Şimdi Ara

Mansur Yavaş: 'Hani pkklıları Dolduruyorduk Belediye'ye, İşe Gelmeyip 270000 TL Alan Fetö Uzmanı Var (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
3
Favori
18.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
508 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 😀😀😀 Ak partili haricinde nedense ne chp kiler chp li olduğunu söyleyebiliyor nede diğerleri buna 1 e1 yakın çevremde de şahit oldum adamın profili chp ile kaynıyor chp liyim diyemiyor üniversite öğrencisine gelince 100 binler mezun oluyor demek ki asgari ücret alan boş okumuş işte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaviTürk

    Maşallah çok zekisiniz öyle ki hğkğmet devirmek için teröristlerle gerdeğe girenleri görmeyin ip e sp a gelmezler le dikiş tutun maçtan yiyorsa klavyedeki kadar gidersiniz yargıya 2 ağaca ülke talan eden hırsızlıklara mı başa çıkamayacak kaldı ki chp örgütü nün eline fırsat geçecekse boş duracak öyle mi o kadar ki hdp li töreristlerle pensizvanyalı terörist desteklerin hiç rahatsızlık duymayanların KONUŞMA HAKKI YOKTUR hadi işinize bb lerin icraati i bekleyin yaparlarsa
    Yazikla bu adama forumda toplanıp yardım edelimbbu mutasyon magduruna :( çok geçmiş olsun sanada kardes yeni tanriniza bolca dua et belki bir şifa bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun fetoye hoca efendi diyenlerin kuyrukcusu gerzekler mabatlarini yirtiyor pensilvanya diye diye . daha dune kadar ne istedilerse veren (aklıma kotu şeyler geliyor ) simdi ona buna pkk feto vs diyor :) öcalan barış elcisidir diyen sayın öcalan diyen kimdi bunu bile bile... megri megri :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    O ülkeleri yerin dibine sokan senin gibilerin politikaları. Sanki o ülkeler kendi kendine karıştı ya.
    Karşındakileri salak sanıyorsan geç o işleri.

    Sağ sağ diyen senin gibilerin alayı amerikanın komünizmle mücadele derneklerinde yetişti. Aklınca sola karşı dini kullanarak siyasetini güçlendireceksin. Tipik amerikan projesi. Senin ağababaların bu proje yetiştirmesi.
    Sol derken zamanında 6. filoya karşı namaz kılanlar solcular mı?
    Herkes konuşsun da senin gibiler gelmesin. Senin neyine bu konulardan şikayet etmek.
    Ayrıca senin gibi propaganda yapanlardan feto zamanında çok vardı. Senin gibi müzelik olmuş bir örnek görmek şaşırtıcı. İncelesek şöyle 2013 öncesine kadar neredeydin diye neler çıkar senden neler.
  • KaviTürk K kullanıcısına yanıt
    Öteki hesap ne zaman çizildi? Hani şu avatarında türk bayraklı cami minaresi olan.
    Senin gibilerin çakma milliyetçiliğine kim inanır? Bunları sadece parti propagandasına malzeme için kullanırsın.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    o ülkeleri yerin dibine sokan nedir? Sana salak demedim ben, sen kendin diyosun ben salak taklidi yaptığın ümidindeyim... O ülkelerde rusyanın amerikanın avrupanın ne işi var? Karışmasının sabebi pek tabi bunlar değil ugandenın ggüneyindeki mahalle muhtarı. Muhtar karışık meyve salatası istemiş bu yüzden de suriyeyi karuıştıralım demiş :)

    Ulan ispat mı lazım? Her türlü isyanları azdırıp suriyeyi karıştıran rusya amerika değil de neresi? senin gibilerin düşük anlayışı için karışıklığı İslamdan mış gibi gösterdiler pek tabii... İslam gibi huzur getiren Hakkı daim eden bir Hakikati sizin gibi yalancılar ağzında rezil etmek için yırtındılar...

    amerikaya pitch diyen sağcılar mı amerikan derneklerinde yetişti? sizdeki sorun şu: ya amerika ya rusya. sizler adam olamadığınız için ya onun ya bunun kucağındaki felsefeye uygunsunuz. Bir fikir bir mücadele sizin için mvzu bile olamaz. tecavüğzcü eğer güçlü ise ....

    6.filo husuunda yeterince mors ettik sizleri. gemiye karşı namaz duran bir kitle.... Hani soner yalçın diyor ya Osmanlı zamannında genelev vardı diye. gizli gizli işletildiğini de ağzından kaçırıyor. Ama ayan beyan işletiliyor dese sizin gibiler ona da inanır. Kara çarşaflı bir devlette genelev olabileceğine inanacak kadar... 6. filoya tapınacak kadar .....

    sizler mustafa kemalin insanların balıktan evrimleştiği ni yazan el yazmaların yayınlamadınız mı? ya da başka sizin evrimciler balıktan balinadan evrimi söyledi, hayat sudan gelir dedi. Ulan o zaman siz balığa inanırken iyi de öbürleri gemiye taparken neden kötü? sizlerden daha üstün hem de. siz balık diyosunuz adamlar gemi demiş, kendilerini aşmış... evrim gemiden gelmiş diyolar?

    İslamda namaz KABE'ye yönelir. Gerisi fasittir. Bu adamlar bir defa Kabe'yi bırakıp gemiye yönelmişseler namaz iptal olur, o kıldığı namaz değildir. Ama sizler erkek değilsiniz ki, namaz kılanın önüne 6. filo girmiş diyesiniz?

    Daha önemlisi, namaz bir objeye yönelemez ama varsayalım birileri yoldan çıktı puta tapmaya başladı. Ulan bunlar solcudur zaten? siz kendi putunuzu yıkacak bişi hayatınızda söyleyebildiniz mi? Hayatınızda bir mücadele bir delikanlılık çıktı mı sizden? abd size silah verip cinayet işletir ama siz solculuk namına işlediğinizi sanarsınız. rusyada yapar yine solcu sanarsınız. Ortalık malı nedir peki?
    merhametimiz sayesinde yaşıyorsunuz...




  • KaviTürk K kullanıcısına yanıt
    sizin derken? biz kimiz ki :) hocam ben chp li değilim ömrümde de hiç oy vermedim ama senin zihnin yorulmuş bence biraz siyasete ara ver :) bu arada kılıçtaroğlunu da sevmem siyasetini ve görüşlerini de sevmem. siz bu kafayla kaybettiniz işte tüm büyük şehirleri, sizden olmayanı böyle karşıya yamamaya devam ettikçede kaybedeceksiniz
  • Bu yapılanlar orataya çıktıkça hala " olsun akp yine diğerlerinden iyi biz öncesinide biliyoruz " diyenler...

    Yahu siz nasıl bir hayat yaşıyordunuz gerçekten merak ediyorum.

    Sığır eti yerine eşek domuz,
    Su yerine çamur,
    Ekmek yerine süpürge tohumu filan mı alıyordunuz ?

    Nasıl bir zorluk çektiniz ??

    Hayır şu yapılanları görüyorlar ve sadece ya yalan diyorlar yada daha fenası normal karşılıyorlar.

    Allah akıl fikir versin hepsine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 16 Ekim 2019; 13:10:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Novagate

    Bu mesaj silindi.
    salla da az salla, tutarlı salla. paralı eleman olmanın gereğini yapma. 2014 yerel seçimleri sonuçlarına bakacak olursak:

    AK Parti 44,82%
    CHP 43,82%
    MHP 7,77%
    BBP 1,32%
    HDP 0,87%

    Yani; Mansur Yavaş'ı Hdp değil de Mhplilerin oyları getirdi başa. Bunu bizzat Etimesgut bölgesinin oylarına bakarak gözlemleyerebilirsin. İlçede Mhp'ye atanların yarısı Belediyede Mansur'a atmıştı, oy sayımında da şahit oldum bizzat ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OggyOgg

    salla da az salla, tutarlı salla. paralı eleman olmanın gereğini yapma. 2014 yerel seçimleri sonuçlarına bakacak olursak:

    AK Parti 44,82%
    CHP 43,82%
    MHP 7,77%
    BBP 1,32%
    HDP 0,87%

    Yani; Mansur Yavaş'ı Hdp değil de Mhplilerin oyları getirdi başa. Bunu bizzat Etimesgut bölgesinin oylarına bakarak gözlemleyerebilirsin. İlçede Mhp'ye atanların yarısı Belediyede Mansur'a atmıştı, oy sayımında da şahit oldum bizzat ;)

    Alıntıları Göster
    HDP Sezai Temelli "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilirse bizim oylarimizla seçilecek"
    Nasıl ayar veriyor ama CHP'ye izle bak

    http://video.haber7.com/video-galeri/136585-hdpli-sezai-temelli-yavas-ve-imamoglu-bizim-oylarimizla-secilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.