Şimdi Ara

Manisa Kavşağı kavşağında kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Manisa Kavşağında ışığın yeşile dönmesi ile yola cıktım. ancak o sırada solumda duran minubus sebebiyle yolu cok net goremedim. ve yasilin yanmasına dayanarak yola cıktım ancak kavsaktan hızla gelen aracın soldan carpacağını anladıgım anda direksiyonu hızla sağa kırıp frene bastım. ticari araç da frene bastı ancak çamurluklar çamurluklara dayandı. araç biraz sürüklendi. oklarda gidiş yönlerini çizmeye calıstım.


    Megane benim aracım. sol çamurlugum kırıldı ve tekerleğimde de cok hafif bir gariplik var gibi. ancak sehir içinde kullanmama engel değil.Bu yuzden pazartesi (okulların tatil olması sebebiyle) servise teslim edeceğim. Trafik polisi olayı gordu, aranızda tutanak tutun dedi . tramer sonucu akşama belli oldu. 100% kusuru ticari araca vermiş. zaten itiraz edilecek birşey yok kamera herşeyi çekti.


    Kafamı kurcalayan mevzu bu sabah aracı bırakmadan ekspertiz sürecini halledebilirmiyim diye yetkili servise gittim. Servis aracımın çamurlugunun plastik oldugunu , yenisini takacaklarını iletti. tekerlekte de birşey varsa bakacaklarını soyledi. ancak aracı pazartesi bırakacağım. Normalde plastik parçalar ölçülemediğinden değer kaybına yansımıyor diye biliyorum. Parcanın plastik olması ancak değişim olması goze alındıgında, değişensiz boyasız aracımda artık bir değişen olacak ve bir tramer gozukecek. Bu tarz durumlarda değer kaybı talep edilebilir mi bilmiyorum. Süreç ve değer kaybı hususlarında genel bir bilgisi olan varsa yorumlara yazabilir. ben de süreci sizinle paylaşıyor olacağım.



    Manisa Kavşağı kavşağında kaza yaptım




    Manisa Kavşağı kavşağında kaza yaptım


    EDIT : 16.11.2022

    bu gun kasko tamir onayı verdi ancak tamirat 10-12 iş günü olabileceği soyleniyor. alt tarafı camurluk değişecek. ikame araç da 14 gun max. inşallah madur olmayız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 16 Kasım 2022; 15:7:54 >







  • exper sürecini aracı bırakmadan halletmeniz biraz zor servis exper talep ediyor onlarda bir süre sonra geliyor eğerki eviniz yada işyeriniz servise cok yakın ise servisteki personele rica edersiniz
    exper geldiğinde sizi arar sizde gidip gösterirsiniz
  • Şu dönüş esnasında veya ışıklarda milletin sağına soluna girip görüş açısı kapatanlara o kadsr küfrediyorum ki keşke 100 de 1i gerçek olsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Kasım 2022; 11:56:38 >
  • Kavşak işaretlemeleri de her zamanki gibi harika... Herhalde böyle yerlerde denizcilik kuralları geçerli oluyor. O görüşü kapatanlar "ne olacağı belli değil, dur ben önce çıkayım" kontenjanı. Sisteme ait bir hatayı göremedikleri için aktarıyorlar.

  • Evim servise çok yakın. hatta çok yakın servisle anlasması oldugu için HDI sigortadan yaptırmakta bir çekince gormedim. Özrenotek araç bırakmadan expertiz yaptırırken, mais in yapmaması can sıkıcı.

  • Merhabalar, %100 kusurlu olmadığınız her kazada değer kaybı tazminatı alabilirsiniz. Değer kaybı aracınızın bu kazadan önceki piyasa değeriyle kaza sonrası piyasa değeri arasındaki farktır. Hasarınız, daha önce boyasız değişensiz olması bu farkı etkilemekte tabi. DM gönderdim size, dilerseniz görüşebiliriz

  • Plastik de olsa ekspertizde ve servis kayıtlarında değiştiği görünecek. En basit şekilde TRAMER sorgulaması yapılınca da hasar kaydı görünecek. Değer kaybı talep edebilirsiniz. Kaskonuz varsa sigorta şirketi sizin için uğraşır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.