Şimdi Ara

Marshall Mid ANC 1200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, başlıktaki kulaklık gümrük masrafları dahil Amazon.com.tr üzerinden satışta ve fiyatı 1200 tl civarı.

    Kendi sitesindeki fiyatı 269 EUR.

    Satış Amazon Almanya üzerinden gerçekleşiyor ancak anladım kadarıyla ürünün toplam masrafı 1200 tl oluyor.Hızlı kargo ile 1280 TL.


    ANC olmayan versiyonunu deliler gibi sevmiş ve kullanmış birisi olarak derim ki bu fiyata kesinlikle çok iyi bir kulaklık almış olursunuz.

    Ben bir tane sipariş geçtim :)


    Link:


    https://www.amazon.com.tr/Marshall-ZD-4092138-Mid-Bluetooth-Siyah/dp/B07BB4QFY2/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=marshall%2Bmid%2Banc&qid=1606288120&sr=8-1&th=1




  • 2.0 out of 5 stars

     Battery Drains While Powered Off

    Reviewed in the United States on September 5, 2018

    Verified Purchase

    I want to love these headphones, but the battery drains even while the headphones are powered off. I found that out after fully charging my headphones and then packing them in my carry-on the night before a flight only to have them be at 50% when I powered them on the next day. It is so annoying!

  • SRH840 ile kiyaslayabilecek varmi? fiyat cok iyi efsane amfileri var zaten markanin

  • serdaragorn S kullanıcısına yanıt

    Hocam Shure ürününü bilmiyorum ama sadece tasarımından anladığım kadarıyla dışarısı için, mobil kullanım için uygun değil.Muhtemelen cep telefonu besleyemiyordur bile.

    O nedenle kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum.


    Zamanında Marshall Mid ancsiz olan versiyonu incelemiştim.İncelememe bakarak kaba taslak fikire sahip olabilirsin.Popüler ürünlerden kıyaslama yapacak olursam, beats studio 3 ten daha kaliteli her anlamda.


    Şuan bende sennheiser momentum 3 ANC var.Çok ta memnunum.Fakat fiyatı görünce dayanamadım satın aldım.

    Talep görürse 3 lü kıyaslama yapabilirim elbette ( Marshall mid ANC,Beats stuido 3 wireless,Sehhneiser momentum 3 ANC)

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,sorunun kronik olduğunu zannetmiyorum.Daha öncesinde ürünün ANC olmayan versiyonunu kullanıyordum ve inanın bana bataryayı ne zaman şarj ettiğimi dahi hatırlamıyordum.

    Şuan kullandığım Sennheiser momentum 3 mesela bu konuda bariz çok daha kötü.Drain sorunu yok ama drain olmasa dahi günde 2 saat kullanım ile 10 günü ancak çıkarabiliyor.

    Bahsi geçen Mid anc ise 30 saat ANC li 40 saat ise ANC siz.


    Tabi ürün elime geçmeden birşey diyemem,ama drain sorunu varsa dahi amazonun iadesi rahat olduğundan sorun etmiyorum.


    Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scourgeofgod28 -- 25 Kasım 2020; 10:53:17 >
  • Unutmayın hiçbir zaman kablolu modeller kadar iyi ses alamazsınız aynı paraya. Ben o yüzden kablodan yanayım çoğunlukla. Bu arada ürün kafa üstü değil kulak üstü. Uzun dinlemelerde kulağı acıtabilir. Bu konu tabii tercih meselesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt

    Tabi haklısınız, fakat sadece ses kalitesi arzulanıyorsa buna ulaşmak zaten kolay olmayacaktır.İyi bir besleme cihazı, iyi müzikler,rahatsız kullanım şekli ve en önemlisi taşınabilirlik sıkıntısı....Ben daha çok hızlı tüketim müzikleri için tavisye vermiştim.


    Ayrıca bahsi geçen kulaklık sadece ses değil,çok şık bir tasarım da vaad ediyor.Kafanızda kablosuz olarak taşıyacağınız güzel bir aksesuardır kendisi.Birçok kişiyi de tatmin eder ayrıca ses konusunda.


    259 EUR orijinal satışı olan, nispten iyi ses veren ve çok şık tasarımlı bir kulaklığı 129 EUR gibi komik bir rakama görünce paylaşmak istedim.


    Teşekkürler.

  • Dün sipariş verdiğim kulaklık bugün DHL ile geldi, hem de Almanyadan.Çekmeköydeki siparişim 3 gün oluyor gelmedi...Pes vallahi :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.