Şimdi Ara

mailime gelen bu metini çevirebilirmisiniz? tşklr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. şimdi bu maili yollayan usenet firmasından 1 aylık üyelik almıştım. 1 ay sonunda hesabımdan 2. ayın parasını aldılar ben uzatmadım. otomatik kesildi. bende google çeviridende yararlanarak,
    bu durumdan şikayetçi oldum. paramı geri hesabıma yatırmalarını istedim. birkaç kez bu maili yolladım. cevap alamadım çünkü. cevap geliyorduda auto olarak sistemin gönderdiği yardım sayfamıza gidin zart zurt.
    uzatmayım sonunda şöyle bir cevap gelmiş. çeviri sitelerinden tam net bi sonuç alamadım. ve ingilizce çok iyi derecede bilen arkadaşlardan bu mailin çevirisini rica ediyorum. zahmet olmassa.

    gelen mail :

    Hello,

    I am sorry for the trouble, all of our plans are auto renewing which was agreed to at signup. If you would still like to proceed with cancellation, please provide if you already haven't, your username or customer ID and as proof of ownership either the last 4 digits of the credit card used with your account, or your PayPal email address if you used PayPal. Alternatively, if you are not on a free trial you can log into your account and click on "Cancel Account".



  • Bütün hesaplarımız otomatik olarak her ay yenilenecek şekildedir ve bu kabul ettiğiniz kullanma sözleşmesinde belirtilmiştir. Eğer iptal etmek istiyorsanız kullanıcı adı ya da müşteri IDsi ile hesap sahibi olduğunuzu ispat için ya hesabınızla kullandığınız kartın son 4 hanesini ya da PayPal hesabınızın e-posta adresini bize ulaştırın. Eğer bedava deneme üyeliğine değil de normal üyeliğe sahipseniz hesabınıza login olarak "Hesabı İptal Et" seçeneğine tıklayın.

    Kıssadan Hisse: Sen üyeliği sonlandırana kadar kartından çekmeye devam edecekler. Bedava üyelik sunuyoruz dedikten sonra kredi kartı bilgisi isteyen hizmetler sen iptal etmediğinde bedava olmaktan çıkıyor (örnek: Spotify).
  • samich_tor kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim usta. bir musibet bin nasihattan evladır diye boşuna dememişler demek. buda bize ders olsun. bu ay para bulurlarsa çekerler. :) karttaki tüm parayı sıfırlayım. allahtan ininal kart ben yüklersem para olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.