Şimdi Ara

Makine mühsendisliği mi petrol mü YARDIM LÜTFEN !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
    *Ben amasya üniversitesi makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim.Üniversiteden de bölümümdende hiç memnun degilim.Hem ortam olarak hemde zorluk olarak.Açıkcası bölüm çok zor ve bu zorlugu hakettiğini düşünmüyorum.
    *Petrol ve doğal gaz mühendisliği bölümüne geçmeyi düşünüyorum merkezi yerleştirme puanımla.O bölümle ilgilide iş sıkıntısı var diyenler oldu.Bilgisi olan lütfen yardım etsin acayip feci araftayım.
    Bi yandan dokuz eylül gibi bir üniversitede maden mühendisligide tutuyo.Orayamı geçsem diyorum.Lütfen biri ışık tutsun bana.



  • Bana göre işin kolayına kaçmaya çalışıyorsun.Evet zor bölüm kabul ediyorum bende makinedeyim , dediğin bölümlere gidersen işsiz kalma ihtimalin baya yüksek ki o bölümleri anca kaliteli okullarda okursan iş şansın olabilir.İlla ortamdan sıkıntın varsa da internetten okullara bakıp merkezi yatay geçişle bir kaç puan altındaki okula geçmen daha mantıklı.
  • konu takibini burdan yapcam facebook ile baglanmıştım şimdi baglanamıyorum.
    Maden mühendisliğini kafamdan çıkarttımda, petrol ve doğal mümühendisliği için okuyan mezun olan veya bilenler aydınlatsınlar beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışında petrolu olan ulkelerde yaşıyacaksan petrol müh. güzel bi bölum.Hem tanınan müh bölumleri içinde en kolayı.Yok tr de yaşayacaksan bi devlette olmayan bir şeyin(petrol) muhendisliğini yapmak çok zor..Açıkcası iş bulmakta...Ama şu var ki yurtdışında iş bulmak için ya prestijli unide okumak ya da kendini çok geliştirmen gerek..Yani çok zor.TR'de bi işe kapak atmaya benzemez..
  • Kanada da is bulabilirsin.petrol mühendislerinin kanada vatandasi olmasi icin mesleklerinin büyük artısı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrol çıkan ülkelerde bu meslek bizim ülkemizdeki tıp la eşdeger gibi zormuş mkü petrole geçsem birde ingilizceye sahip olsam yurt dışı çalışma olasılıgım nedir abd veya arastan hatta azerbaycan bile olur o ihtimal varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petrol ve dogal gaz mühendisligi hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen mesajlarınızı esirgemeyin hatay mkü ye geçiş yapayım mı makine mühendisligini bırakıp siz ne yapardınız?
  • amasya uniyle mku arasında bi fark yok..İkiside sıradan uni..Yurtdışıda çalışacaksan(Azerbeycan da dahil) İTÜ-ODTU petrol okuman gerek.
  • Yani burdan çıkartacagım sonuç mustafa kemal üniversitesi petrol mühendisliği beni işsiz mi bırakır gitmeyimmi makineyi bırakıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.