Şimdi Ara

Magdeburger sigortadan uzak durun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    ne oldu ki üstat anlatta bilelim
    %100 karşı tarafın suçlu olduğu kazada ödeme yapmadılar. Avukata gittim mahkeme bilirkişi raporu filan derken en az 2 yıl sürer dedi. Tahkime başvurdum. Komisyon İstanbul da ben ise başka bir şehirde ikamet ettiğim için sigorta şirketi komisyonda avukat aracılığıyla sözlü savunma ben ise posta yoluyla yazılı savunma yaptım. 6 ay yoğun uğraş ve sinir harbi neticesinde 'fiziki hasar uyuşmazlığı' ve kazadan sonraki hts kayıtlarına göre benim araca çarpan kişiyle telefon görüşmeleri yaptığım için tanışık olma ihtimali yüzünden reddedildi. Sırf ödeme yapmamak için bu kadar şeref yoksunu olabileceklerini tahmin edemezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibiler gerçekten uzun uğraşlar sonucu parçalarımız geldi. ama içinden 1 parça eksik 1 parça da farklı modele ait parça. arıyoruz tedariği yapabileceğimiz bişeyy yok sisteme yazınca bu parça çıkıyor diyorlar :D
  • türkiyede işler böyle yürüyor işi bilende bilmeyende yapıyor çünkü. Allah sabır versin, ne diyim..
  • şahsen audi gibi bir araca binsem burgerciden bozma bir firmadan sigorta-kasko yaptırmam.

    lineaya biniyorum tamamlayıcı sağlık sigortası, aracın sigorta ve kaskosu, motorun sigortası hepsi allianz da. yenileme zamanı geldiğinde tekrar göz önüne alın bilinen firmaları. herzaman lazım olmaz ama lazım olduğunda böyle sıkıntı yaratmaları üzücü. sizin adınızada üzüldüm.

    günlük arayarak taciz edin, sıkıştırmadığınız sürece işlemler uzar. sözleşmedeki klozları dikkatlice tekrar okuyun, tamir süresiyle ilgili bir madde varsa bunun üzerinden yürüyün.
  • Ben ilk defa duyuyorum acaba sen tek müşterileri olabilirmisin ?
  • ı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firma aslında köklü ve eski bir firma, almanyanın magdeburg şehrinde kurulma. Bu sene buradan yaptım kaskomu ve kaza yaptığımda en ufak sıkıntı yaşamadan yetkili serviste onarıldı aracım, ne ikame araçta, ne çağrı merkezinde, ne de ödemede hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.