Şimdi Ara

markalar çamaşırlar makinalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son zamanları ve geçmiş tecrubelere dayanarak çamaşır makinalarını inceledim ve özet yazayım dedim.
    aranılması gereken özellikler

    inverter motor
    A+++ elektrik tüketim değeri
    sağlamlık
    servis


    bosch...9 ve 10 kg cihazlar alman üretimi diğerleri türk malı alman malı olanlar çamaşır makinalarının mercedes i gibi parça kalitesi yüksek ancak kusursuz değil sorun çıkarsa parça fiyatı yüksek servis ilgilenme durumu orta.


    vestel..aynı özelliklerde ama farklı fiyatlarda ürünleri var malzeme kalitesi iyi ama bosch kadar değil servis iyi parça fiyatları uygun.

    hoover..bu markayı çinliler almış malzeme kalitesi ben çin malıyım diye bağırıyor orta sağlamlıkta özellikleri çok gibi görünüyor ama çoğu kullanılır değil..kesinlikle orta kalite sözünü hak ediyor elektronik parçaları hassas böceği nemi görünce sürprizleri olabilir.servis orta.parça fiyatları orta üstü.

    lg....lg kaliteli görünen malzemeler şişirilmiş özellikler kullanıyor ama makinalarına uzun garanti veremiyorlar ve haklılar lg cihazların garanti süresi dolunca işi bırakma gibi huyları var bu olunca parça fiyatları yuksek servis garantiden önce orta garanti bitimi zayıf.

    samsung..malzeme kaliteleri iyi ancak samsunglar tamamen sorunsuz cihazlar değil.ömürlerini sorunsuz tamamlayamıyorlar ancak idare ediyorlar servis iyi.parça fiyatları yüksek.

    arçelik ve beko...yeni modellerde aşırı pahalı cihazları var orta ustu fiyatlılarda var ancak teknolojileri geri elektrik harcamada yıkama surelerinde bir vaadleri yok sağlamlıkları iyi servis orta profilo da bu segment te

    seg..idarelik cihazlar malzeme kaliteleri düşük parça fiyatları uygun servis iyi...windsor ve vestfrost ta aynı.

    altus..parça kaliteleri iyi fiyatları konumlarına göre biraz yuksek kalite orta servis orta

    elektrolux...kaliteli malzeme pahalı parça servis orta.

    siemens..kaliteli malzeme servis iyi parça fiyatları yüksek.

    çamaşır makinalarında bir huy var hareketli parçalarından mı nemden mi hassas elektroniklerinden mi bilinmez servis görmeden yaşayanı çok az.her markada bu durum mevcut.
    markalar çamaşırlar makinalar

    çok degil 2.5 yıllık ilan turk lirasının hali.

    markalar çamaşırlar makinalar

    migrosta 1399tl ama agzı olan turk lirasını eriten fiyatlar soyluyor.dolar salgın insanlar dalgın

    buradaki yazı yararlı
    https://cokbilge.com/en-iyi-camasir-makinesi-tavsiyeleri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Haziran 2020; 1:39:31 >







  • Bu verdiğiniz linkte, en iyi çamaşır makineleri içerisinde Electrolux ün herhangi bir modeli olmaması dikkatimi çekti, Electrolux, İndesit ve Finlux tan daha kötü bir markamıdır?

    Bu forumda, electrolux un çok önerildiğini gördüm, bende 9 yıllık beko marka çamaşır makinamızın arızalanması sebebiyle makina araştırıyorum, hala karar verebilmiş değiliz, max 3.500 tl civarlarında, her markanın modeli var.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Bu forumda bu kadar önerilmesinin sebebi öneren kişi/kişilerin electrolux de çalışma geçmişlerinin olmasıdır.
  • electrolux yazıyor..pahalı parça yetersiz servis.cihazlar kalite ama bir yan çizdi mi...,lg samsung bosch siemens iyidir de.

    abi bozuldu........ahhaahahahahahahahaha bozulacak tabii yoksa bize iş çıkar mı şeker..kaç para abi....bakmaya gerek yok kart değişecek 900 tl....çok abi naaaptın...işine gelirse garantin bitmiş miktat çay getir oğlum klimayı kıs hava sıcak.......abi youtube ta 1 tl lik kondansatör değişirse olur diyolar bu....

    niye yapmadın....ben pek anna....bak kardeşim kart yoksa avrupadan gelecek belki 1200 ya da 1300tl ye çıkar belkide 2 hafta sürecek..çamaşırlar bekliyoda..

    .beklesin.

    içinden.....1 tl lik kondansatörmüş millet uyanıyomu ne...niye uğraşayım koca kartı sana kilitlemek varken her gun tonla adam düşüyor ben değiştirir başkasına avrupadan gelen kart diye okuturum.çeşmedeki dördüncü yazlığa havuz yaptıracaz hayret ya.

    bu camasir makinasi fiyatlarini kim hangi kafaya gore 700 yukari 700 asagi oynatip duruyorsa bu milletin dostu degildir.cihaz ayni cihaz kaca aldigin belli orada duruyor bir gidiyorsun 2000 bir gidiyorsun 3000 sonra yine 2000

    3000 e alan enayi mi.

    dolar molar kipramadi uretim basladi sıkma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Temmuz 2020; 18:29:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.