Şimdi Ara

MAP Paketleme Nedir ve Nerelerde Kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MAP Paketleme Nedir ve Nerelerde Kullanılır

    Günümüz dünyasında yaşanan teknolojik gelişmeler insan sağlığını koruma yönünde gıda tüketiminin sağlıklı ve güvenilir olmasını sağlayacak paketleme teknolojilerini yaygınlaşmasına neden oluyor. Gıda ürünlerinin muhafaza teknolojisinde ileri bir teknoloji olan MAP paketleme (Modifiye Atmosfer Paketleme) ambalaj içersindeki ürünün etrafındaki atmosfer bileşimini değiştirerek kimyasal, enzimatik ya da mikrobiyolojik reaksiyonların kontrol edilmesini sağlar.
    Modifiye Atmosfer Paketleme gelişmiş ülkelerde yaygın olarak kullanılan, ürün raf ömrünü uzatan, üst seviyede hijyen sağlayan bir ambalaj çözümüdür. MAP Paketleme teknolojisi biyokimyasal, fizyolojik, fiziksel ve ya mikrobiyolojik kaynaklı oluşabilecek gıda bozulmalarını önler. MAP Paketleme tekniğinde ürünlerin özelliklerine göre değişecek farklı gaz ve gaz karışımları kullanılır. Ülkemizde MAP Paketleme teknolojine sahip ambalaj çözümlerini bulabileceğiniz firma FITPAK Ambalaj firmasıdır.

    MAP Paketleme Avantajları Nelerdir
    MAP Paketleme teknolojisi ürün pazarlamada giderlerin ve kayıpların en aza indirilmesini sağlarken gelirlerin artmasında etkili olur. Uluslararası pazarlama koşullarında MAP Paketleme avantajına sahip ürünler tercih edilir. Ürünlerin maksimum kalitede sunulmasını ambalajın estetik görünümünü etkilemeden sağlar.
    MAP Paketleme geniş bir uygulama alanında kullanılabilmektedir. Bu paketleme tekniği ürünlerin raf ömrünü uzatırken tüketici odaklı, sağlıklı ve güvenilir ürünlerin raflarda yer almasına olanak tanır. Klasik paketleme yöntemi ile raf ömrü 10 gün olan bir ürün MAP Paketleme tekniği ile iki üç aya kadar uzar. MAP Paketleme teknolojinin avantajları çok fazladır ancak bu paketleme tekniği için nitelikli paketleme makineleri ve ileri teknoloji üretim koşulları gerekir.

    Türkiye’de MAP Paketleme Yapan Kaliteli Firma
    Ülkemizde insan sağlığına değer veren, tüketici odaklı ambalaj çözümleri yaygınlaşmaktadır. Ülkemizde MAP Paketleme teknolojisinin üretim koşullarına sahip kaliteli firma olarak FITPAK Ambalaj firması örnek gösterilebilir. FITPAK Ambalaj firması farklı ürün çeşitleri için özel MAP paketleme çözümleri sunmaktadır.
    MAP Paketleme ürünü satışa sunan markanın marka değerini arttıracak tüketicinin tercihlerine yön verecek bir ambalaj çözümüdür. Teknik açıdan pratik ve ekonomik olması ürünü satışa sunan firmanın birçok avantaj sağlamasına olanak tanır. MAP Paketleme hem üreticiler hem de tüketiciler için büyük avantajlar sağlayan bir paketleme teknolojisidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyalin95 -- 15 Şubat 2018; 16:27:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.