Şimdi Ara

Marea Teyp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhb 2001 model 1,6 elx 16v 33000 km aracım var raydyo tek bir kanlada takılı kaldı ve tuşlar işlem yapmıyor sorun neden kaynaklanabılır.



  • Anakart arızalanmıştır.
  • merhabalar arkadaslar bende 97 marea elx var üzerinde orjinal teybi var dün yolculuk yaparken anıden ses ve ekranda görüntü kesildi.radyo kapalı olsada ekranda saat göstermesi lazım ama sanki tek sigortaya baglı gibi elektrik gelmiyor.sıgorta paneline baktım hepsi saglam.teybin sigortası ayrı biyerdemi yoksa bulamadım.bu sorun önceden basına gelen arkadaslar varsa veya anlayan varsa yardımcı olurmusunuz..saygılar sunuyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner0010

    merhabalar arkadaslar bende 97 marea elx var üzerinde orjinal teybi var dün yolculuk yaparken anıden ses ve ekranda görüntü kesildi.radyo kapalı olsada ekranda saat göstermesi lazım ama sanki tek sigortaya baglı gibi elektrik gelmiyor.sıgorta paneline baktım hepsi saglam.teybin sigortası ayrı biyerdemi yoksa bulamadım.bu sorun önceden basına gelen arkadaslar varsa veya anlayan varsa yardımcı olurmusunuz..saygılar sunuyorum..

    Teybin üstünde bir sigorta var elektrik kablolarının şoketinin girdiği yerde sağ tarafta biraz içe gömülmüş vaziyette muhtemelen o sigorta atmıştır.
  • Her ne kadar panele bakmış olsanda tekrar bakmanı öneririm 20 amperlikleri (sarı renk) tekrar kontrol et. Ancak şöyle bir durum var merkezi kilit motorlarınınki de sarı onu söküp takınca birde yukardaki küçük kutuda bu işi kontrol eden 2 sigorta var onları da söküp takmak gerekiyor geçence korna sigortası değiştirirken bir süre teybi çalıştıramadım daha sonra merkezi kilit gitti onnla uğraştım :)
  • VELİ SAYIN SAĞOLUN DEDİĞİNİZ GİBİ OLMUŞ YAA ELEKTRONİKÇİLER DE SÖKMEDİLER AT İŞE YARAMAZ DEDİLER BENDE ORJİNALİNİ BOZMAK İSTEMEDİM KENDİM SÖKTÜM HALLETTİM... ADAMLAR BANA 120 150 TL TEYP SATMAK İÇİN ELLERİNİ BİLE SÜRMEDİLER....

    Bİ SORUNUM DAHA VAR BU SEFER EKRANI BOZULDU BUNUN EKRANINI BULAMIYORUM BİLEN ARKADAŞLAR TEYP İŞİNDEN EKRAN İŞİNDEN ANLAYAN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ... VELİ BEY TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...

    EKRAN İÇİN SİPARİŞ EDEBİLECEĞİM YER VARSA YAZINIZI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR....

    TANER ÇAKCI....
    MAREA ELX...
  • muhtemelen tuşlardan biri takılı kalmıştır .yani içine çökmüştür tuşları tek tek deneyim kontrol et basılı olanı bir bıçak uçu ile arala ..sorun çözülür benimde başıma gelmişti. tek kanaldan başka çıkmıyordu .takılı tuşu çıkarınca düzelmişti...
  • 2oo2 marea radyo TRT radyolarından başka çekmiyor ne yapalirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model maream var teyipte wind yaziyo bunun teyibi radyolu mu radyoluysa nasil geçirecem radyoya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.