Şimdi Ara

MAKROTEK GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Merhaba herkese,

    Makrotek Güvenlik ve Bilişim Sistemleri olarak siz değerli forum üyelerinin her türlü kamera ve güvenlik sistemleri ihtiyacınızda yanınızdayız. İhtiyacınız olan IP-AHD fark etmeksizin tüm kamera sistemleri için mutlaka bizimle irtibata geçin. En doğru marka model ürünleri birlikte seçelim. Bizden almasanız bile fikir edinmiş olursunuz

    Kullanmış olduğumuz tüm malzemeler tüm dünyada kabul görmüş Dahua, Hikvision, Hilook, UNV, Wisenet, Tiandy, Dayzip vs gibi global markalardır. Markası ve kalitesi belli olmayan, tamir görmüş refurbished ürünleri asla kullanmıyoruz. Yaptığımız tüm sistemlerin 2 yıl ücretsiz servis ve işçilik garantisi vardır, bu konuya dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Ucuza yaptırdığınız ürünlerde sorunla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksektir ve daha sonra servis için karşınızda bir muhatap bulamayabilirsiniz.

    Lütfen ürün alımı yaparken dikkatli olunuz, satıcılar 2 MP 1080P kamera satıp 1080N kayıt yapan kayıt cihazları vermektedir. Bu kayıt cihazları 2 MP 1080P görüntüyü canlı olarak gösterir ancak kayıtta 1.1 MP gibi bir çözünürlükte kayıt yapar. Alırken bunu bilerek alın 1080N cihazlar fiyat olarak daha ucuzdur. Son zamanlarda çıkan 5 MP kameralara hiç bakmayın şimdilik kandırmacadan ibaret, bu çözünürlükte kayıt için ciddi bütçe ayırmak gerek. Fiyat performans olarak 2 MP 1080P kameraları tavsiye etmekteyiz. Aşağıya Dahua markasına ait 2 MP 1080P HDCVI (AHD) görüntü kalitesini ekliyoruz inceleyebilirsiniz.

    Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden seçkin kurumsal firma ve kamu kurumlarına ait nadide referanslarımız bulunmaktadır.


    MAKROTEK GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ
    MAKROTEK GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ MAKROTEK GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ MAKROTEK GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.