Şimdi Ara

Yo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compieta -- 6 Mayıs 2021; 12:52:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bende ikisinde de takılıyorum.
    Ora ayrı bura ayrı
    Sen nasıl bir alaka kurdun ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Alaka kurmaktan ziyade malum sözlükteki donanım haber nefretini yenmek için çabalayacağım.

    Buradaki mesajların da bana hem mental hem de argüman bulma açısından yardımı olacağına inanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ıkısınıde takip ediyorum.

    orada daha akıllı kişiler var. siyasi ya da hayata bakışı çok farklı ya da yanlış

    burada eğlenceli daha halktan, adam gibi adamlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 26 Mayıs 2020; 0:58:12 >
  • salça abi S kullanıcısına yanıt
    Birleşmek belki çok ütopik fakat bazı ortak işler iki site kullanıcıları için de iyi olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    Oranın ciddiyeti ile buranın doğallığının ortak bir paydada buluşabilmesi,buluşamasa bile üyelerin birbirlerine karşı nefretten ziyade sempati hissetmeleri iyi olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 yaşındaki kanka tipim nasıl çocuklarıyla ekşi sözlüğü mü karşılaştırdın sen ben mi öyle hissettim?
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    Burada bir mukayese durumu söz konusu olmadığı gibi ekşi sözlükteki insanlar arasında elbette ki gereksiz muhabbetler içinde bulunan insanları görebilirsiniz.
    Donanım haberdeki samimiyet ile ekşi sözlükteki kısıtlı sayıdaki bilgili insanların etkileşim içerisinde bulunmasının hoş olabileceğini düşündüm ve bunun için emek vermeye hazır olduğumu,destek mesajlarınızı beklediğimi ilettim.

    Yanıt için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum sözlükte de yazarlık yapıyorum burada da. İkisinin de bendeki yeri ayrı. Bir nefret olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. Sözlük genelde zaten muhalif bir yapıda. Dolayısıyla yapılan eleştirilerden kimi zaman Donanımhaber de nasibini alıyor. Ama her eleştiri doğru olacak değil elbette. Nitekim ben yıllardır Donanımhaber üyesiyim ve bununla da gurur duyuyorum.

    Bence bırakın her site kendi işini yapsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam malum sözlükteki insanların verimli insanlar olduğunu düşünmüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH adminleri ve forum işleyiş sistemi ekşininkinden daha iyi iken ekşideki grup daha çok konu açıp ilgiyi çekebiliyor.

    Donanım Haber üyeleri olarak belki de aktiviteye yoğunlaşmamız gerekiyordur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum yerde ota b..a duyar kasmayı(gerekli yerde kasılsın ona lafım yok bu arada) ikide bir rezalet başlığı açan, fırsatını bulduğunda alttan alttan mal mülk, makam mevki vs. yarıştırıp entel entel davranıp kadın düşürmeye çalışan çakma entellerle dolu ve daha bir halktan uzak, halka hitap etmeyen, halktan soyutlanmış kitleye sahip bir.(hepsi için demiyorum bu arada, bu tipler var burada sadece, gayet normal yazarlar da var, hepsi böyle demiyorum) Eski entryleri okuyunca tam böyle istediğim bir yermiş malum sözlük, ama şimdi ego yuvası olmuş.

    Burası daha halka hitap eden bir yer, her konuda burayı okuyunca daha çok zevk alıyorum, sözlük formatından mıdır, yoksa saydığım çakma entellerden dolayı mıdır, yoksa adamların entry yazarken bile ciddiyetini korumasından mıdır(ki bu onların suçu olmazdı, sanırsam ben böyle ortamlarda ciddiyetli yazı sevmiyorum ya) oradan burası kadar zevk alamıyorum.

    Zamanında mesela U....ğ sözlük yazarıydım, oradaki sözlük formatı na uymadığımdan bayağı bir entryim silindi, demek ki harcım değilmiş. Sonra da oraya ikide bir çeşitli terör örgütlerinin sempatizanlarının oraya akın etmesi, din vs ateizm konularının rahatsız edici seviyeye ulaşması, en önemlisi ise her fırsatta karı kız düşürmek için fırsatını bulduklarında boş bırakmamaları, kız düşürmek için her türlü şaklabanlık ve iğrençliği sergileyen , azımsanmayacak derecede fazla elemanla dolmuş olması, hatta kızların bile bu konu da erkekler için olan versiyonunu yapması sebepleriyle üyeğilimi sildirdim yüzlerce entrymin silinmesi anlamınca gelse bile. İnternetten tanışabilirsiniz, ancak sizin yaptığınız şeyler sıradan bir tanışmanın ötesinde, sözlüğü üstü kapalı Omegle'ye çevirdiniz be(yine söylüyorum hepsi için geçerli değil, sadece bu tipler var, hepsi bu tiplerden oluşmuyor).

    Çok fazla parantez açtım çünkü bunları anlamayıp linç edecek birsürü adam var.

    Ha ama biraz da olumlu yanlarından bahsedelim. Burada bulamayacağınız gerçekten entel, gerçekten bilgili, görmüş geçirmiş, daha saygılı, mizahi dilden daha anlayan insanların yazılarını okuyunca bir ferahlık geliyor insana. Hala o eskiliğini koruyabilseydi burası kadar severdim. Eski zamanlarını daha fazla sevme sebeplerini özetleyecek olursak bu şekilde sıralayabiliriz.

    Şimdi bu daha halktan falan yazdım diye, "daha halktan" lafını yanlış anlayıp beni malum %50'lik ampulcü kitleden sayacak birsürü çakma entel var.

    Burası da az değil elbet. Trollerin burada bir hayli cirit atması onların değil de normal bir fikir belirtenin troll ilan edilmesi diye. Tek sebep yazdım ama emin olun diğer yerler için yazdığım sebeplere bu tek atar, çünkü çok fazlalar, her bölümde her konudalar, sayıları çok fazla, ban yiyince yan hesapla geliyorlar ve burayı çekilmez bir yer yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 26 Mayıs 2020; 2:20:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ne yazarsak yazalım ne söylersek söyleyelim istisnasız olarak kusur bulan biri veya birileri çıkar tat kaçırır giderler.

    Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum.Ekşinin eski ortamı gerçekten harikaydı.Saygılı muhabbetler,etik kurallar gözetilerek açılan konular,ahlaki deformasyonun çok çok az olduğu zamanlar gerçekten güzeldi orası için.

    DH ye gelirsek her zaman içten ve yardımsever üyeleri ile amacı bilgi almak veya sohbet etmek olan insanların troll kişilerden mümkün olduğunca uzak kalabildiği güzel bir ortam olmaktan bir türlü ileriye gidilemedi.Site ilk kurulduğunda da durum aynıydı ve güzeldi,hala güzel ancak bir gelişme olmaması bazen can sıkıcı olabiliyor.Mobil uygulama ve internet sitesindeki bazı optimizasyon sorunları hem ekşi hem de DH ye kemik tayfa üyelerini kaybettiriyor iken güzel çalışmalar ortaya konulup trollerden uzak gençlere iyi bir ortam sunacak işler gerçekten faydalı olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • terörist dolu olduğunu düşündüğüm hede!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şöyle karşılaştırma yapayım: Google'a merak ettiğim ciddi bir şey yazdığımda sonuçlarda hep ekşi sözlük çıkıyor. Goy goy geyik şeyler yazınca burası çıkıyor. Çünkü DH eski DH değil. Ha ekşi sözlükte üyeliğim bile yok.
  • Eskiden Google'da ne ararsam arayayım karşıma forum donanımhaber çıkıyordu.

    Hatta bir gün forumda açılmış "evimde garip sesler var" konusu bir şekilde karşıma çıkmıştı. Yorumlarda "adam gidip bakacağına önce foruma yazıyor donanımhabere bak be" gibisinden bir şeyler yazmışlardı, işte o yorum bende bu foruma karşı büyük bir hayranlık uyandırmıştı.

    İşte 2016 yazında mı ne buraya kaydolmuştum, yazacak bir şey bulamasam bile her gün girip okuyacak bir şeyler arıyordum. Ondan sonra yıllarca her gün boş boş güncel başlıklara baktım, ama sadece zamanımı boşa harcamış oldum. Forum zaten her geçen gün gittikçe daha beter bir hale geldi.
    malumsözlük yerine buraya kaydolmamın sebebi oranın dinsizliğiydi. Hani dinsizlik dediğim kendi hallerinde bir durum da değil, resmen dini değerlere sövüp sayıyorlar.
    donanımhaber ise birkaç gönderiyle "eee buranın da ekşiden farkı kalmadı be!" dedirtiyordu, ama tam bırakacakken bir tane hoşuma giden bir yorum karşıma çıkıyordu ve bırakmaktan vazgeçiyordum.
    Forumda afedersiniz loserların isyanlarından başka şey bulamaz oldum, ben de sadece ayda yılda bir "acaba karşıma güzel bir sıcak fırsat çıkar mı?" diye uğramaya başladım. Geçenlerde de forumda gördüğüm bir başlık iyice tiksindirdi, ben de foruma girmeyi bıraktım. Bugün TYT-AYT sınavlarına 30 gün kalmışken bi uğrayayım dedim, sınavdan hangi konular çıkarıldı hangi konular kaldı belki faydalı bir başlık açılmıştır diye düşündüm (ben de öylesine sınava tekrardan giriyorum, ilk girişim değil ve zaten üniversite okuyorum).

    Donanımhaber harbi boş, yazım kuralları konusunda buranın epey eleştirmiş olduğu malumpat sosyale geçenlerde kaydoldum, zaman öldürmek için gene biraz daha faydalı ve eğlenceli bir yer. Belki bir ara malumseyir'in şeysine de kaydolurum ama bilemiyorum, dikkatli incelemedim ama orası fazla aktif değil gibime geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-SABER -- 27 Mayıs 2020; 22:25:36 >




  • Yo


    Geyik yapıyorum. Ciddiye almayınız, gülüp geçiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 28 Mayıs 2020; 20:49:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeen

    ıkısınıde takip ediyorum.

    orada daha akıllı kişiler var. siyasi ya da hayata bakışı çok farklı ya da yanlış

    burada eğlenceli daha halktan, adam gibi adamlar var.
    Bu düşünceden dönmeni tavsiye ederim. Yıllar önce ben de öyle zannederdim lakin zamanla çoğunun akıllı rolü yapan aptal olduğunu anladım.

    Hatta Günümüzde geldiği noktada akıllı rolü yapmaya bile gerek duymuyorlar. Yazdıkları entrylerden bunu anlayabiliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.