Şimdi Ara

markafoni sipariş sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 Eylül'de markafonide Aral Game kampanyası vardı, bundan yararlanıp 3 adet bad company 2 sipariş ettik. Normalde kargoya verilme tarihi 13-15 eylül arası idi. Belirtilen tarihte tedarik işlemini dahi gerçekleştiremedikleri için 15 eylül akşamı mesaj atıp son durumu sordum ve şöyle bir yanıt aldım:

    markafoni siparişinizi en kısa sürede teslim almak istediğinizi biliyoruz. Tüm gayretimizle siparişinizin hızlı bir şekilde size ulaştırılması için çalışıyoruz. Herhangi bir durumda mutlaka size telefonla ulaşarak bilgi vereceğiz. Siparişinizle ilgili tüm gelişmeleri, göndereceğimiz e-postalardan takip edebilirsiniz.

    Bugün sabah telefonumu aramışlar, uyuduğum için duymadım, mail atıp siparişimin iptal olduğunu söylemişler, gerekçesini söylememişler. Müşteri memnuniyeti için 20tl hediye kuponu vermişler.

    Paranın hesaba geri yatıp yatmadığı hakkında hiçbir şey söylenmemiş , ve ben bu siparişi iptal etmek istemiyorum, 2 haftadır bekliyoruz, bu durumda mağduruz ve 20 TL lik hediye kuponunun hiçbir önemi yok.

    Ne yapmamız gerekir?







  • ?
  • İptal etme hakkına sahiptirler. Yapabileceğin birşey yok. "Tüm hakları saklıdır" cümlesi neden konulur sanıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingozzz

    İptal etme hakkına sahiptirler. Yapabileceğin birşey yok. "Tüm hakları saklıdır" cümlesi neden konulur sanıyorsun.


    Haklı.
  • kredi kartıyla alışveriş yaptıysan parayı karta geri yatırırlar ayrıca sipariş iptali için yapacağın birşey yok. bir daha oradan sipariş vermezsin en büyük ceza o olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.