Şimdi Ara

Mansur Başkan geliyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çay içmeye gelir.. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why Shy

    RTE'nin seçilmeme imkanı yok. Gerekirse Anayasa değişikliği yapıp, farklı bir yönetim sistemi getirirler yine başa getirirler. Boş hayaller kurmayın.

    Tarif ettiğin şekildeki devlet başkanlarına başka bir şey diyorlar. Geçende sokak röportajında o kelimeyi kullanan tutuklandı ama.

    Keşke açık açık söyleseler, biz de ne yapacağımızı bilelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 23 Kasım 2020; 8:33:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara da yaşayan biri olarak sizin de dediğiniz gibi hayatım da ilk defa gönlüm rahat oy kullanmış olurum Mansur Başkan adamdır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opricnik

    güzel hayal kuruyon , git yarın akpde işe başla.


    avrupa birliği - abd için tayyip diktator , o yüzden istediğin yalanı at kimse yatırım matırım yapmaz. Bitti o işler artık


    bidon zaten tayyibi indirmek için uğraşacağını daha aday oldugu ilk gün belirtti, istediğini yapsın bundan sonra tayyibin dostu kalmadı ne abd , ne avrupa(macron özellikle olaylardan sonra daha da arttırdı - aşkı merkel zaten ocakta gidiyor) ,


    rusyanın ne halt olduğu ortada. çin zaten hiçbir zaman bize yakın olmadı. Yalama yapılan araplarında ne bok olduğu ortada görüldüğü üzere boykot turkey yapıyorlar :)



    Alıntıları Göster

    Hahaha , ya ben zaten kemalistim chp'ye oy vereceğim bu seçimde de kim aday olursa olsun , kaç senedir AKP'den senden çok nefret ediyorum neyin kafası bu akp'de çalış diye olacağı söylüyorum bu seneki seçimi AKP kazanacak göreceksiniz adamlar 17-25 aralığı yaşadılar , fetö kumpası yediler , millete patates dağıtıp oy topladılar sen hala muhalefet bile yapamayan partiyi savunuyorsun CHP içi boşaltıldı kardeşim artık CHP insanların gözünde çok farklı bir hal aldı ha yine gidip Atatürk'ün partisi diye ona vereceğim de gönlümden hiç o siyasi oluşumu desteklemek gelmiyor artık.

  • REİSLE YOLA DEVAM.

  • hele bi durun bakalım, milleti boğazına kadar bataklığa sokup nereye gidiyorlar.

  • Ekonomi bombası Ak Parti'nin elinde patlarsa Mansur Başkan mantıklı.


    Ekonomi bombası patlamadan seçime gidilirse, bomba patlayınca CHP tabanını eritecek bir isimle seçime gitmek yanlış. O zaman bul bir yolunu, kendini baltala, partinin içini karıştır, içindeki liberalleri kus Babacan'a, bir yandan AKP içinde kulis çevir. Kendi içinden Babacan'a geçen kitle ile AKP içindeki kitle de cesaret bulur. O geçmeye hazır kitleyi de Babacan'a geçirt. Sok Babacan'ı seçime. Bomba onun elinde patlasın.  CHP'nin en iyi bildiği iş kendini baltalamak. Bir sefer de akıllı davransın, kasten yapsın.


    Zira Türk milleti ekonomiden zerre anlamıyor. İktidara geldikten 1 yıl sonra ekonomik bomba patlasa faturasını mevcut hükümete keserler.  Krizden çıkmak için IMF, kemer sıkma, devalüasyon, her şeye girilecek. Belli bir durum bu. Bunun da faturasını halkımız hiçbir zaman sorumlusuna kesmez, hep kabak taze iktidarın başına patlar. Bu gerçekle hareket etmek lazım. Bu sefer de aynı tuzağa düşmemek lazım. İkinci Cumhuriyetçiler sıçsın, ekonomi patlar ayak iktidarı merkez partiye şutlasın, kabak merkezin başında patlasın. Tüm toparlama işini merkez parti yapsın. Pisliği temizlesin. Millet bu süreçte acı çekerken iktidarda merkez partiyi gördüğünden ondan tiksinsin. İlk seçimde merkez parti koltuğu tekrar ikinci Cumhuriyetçi sağcılara devretsin... Kabak tadı verdi bu model.


    Bu sefer akıllı olmak ve aynı tuzağa düşmemek lazım. CHP bomba patlamadan iktidara gelir ise, bir sonraki seçimde Babacan iktidar. Tek başına yetmezse Babacan-İyİ koalisyonu.  O yüzden akıllı olmak lazım. Bakalım bomba ne zaman patlayacak? Seçimden önce mi? Sonra mı? Planı buna göre yapmak lazım. Duruma göre kurulu bomba Babacan'ın kucağına bırakılabilir. CHP'nin fena işine gelir.


    Bu akılla hareket edecek bir yapı CHP'de var mı? Sanıyorum beğenmediğimiz, mevcut hakim kitlede bu zeka var. Ancak kendileri liberalken partiden Babacan'a liberal kusma işlemini nasıl yapacaklar bilmiyorum. Kendini şutlayamaz ya? Bu bağlamda İnce'nin hareketini iyi değerlendirmek lazım. Belki de İnce sayesinde CHP'den Babacan'a bir liberal kusumu mümkün olur. Belki de İnce hareketindeki belirsizliğin (parti mi kuracak, CHP'de mi kalacak meselesi) temel hesabı ekonomi bombasının ne zaman patlayacağıdır? İnce, bu duruma göre pozisyon almayı bekliyor olabilir.


    ------------------------


    Eğer ekonomik bomba seçimden önce patlamaz ve düşündüğüm gibi bir düzen kurarlarsa ve bu sefer kendilerini kasten baltalayıp Babacan'ı parlatırlarsa, bizimkilere küfretmeyi bırakırım. Ciddi bir zeka ve siyasi oyunculuk becerisi göstermiş olurlar. Yükün altına Babacan girsin. Bir kez de biz hazıra konalım. İşte o zaman Mansur mu, İmamoğlu mu, İnce mi tartışırız. Ama ben diyeyim, Mansur'da siyasi topçuluk ve ayak oyunları yok. Bam-bam-bam. Düz adam sami. Böyle insanların siyasette ömrü uzun olmaz. Belediye başkanı olarak bam-bam-bam düz adam kolay. Başbakanlıkta yürümez. Bunu Mansur'u kötülemek için söylemiyorum. İnsan olarak, karakter olarak hepsinden iyi adam. Ama bu yaklaşımın siyasette karşılığı kısa ömürlü olmaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 23 Kasım 2020; 11:1:55 >
  • Halk lafa söze değil icraate bakıyor derken Mansur Yavaş icraat yapıyor, ama Ekrem İmamoğlu az icraat çok laf yapıyor olarak anlıyorum. Eğer böyle düşünüyorsanız İBB sosyal medya hesaplarını takip edin. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasındaki en büyük fark, İmamoğlu sosyal olarak çok çok daha fazla aktif, genç ve dinamik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlu daha başarılı olsun. Başkanlık biraz farklı bir durum. Yerel yönetimlere benzemez. İmamoğlu'nun yurtdışı ile arası iyi. Bize şu anda ne lazım? Dünya ile entegre olmak, dünya ile barışmak, sıcak para, yabancı yatırımcı lazım. Bunu ben değil, Sn Erdoğan söylüyor. Bunu da şu anda en iyi yapabilecek kişi İmamoğlu'dur.


    İmamoğlu başkan olur, Mansur Yavaş Başbakan olur. Miss gibi olur :)

  • Mansur Başkan ve Ekrem Başkan iyi gidiyor. Oy potansiyelleri de çok iyi. Etraftan duyduğum tanık olduğum kadarı ile konuşuyorum. Anket sonuçlarını bu şekilde görmek beni şaşırtmadı.

  • Amaaan en güzeli Mansur cumhurbaşkanı İmamoğlu başbakan olsun.

    Olmazsa Mansur Başkan candır, İmamoğlu'da son derece olur.
    Anketlere bakılır artık hangisi daha fazla alıyorsa o olur erken seçim olmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacak olan;


    2023 Haziran seçimleri: RTE %51

  • abd imamoğlunu hazırlııyor gibi ha o olmazsa batıcı natocu abd ci bir muhafazakar babacan yada akp artıklarından biri..

    sizin soslu cıvımış ideolojilerinizi çok takan varda sanki patron ne isterse o  

    mansuru asla yapmazlar   %1 bile ihtimal vermiyorum,mansur rte kıvamında bir adam çünkü asla aday yapılmaz en son getirilceği üst nokta buydu zaten oda ankarayı muhafazakar milliyetçi tabandan alması için.

    harvard ingilizcesiyle ülkesini vatanını batıya(usa ya) şikayet etmesiyle iyice ayukka çıktı zaten.. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Kasım 2020; 13:2:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonthor

    Bende Mansur Yavaş 'ın gelmesini istiyorum ama büyük konusuyorsunuz hocam.

    Büyük konuşma değil hocam Atatürk Ve İnönü Hariç (İnönü'nün bile çok hatası var) diğer tüm cumhurbaşkanları çöptü

  • valla imamoğlu da iyi bir ivme yakaladı ama benim de ilk adayım MANSUR YAVAŞ dır,ki bu 2 isimden başka bir ekmelettin vakası olursa ömür boyu bu tek adamlıktan kurtulamaz bu güzel ülkem maalesef!!zaten öyle bir şey olacak sa da o ATATÜRK e yakışmayan ce ha pe zihniyeti kapatsın hepten partiyi defolup gitsinler bu ülke den cehennem olup!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    İmamoğlu da Kürtler'den oy alır, Yavaş da. Yavaş, adamların parti başkanını hapse mi atmış? Seçilmiş belediye başkanlarına kayyum atayıp kendi adamlarını mı yerleştirmiş? Şehirlerini yerle bir mi etmiş? Her gün çıkıp 'bunlar terörist, bunlar pkklı' mı demiş? tayyibin 18 yılda mağdur etmediği bir kesim yok. Artık eski arkadaşları bile rakip saflarda birleşti. Bu saatten sonra tayyibin düşüşüne kimse engel olamaz.

    Hdp li oldugunu bu kadar belli etme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    "halk artik lafa soze degil icraata bakiyor"

    Hocam yanlis anlamayin, size gulmuyorum, o icraata bakan halk, halkin kucuk bir kesimi ve genelde muhalif tayfayi olusturuyor.

    Adamlara 18 yildir tek basina bir parti iktidar, gelinmesi gereken durum bumuydu diyorsun, adam en azindan vatani satmiyor diyor, abd ye dik duruyor diyor, diyorum papaz ne ayak ozaman, o zaman da basliyor kivirmaya, en sonunda gelinen nokta su akp disinda vatan sever yok, tr nin basina gelmis en iyi parti birdaha olsa birdaha oy verecek...Oyuzden iktidar falan degismez, degismesinde, iyice pislige saracak ekonomi dahil ulkede hersey, o pisliktede yuzmek mustehak bunlara. malesef ki yaninda muhaliflerde onlarla. akilli olan kurtarir kendini.

    Valla hep anketler boyle cikiyor kime sorduguna gore degisir.


    Arkadaslar bu ulkede halen daha okuma yazma bilmeyen +700.000 kisi var. Bakin okuma yazma diyorum, kitap okuma orani objektif dusunebilme orani falan degil.


    Bu insanlarin hepsi gidip pasa pasa AKP'ye oy atiyor, ben eskiden cerkezkoy'de yasarken carsiya indigimde herkes acik modern bir sekilde gezerdi ben de derdim aaa ne guzel yerde yasiyorum. Secim gunu oy atmaya bir geldim heryer carsafli kayniyor. Bu insanlarin cogu evde oturup hicbir sey yapmayip sadece cocuk dogurup secim gunu oy atan insanlar.


    Ulkenin kaderini bu insanlar belirliyor oyle uni mezunlari hocalar proflar degil

  • chp nin başında kemal bey olduğu sürece mansurun sonu muharremin sonu gibi olur. imamoğlu başa gelirse vay bu memleketin haline. He bu oranlarada müsait bir yerimle güldüm geçtim sadece.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: saveyourself

    Valla hep anketler boyle cikiyor kime sorduguna gore degisir.


    Arkadaslar bu ulkede halen daha okuma yazma bilmeyen +700.000 kisi var. Bakin okuma yazma diyorum, kitap okuma orani objektif dusunebilme orani falan degil.


    Bu insanlarin hepsi gidip pasa pasa AKP'ye oy atiyor, ben eskiden cerkezkoy'de yasarken carsiya indigimde herkes acik modern bir sekilde gezerdi ben de derdim aaa ne guzel yerde yasiyorum. Secim gunu oy atmaya bir geldim heryer carsafli kayniyor. Bu insanlarin cogu evde oturup hicbir sey yapmayip sadece cocuk dogurup secim gunu oy atan insanlar.


    Ulkenin kaderini bu insanlar belirliyor oyle uni mezunlari hocalar proflar degil



    Alıntıları Göster

    Hocam işte o yüzden diyorum akp gitmez diye siz gayet güzel özetlemişsiniz durumu.  

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.