Şimdi Ara

Mamasını çabuk bitiriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    3 yaşında british shorthair kedimi yeni sahiplendim. Kısırlaştırılmış. Sahiplendiğim kişilerhttps://www.temizmama.com/bonacibo-light-kisirlastirilmis-yetiskin-kedi-mamasi bu mamayı verdiklerini söylediler ve bunu vermeye devam ediyorum.

    Sabah 1 ajda bardak mama ve akşam yine aynı şekilde veriyorum. Buna rağmen 6'da koyduktan sonra 12 gibi mamasını bitiriyor ve gelip mama için miyavlıyor. Yaş mama ara sıra veriyorum. Aç mı kalıyor, yoksa belirli gramdan fazla vermemek mi gerekir anlayamadım.

    Yakında veterinere götüreceğim, öncesinde bilgi almak istedim. Henüz tartmadım ama çok zayıf diyemem, aşağıda fotoğrafını ekledim.

    Ayrıca ne sıklıkta yaş mama vermeliyim? Sadece kuru mama vermek yeterli değil mi?

    Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.

    Mamasını çabuk bitiriyor?







  • Sadece kuru mama tabii ki yeterli değil hocam. Haftada bir iki kez yumurta haşlayıp sarısını ne bileyim haşladığın tavuğu falan verip çeşitlilik katabilirsin. Tamam kediler düzen hayvanı rutin hayvanı ama vitamini tek bir yerden alırsa olmaz.

    Yaş mama olayını da haftada en fazla iki kez uygulayın. Ama 100 gr yaş mama 50 gr kuru mamaya denk tek bir öğün olur yaş.

    Vereceğim en iyi öneri kedinizi tartıp basit bir ölçü kabıyla vermeniz ister sabah tek ister günde iki öğün şeklinde, o biraz sizden önceki sahiplerine bağlı hayvan nasıl alıştıysa öyle giderse daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.