Şimdi Ara

Marsilyalılar köşeye sıkıştı / Mondi'nin hiç şansı kalmadı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marsilyalılar köşeye sıkıştı

    Marsilya Kulübü'nün çağrısı üzerine Fransa'da görüşmelerini sürdüren Galatasaray, 5 milyon Euro'luk teklife sırt çevirdi.
    12.07.2005

    5 milyon Euro’ya ret!
    Franck Ribery’nin Marsilya’ya gidişi sonrası hukuk savaşı başlatan Galatasaray, dün Fransızlar’a en büyük restini çekti. Marsilya Kulübü’nün çağrısı üzerine Fransa’da görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, 5 milyon Euro’luk teklife sırt çevirdi. Başkan Özhan Canaydın’ın ortağı Haim Fresco ve yöneticilerden avukat Mehmet Helvacı’nın bulunduğu toplantıda, Marsilya kanadı, “5 milyon Euro ödeyelim. Konuyu kapatalım” önerisi getirdi.

    Metz başkanı bastırıyor
    Ancak Fresco ve Helvacı ikilisinin, teklifi dahi düşünmediği ve anında masayı terkettiği bildirildi. Bu gelişme sonrası iyice köşeye sıkışan Fransızlar, yeni görüşme önerisi teklif etti. Fresco ve Helvacı ikilisi ise İstanbul’la yapılan görüşme sonrası, yavaş hareket etme kararı aldı. Bu arada Metz Başkanı Charlo Molinari’nin Marsilya yöneticilerine, Galatasaray’ın şartlarıyla anlaşma yapmaları için baskı yaptığı öğrenildi.
    http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=6&HaberID=300229
    -----------------------------------------------------------------------------

    Mondi'nin hiç şansı kalmadı!

    Dönüp dönmeyeceği sorusu günlerdir spor kamuoyunu meşgul eden Mondragon'un formasını giydiği Kolombiya Milli Takımı, Gold Cup'tan elendi
    12.07.2005

    ABD’de yapılan turnuvada büyük hayal kırıklığı yaşayan Güney Amerika temsilcisi, Honduras’a 2-1 kaybederek, çeyrek finale yükselme şansını yitirdi. Mondragon 90 dakika görev aldığı karşılaşmada Velazguez’in iki golüne engel olamadı. Kolombiya, turnuvadaki son maçını bu geceyarısı Trinidad Tobago ile oynayacak. Bu arada İtalya Ligi takımlarından Palermo’nun Mondi’nin transferi için ısrarını sürdürdüğü ifade edildi.
    http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=5&HaberID=300230







  • havada bulut mandi&riberiyi unut
  • Beşiktaşlı olarak Gs bukonuda haklıysa bence hakkını sonuna kadar aramalı,
    bu şerefsizler yüzünden oyuncular Türkiyeye gelmiyor..
  • sonuç cok önemli ...ama bir gercek var ribery gitti...madem bu adam gidecekti hagi uyarmış...satsalardı sonrada adamın tr,de top oynamak istemedigini kendi agzından acıklasalardı zorla nereye kadar tutarsınki...
  • futbol sektörü çok büyüdü paralarda öyle,riberynin saflığından belki, menajerler kandırıp dolduruşagetirip imza attırmış olabilirler marsilyanın budurumda yaptığını gs marsilyaya yaparmıydı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.