Şimdi Ara

Makas Atarken Vur Kaç Yapan TikTak Aracı Bulma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçmiş olsun bu arada. cahilliğimi mazur görün tiktak aracı olduğunu nasıl anladınız? üzerine logo falanmı koyuyorlar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekbeko -- 18 Mart 2023; 23:39:39 >
  • gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Beni de mazur görün arkadaşlar bunu 2. Defa soran var ama paylaştığım video ve resimlerim gözükmüyor mu acaba arabanın yanında amblem var. Resimler ce cideoda belli aracın Tiktak aracı olduğu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Savcılıktan sonuç alamama ihtimaliniz var. Bence sulh hukuk mahkemesinden delil tespiti talebinde de bulunun. Savcılık suç oluşmadı diyerek kovuşturmaya yer olmadığı kararı verebilir.
    Sulh hukuk delil tespiti kapsamında plaka bilgisini, aracın konum bilgilerini isteyebilir. Dilekçenizde kayıtların kaybolma ihtimali diye detaylı olarak belirtin. Gerekirse mobese gibi çevre yerlerin kamerasını da delil tespiti ile toplanabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • f.gulteki F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler nasıl bir yol izlemem gerektiğini tam olarak bilmiyorum pazartesi günü savcıya sorarım diye düşünüyordum bunlarıda gerekirse sorarım adliyeye gittiğimde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam olayın hukuki sürecinde nereye başvuracağınızı, ne yol izleyeceğinizi bilemiyorum fakat şunu söylemem gerekir ki hiç canınızı sıkmayın anında bulunur o hıyar. Mobeseye falan de gerek yok. Tiktak savcılıktan kendilerine resmi belge geldikten 2 saat içerisinde çok rahat bir şekilde bulur o aracı. Tiktak uygulamasında her kiralama sonrasında aracın izlemiş olduğu güzergah haritası bir png dosyası olarak saklanıyor.


    Ben Tiktak'ı çok sık kullanan birisiyim ve kiralama geçmişinde nerede başladığınız hangi saatte nereden geçtiğiniz ve hız bilgileriniz sistemde kayıtlı tutuluyor. Saati ve güzergahı verdiğinizde o saatlerde kiralanan araçların güzergahına bakar halleder.

  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Bende Tiktak uygulaması hep vardı ama kullanmadım hiç eğer dediğiniz gibiyse inşallah bu süreç çok kısa sürer. Çarpan tiktak aracında çok hasar var mı yok mu bilmiyorum belki de uygulamadan hasarsız diye kapandı bazen böyle kazalarda olabilir as bi çizikle kurtuluyorlar ama güzergah belliyse o saatlerde araç kesin bulunur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Yaşla alakası yok, biz de 18 yaşında araç kullandık ama şerefsizlik yapmadk. Bu söylediğimden senin yaptığın anlaşılıyor düzenlemeni öneririm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Kişi kendinden bilir işi. Ben hep kendi arabam gibi kullandım kiraladığım zaman.. Emanet araba sonuçta arabaya köpek muammelesi yapmanın anlamı yok....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tiktak bu arkadaştan öyle böyle bir kan almayacak öncelikle onu söyleyeyim. Bir arkadaşım avuçiçi kadar boyanan parça için 1 sene önce 10 binlik olmuştu bir kiralama firmasına.

    Tavsiyem kaskodan yaptırın bir posta da kasko firması çöksün elemana.

    Tiktak ile konuşun o saatte o yolda hangi araç vardı şak diye çıkar araçlarda gps var. Elemanı bulunca bir de siz değer kaybı açarsınız.

    3. Postayı da siz atmış olursunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alkgs A kullanıcısına yanıt
    Kaskodan yaptırmak istedim ama kasko diyor ki kaskonuz bozulur, tramere işler bir sonraki kasko yaptırmada baya bi pahalı olur dedi. Şu anlık uğraşıyorum önümdeki tofaş aracı savcılığa suç duyurusunda bulunmuş aynı şekilde ben de bulunacağım çeksin cezasını en kosa sürede ben her zaman kurallara uyarak giderim yolda belki bi tık daha hızlı gitsem daha kötü şeyler olabilirdi bir de her zaman büyük araç, tır, vs. korkmuşumdur yanına geldin mi hızlıca ilerlerim Allahtan ucuz yırttım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muhendisYasin M kullanıcısına yanıt

    Hocam hasarsız kapatabilir onda sıkıntı yok, ondan sonraki kullanıcı o hasarı sisteme çekip yüklüyor. Her yeni kullanıcı binmeden önce araç dışını gezip tüm hasarları tekrardan çekip sisteme yüklüyor. Fakat dediğim gibi içiniz ferah olsun siz şikayetinizi yapın savcı oraya bir yazı göndersin bak maksimum 2 saate o aracı elleriyle bulmuş gibi adamın TC'si kredi kartı numarası telefon numarasına kadar savcılığa iletirler. Teknoloji dünyasında kaçmak diye bir şey yok o hıyar seve seve onu ödeyecek.


    Ki eğer hasarsız kapatır ve ondan sonra hasar oluştuğu bildirimi gelirse tamamını cepten ödüyor. Hasar paylaşımı da yapamaz bu sefer Tiktak polis tutanağı istiyor. Yani hasarsız kapatmıştır ve ondan sonraki adam da yüksek ihtimal bildirim yapmıştır. Yani geçmiş olsun o 20 yaşındaki veledin annesi babası bi 90 100 bin lira cebinden öder artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 19 Mart 2023; 14:22:26 >
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşlar yorumlar için bilgilendirmeler için teşekkürler tek korkum açıkçası hukuk sürecinin uzun sürmesi inşallah böyle bişey olmaz yarın adliyeye gittiğimde burayı yazarım ne konuştuğumu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi akşamlar


    Siz savcılığa verirseniz savcılık izniyle de araç bilgileri alınırsa dosyaya ekleme yapıp dosyayı tekrar güncelleyebilirsiniz

  • Geçmiş olsun

  • Çok rahat bulunur, polis o konumda sinyal gönderen cep telefonlarını tespit edip sonrasında hat sahibinden araç sahibine ulaşır.

    Ama kolay kolay bu isle uğraşmazlar.. çevre lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandaki tırada biraz değdiriyo sanki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ara ara bilgilendirme yaparım artık buraya, bugün Bakırköy Adliyesine gittim ve savcılığa şikayet dilekçesi verdim. Savcı bey kesin bir süre vermedi umarım çok uzun sürmez. Aracı bugün kaskodan yaptırmak için Keleşler Ford Yetkili Servise bıraktım. Bir avukatla görüştüm aracın hasarsızlığı bozulacak sonra davayı kazanırsam hakkımı alabilir miyim diye sordum davayı kazanma durumunda kasko dahil gerekli parayı rücu edebileceğimi söyledi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Videoyu ensonhaberde gördüm dünki kaza haberi gibi paylasmiş varmi gelisme




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probis25 -- 20 Nisan 2023; 17:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagramım yok işyerinden arkadaşlar paylaşalım mı dedi gönderdik instagrama ama ensonhaberi bilmiyordum.

    Savcılıktan takipsizlik kararı çıktı arkadaşlar, ek olarak ne kasko ne sigorta hiçbiri uğraşmıyor plaka yok diye size bir saçmalık daha söyleyeyim aracı kaskoya verdikten eksperden eksper raporunu istedim eksper raporunda karşı taraf olmadığı için %100 kusuru bana vermişler.

    Şimdi avukatla beraber ilerliyorum şimdi TikTaka dava açacağım.

    Makas Atarken Vur Kaç Yapan TikTak Aracı Bulma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muhendisYasin M kullanıcısına yanıt

    savcilikta plaka olmadigi icin mi takipsizlik vermis?

    mobese filan incelenmis mi?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.