Şimdi Ara

Manisa Turgutlu hakkında ;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlarım

    Bu sene celal bayar yazılım mühendisliğine gideceğim %90-95. Ben Bursa'da doğup büyüdüm , yakınlığından dolayı Manisa'yı tercih ediyorum. Zaten istediğim bölüm yazılım mühendisliğiydi. Her neyse , gelelim konuya

    İlk olarak , birinci öğretim kazanamazsam da ikinci öğretim ile aynı şekilde Manisa'ya gitmek istiyorum. Fakat netten araştırdım vs. yurt fiyatları ya da ilçe ilgili pek bilgi bulamadım. Genel olarak bir çok kişi kışın kömür tüketiminin çok fazla olduğundan yakınıyor. Bu da havayı kirli yapıyormuş. Üniversitenin kampüsü Turgutlu'da.

    Daha önce gitmiş , orada büyümüş olan ya da Celal bayar da okuyan varsa şu yurt fiyatları , yaşam masrafları ile ilgili açıklama yapabilir mi?



  • ++++
  • Manisa da kız arkadaşım var, sık sık gidiyorum. Manisa kaldı ki şehir merkezi bile küçücük bir şehir. Turgutlu ilçesi çok küçüktür onu söyleyeyim. Manisa insanı muhafazakardır ve genel olarak iyi insan değillerdir. Yurtlar hakkında bir bilgim yok ama öğrenmeye çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AJFA

    Manisa da kız arkadaşım var, sık sık gidiyorum. Manisa kaldı ki şehir merkezi bile küçücük bir şehir. Turgutlu ilçesi çok küçüktür onu söyleyeyim. Manisa insanı muhafazakardır ve genel olarak iyi insan değillerdir. Yurtlar hakkında bir bilgim yok ama öğrenmeye çalışırım.

    hocam az önce referandum sonuçlarına baktım , hayır gelmiş turgutlu'da. yanlış anlaşılma olmasın ama genel olarak hayırın geldiği yerler muhafazakarlıktan biraz uzak kesim olmuyor mu mesela burası muhafazakar ve %70 evet geldi :D

    valla hocam çok iyi olur öğrenmeye çalışmanız. açıkcası facebooktan falan aradım taradım , bir tane grup dahi bulamadım. anlamadığım şey yurtdışındaki üniversitelerin sitesine baksan hepsinde yaşam masrafları adı altında bölüm var min. masrafı yazmışlar. bizde neden yoksa
  • Jr izmir denilenilir büyük bir köy işte.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

    Jr izmir denilenilir büyük bir köy işte.

    dostum manisa nasıl bir yer diye sormuyorum ki , yaşam masraflarını ve yurt fiyatlarını sordum. köy falan olması benim için sorun değil o sosyal yaşantıya bakar. benim sosyal yaşantım yok zaten
  • Bursa merkezden gelirsen turgutlu sana dar gelir. Hiçbirşeyi olmayan bomboş bir ilçe. Tamamen ülkücü ve reisciler. Hayır çıktığına bakma ondan önceli seçimlere bak hep akp kazandı. Tek güzel yanı izmire 40 dakika olması. Ama işte izmire git gel hep masraf. Sen bunları göze al öyle düşün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AJFA kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş, çok muhafazakar bir şehir burası.
  • Memleketim Turgutlu ama hiç gitmedim egenin çoğu yerine gittim bi Turgutlu ya gitmedim

    Zaten baktın pahalı bizim ege insanı iyidir sana evini açarlar koy hayatı yaşarsın

    Bence çok pahalı değildir hocam kalmak falan. Ev bile kiralanabilir belki 1+1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakiyyyy

    Aynen kardeş, çok muhafazakar bir şehir burası.


    Evet öyleler. İnsanları iyi değiller. Hayır çıktığına bakmayın AKP'li nufüs yoğun. Bizim kayınpederler falan da akpli. Pek sevmem kafalarını.
  • AJFA kullanıcısına yanıt
    Hocam, havası biraz değişik. Ondan kaynaklı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.