Şimdi Ara

Mantolama yaptiricam.sorularim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm.lar.il bursa mustakil bina evimiz var.kisin ev 20 dereceden yukari zor cikiyor hatta cikmiyor.20 dereceye 380 tl odedim gecen sene.hatta yatak odasi 18.5 -19 oluyor. mantolama yapilacak alan 250 m2.90 m2 de garaj tavani var. evin 4 yanida acik.mantolama yaptiricaz.ayni zamanda altimiz bos.orayada tavandan 5 cmlik kopuk yaptirmak istiyoruz.tavandan kopuk yapilinca ustune siva yaptirmaya gerek varmi.
    5cmlik siyah eps dedikleri kopukten mi yaptirmak gerekiyor.bunlarin dansitesi ne olmali.ustune isi yalitim sivasida yapilmalimi.
    Tasyunu daha iyi isi yalitimi saglarmi eps ye gore.fiyat ta cok farkedermi.tasyunu isi yalitiminda eps den daha iyi yalitim saglarsa dis cepheyi tasyunu garaji eps mi yapmaliyim.saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İç ve dış cephe mantolamadawww.izobozz.com.tr sitesinden izobozz polyester elyaf keçe ısı ve ses yalıtım keçesini inceleyin öyle karar verin. Izobozz dübelsiz yalıtım keçesidir. Taşyünü ve eps xps gibi ürünlere alternatif ısı yalıtım ürünüdür. Yapıştırılarak uygulanır. suya dayanaıklıdır. binaya mukavemet kazandırır.
  • Merhabalar. Uzerinden biraz zaman gecmis ama umarim konu aktiftir. Aynen sizinkine benzer bir durum bizde de var. Mustakil evimize mantolama yaptirmayi planliyoruz ve arastirmalara basladim. Hangi malzeme daha verimli olur bilmiyorum. Siz yaptirdiniz mi, tecrubelerinizi paylasir misiniz. Tesekkurler.
  • Graig74 G kullanıcısına yanıt
    Evet yaptirdim güzel oldu 5 cm eps yaptirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. diger mesajinizi da aldim. detayli bilgi almak icin daha sonra musait bir vakitte aramaya calisacagim. cevap icin tekrar tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.