduğunu da belirtelim. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.



    Ant-Man and The Wasp: Quantumania Fragman





    Filmin yönetmenliğini Peyton Reed, senaristliğini ise Jeff Loveness üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Paul Rudd, Evangeline Lilly, Kathryn Newton, Jonathan Majors, Bill Murray ve Michael Douglas gibi isimler yer alıyor. Ant-Man and The Wasp: Quantumania 17 Şubat 2023'te vizyonda.









  • Marvel'ın yeni filmi Ant-Man and The Wasp: Quantumania'dan ilk fragman geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 25 Ekim 2022; 13:08:21 >
  • çok gereksiz bir seri

  • Dalette kullanıcısına yanıt
    Mikro Evren çizgi romanlarda da işleniyor, adamlar seriyi sağlam adımlarla ilerletiyor. DC'nin tam tersi şekilde, her şey birbiriyle ilişkili.

  • HARİKA BİR FRAGMAN OLMUŞ. KUANTUM ALEMİ , KANG HEPSİ HARİKA DURUYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film çok güzel bir şeye benziyor.

  • Fena durmuyir, ciksinda izleriz spiderman’i

  • recep ivedik daha iyi :)

  • Thor gibi iğrenç olmasın yeter.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thor filminin kötü olmasının asıl suçlusu taika waititi denen filmin yönetmeni


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kang the Conqueror karakterini sonraki filmlerde görme ihtimalimizin yüksek olduğunu da belirtelim." diye yazmışsınız ama gerçek Kang karakteri bu değil. Filmdeki versiyon "savaşçı" bir varyant, asıl Kang binlerce varyatını yenen tek bir Kang'dir. Bu konuya Loki dizideki Kang varyantı değinmişti. Filmin asıl kötüsü bu Kang varyantı değil MODOK'un ta kendisi. 5. Faz'ın başlangıç filmi olduğu için sanırım ikinci fragmanda filmin asıl atmosferini yansıtacaklardır. Birde, Kapadokya'da çekilen sahneleri nasıl göreceğiz merak ediyorum. Belki de Kuantum Evreni'nin tasarımını Kapadokya'dan ilham almışlardır.. ..bilemiyorum..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marvel studios, phase 4'ü black panther: wakanda forever filmi ile kapatacakken aynı zamanda phase 5'i de ant-man and the wasp: quantumania ile açmaya hazırlanıyor. son zamanlarda marvel marketing için eskisi kadar erken başlamıyor. bu seneye kadar 6-7 ay öncesinde fragmanlar ve promosyon metaryelleri piyasaya çıkmaya başlardı. şu an bu 4 aya kadar indi. tabi eskisine oranla artık diziler sayesinde daha çok mcu içeriği takip ediyoruz. o yüzden acele etmemeleri ve agresif bir marketing stratejisi izlememeleri de anlaşılır. quantumania içinde marketing süreci yayınlanan fragmanla başlamış oldu.

    ant-man filmlerinin mcu'nun geri kalanı düşünüldüğünde seyirci gözünde underrated kaldığını düşünüyorum. filmler yüzeyde basit gibi görünüyor olsa da ilk filmde bahsettiği, ikinci filmde de yüzeyini kazıdıkları quantum konsepti, avengers: endgame filminde çok önemli bir rol oynadı. bu film ve devamında ise daha büyük bir rol oynamaya devam edecek. the multiverse saga'nın ana hikaye parçalarından biri olacak. özellikle de kang ile bağlantısından ötürü.

    kang the conqueror. gelelim belki de bu film için öncekilere oranla insanların daha fazla heyecanlı olmasının temel sebebine. kang çizgi romanlarda ilk kez rama-tut olarak 1963'te fantastic four çizgi romanlarında, 1964 yılında da kang olarak the avengers çizgi romanlarında görünmeye başlayan bir karakter. gerçek ismi nathaniel richards ve 31. yüzyılda doğuyor. elindeki teknoloji ile farklı zamanlara gidip o zamanları fethediyor. ele geçirdiği zamanları ise chronopolis ismini verdiği şehrinde topluyor.

    karakteri mcu'da ilk kez ant-man and the wasp: quantumania filminde izleyeceğiz ama onun varlığını ilk kez öğrendiğimiz yapım bu değil tabii ki. loki dizisinin ilk sezonunda gördüğümüz he who remains, kang'in variantlarından biriydi. bizi kang'in gelişi hakkında uyarmıştı. loki dizisinin ikinci sezonu da aslında kang'i işleyecek. ama belki variantlarından birini de kullanabilir. zira kang'in ımmortus, rama-tut, scarlet centurion, ıron lad, kid ımmortus, mr. gryhon gibi sayısız farklı versiyonu mevcut. the multiverse saga boyunca kang'in farklı filmlerde, farklı variantları kullanılacaktır.

    fragmana dönersek karakterlerimizi bu filmin hemen hemen başlarında quantum realm'e geçerken göreceğiz. zaten filmin ciddi bir çoğunluğu quantum realm'de bu sefer. daha öncede dediğim gibi bu diyarın sadece yüzeyini kazıdık. şimdi keşfetme zamanı. marvel'ın kozmik tarafında olduğu gibi bu diyarla da alakalı çok keyifli hikayeler anlatılabilir. janet bir önceki filmde quantum realm'den kurtarılmış ve çeşitli güçler kazanmıştı. filmde ekibimize onun rehberlik edeceğini tahmin etmek hiçte zor değil. scott'ın kızı cassie'yi bu sefer gerçek manada aksiyonun içerisinde bir karakter olarak göreceğiz. filmin hikayesinde önemli bir yeri olacak. önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak young avengers ekibinin de çok önemli bir üyesi zaten.

    çizgi romanlarda kang'in chronopolis isimli bir şehri var. fethettiği zamanları o şehirde topluyor. chronopolis bu filmde illaki yer alacak. ama şu anda tam olarak çatışmayı çözebilmiş değiliz. kang, cassie'yi ona karşı kullanarak ant-man'in kendisine ait olan bir şeyi geri çalmasını istiyor. acaba bu ne ? filmde bill murray'in canlandırdığı krylar olduğunu tahmin ettiğimiz bir karakter ve m.o.d.o.k.'ta var. (m.o.d.o.k.'un ise ilk filmdeki darren cross olması bekleniyor.) anladığım kadarıyla kang ve krylar'ın yöneticisi olduğu quantum realm'deki medeniyet arasında önemli bir çatışma var. bunlar bir şekilde kang'i ya orada tutmayı başarıyorlar ya da kang'e karşı direniyorlar. kang'in bundan kurtulmak için bir şeye ihtiyacı var. o şeyde scott'ın çalacağı şey olacak. benim tahminin kang'in time chair denilen uzayda ve zamanda hareket etmesini sağlayan cihazı. filmde kang'i gerçek manada hareket etmeye başlamak üzereyken bulacağız diye düşünüyorum. bu filmden sonra bütün gücüyle mcu'ya karşı harekete geçecektir.

    fragmanda dikkatimi çeken şeylerden biride kang'in time chair'ı olduğunu tahmin ettiğim cihazın etrafındaki halkalar oldu. halkalar korkunç şekilde shang-chi filmindeki halkalara benziyor. neredeyse aynı tasarıma sahip. filmin after credits sahnesinde halkaların bir sinyal göndermesinden bahsedilmişti. ms. marvel dizisindeki bangle ile de ten rings arasında bir bağlantı kurulmuştu. iki nesne de kang ile alakalı olabilir. ağır ağır the multiverse saga'da da taşlar yerine oturmaya başlıyor gibi görünüyor.

    marvel studios bir çok kez ant-man and the wasp: quantumania filmine önceki iki filmden daha farklı yaklaşıldığından, onlardan ölçek olarak çok daha büyük ve kapsayıcı olduğundan bahsetmişti. fragman gerçekten bunu kanıtlıyor. bu filmin bazı sahneleri avengers: endgame ile aynı stüdyoda çekildi. özellikle final dövüşünün ölçeği ile alakalı bir fikir verebilir bu. bu filmin yazarı jeff loveness avengers: the kang dynasty filminin de senaryosunu yazıyor. iki film direktman birbiriyle ilişkili. shang-chi and the legends of the ten rings'in yönetmeni destin daniel cretton ise avengers: the kang dynasty filmini yönetecek. the multiverse saga'nın hikaye olarak nerelerden besleneceği belli oluyor aslında.

    ilk fragman ile alakalı dikkat çeken detaylar böyleydi. ikinci fragman geldiği zaman muhtemelen üzerine konulacak başka şeylerde olur. quantumania, avengers: endgame'den günümüze kadar gelen süreçte en önemli mcu filmi benim açımdan. bu film hata kaldırmayacak bir film. bütün saga'nın büyük villain'ı bu filmde çıkıyor. motivasyonu ve belki de kökeni bu filmde anlatılacak. devamının bütün yol haritası bu filmde çıkarılacak. nasıl ki the ınfinity saga içerisinde thanos ile alakalı şeyler olan filmlerde hata yapmadıysa the multiverse saga'nın da kang ile alakalı şeylerde asla hata yapmaması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 26 Ekim 2022; 15:0:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.