Şimdi Ara

Mağaza içinde kırılan ürün ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
46.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Büyük marketlerde olunca sorun olmaz. Çünkü zaten orada satılan ürünün sahibi parasını aylar sonra alıcaktır marketten. Arada fire olacağı da belli bir olaydır baştan. Her zaman karşılaşılan olaydır.

    Ama saat olayında parası o firmadan çıkmıştır önceden ya da iade anlaşması yoktur ki böyle davranmaları söylenmiş onlara. Ama onlar böyle davrandı diye senin de kuzu kuzu ödemen gerekmezdi. Çalmadın çırpmadın, alt tarafı kaza. Zorla almaya asla hakları yok. Kendi gönlünle verirsen verirsin ama zorla alamaz. Vermedin diye en fazla davacı olabilir. Ama zorla paranı alırsa gaspa girer.

    Şu an ne yapabilirsin? İstersen git yarın karakola ve baskı altında zorla paramı aldılar, gaspettiler de. Fiş de vermediler de. Bak bakalım o zaman o kişiler nasıl tutuşucaklar, el mi yaman bey mi yaman görücekler. İfadeler alınacak. Video çekimleri falan incelemeye alınıcak, mahkemeye çıkıp yargılanıcaklar. Hem de cezası çok ağır bir suçlama olan gasp ile. (Savcının takdirine bağlı suçlama.) Paranın 40 katını, 100 katını ödeyelim, kurtar bizi diycekler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: söny

    Kipa yada başka bir market olucak heralde tam hatırlamıyorum aradan baya geçti miller alayım ağzım tatlansın derken baktım öndekiler sıcak arkadan alayım derken hepsi düştü 25e yakın personel görevlisi geldi tamam önemli değil dedi bende kime ödiyicem falan filan dedim yok önemli değil falan dedi bende müdürün yanına çıkmak istiyorum falan demiştim anlattım durumu para önemli değil falan dedi almamıştı insanlığa kalmış bir şey bu

    Sadece o anki rezillik koyuyor insana tutmaya calısıyorsun tutulmuyor herkez sana bakıyor falan filan o kötü ama şikayet edicek bi durum yok kendi hatan ise ama kasten yapılmış bir şey ise 20katını alırsın


    Bunu demek istiyordum bende önce diyen olmuş..

    10 yıl kadar önce hasta olduğum bir gün markete gitmiştik babamla.. Neyse ben kötü oldum.. reyonlar arası koridora kustum.. neyse üzerine marketin poşetini atıp sonra temizlediler, aynı market alışverişinde kasaya geldik yine aynı şey oldu yine market poşetlerini üzerine serdiler.. Ödemeyi yapıp çıktık.. Bize temizletmediler. Ayy sanırım böyleydi.. İkiside aynı gün olmalı ayrı olayalar olamaz.. İlk kustuğumu daha iyi hatırlıyorum, çok net ama kasadaki hayal meyal.. Konya Merkez adese mağazası / Eski bina Mavi renkteki.. Şuan o binanın yerinde vatan bilgisayar var..




  • Daha dün kadının bir tanesi tansaşta borcamı düşürüp kırdı. Parasını da almadılar. Ama kanımca tansaşın falan sigortası vardır. Küçük esnaf olunca böyle olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caladbolg

    dün kipaya gittim. çikolata reyonunda geziyodum, küçük yuvarlak bir kutu içinde damla çikolata tarzı küçük çikolatalar vardı. neyse 2 lira mı neydi allah allah bu kadarcık şey niye böyle pahalı içinde ne kadar diye kapağını açtım baktım içinde 5-10 tane damla çikolata kalmış küçük küçük. iyice kıllandım başka bir tane daha açtım bir baktım bir sürü paket dolusu çikolata. meğersem bizim türk milleti işte bu kolay açılıyo diye içini açıp çikolataları yiyip kapağını kapatıp geri bırakmışlar yani yuuuh dediim

    konuyla alakası olmayabilir



    tester diye koymuşlardır.. bakma sen




  • Bugün paraya kıydım kipa'dan yaklaşık 100 TL civarı bir paraya egeo kırmızı şarap aldım. toplam alışverişim 680 TL idi. Kasada zar gibi ince torbaları görünce, başka istedim ve bana yok dediler. alışverişimde başka şişeler de vardı, dikkatlice doldurdum. eve gelirken bizim egeo incecik poşetin alttan yırtılması sonucu merdivende patladı.
    Şimdi burda mağazanın sorumluluğu var mı yok mu?
  • Konusu varken yeni konu açmak isyemedim.

    Bugün başıma benzer bir şey geldi:
    A101 de cam ambalajda zeytin raftan zeytin aldım ve kasaya doğru giderken ambalajın kulpu kırıldı ve zeytin elimden düştü.
    Kasiyer bayan gelip kusura bakmayın dedi. Ben de yok siz kusura bakmayın dedim.
    Yenisini alıp kasaya gittim farklı kasiyer benden ikisinin de parasını aldı.

    Ambalaj koptu gibisinden anlatmaya çalıştım baktım kasiyer sert kafalı sıra da vardı uğraşmadım.

    Suçlu ben miyim arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M e h m e t M kullanıcısına yanıt

    kulpa güvenmeye gelmez hocam kulp elinde kaldıysa suç firmadadır. Bende A101'den 1-2 sene önce su almıştım lanet ambalaj kasadan geçtikten hemen sonra yırtılıp su bidonları patlamıştı.  

  • flashchuck kullanıcısına yanıt

    Yarım saat önce A101 in sitesinde şikayette bulundum. Az önce bana geri döndüler. Olayı sizden dinlemek isteriz dediler anlattım kasiyer adına özür dilediler ve yarın uğrayıp paramı iade edebileceklerini söylediler.


    Teşekkürler A101.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saat önce A101 in sitesinde şikayette bulundum. Biraz önce aradılar beni. Olayi sizden dinlemek isteriz dediler anlattım kasiyer adına özür dilediler ve yarın uğrayıp paramı iade edebileceklerini söylediler.

    Teşekkürler A101.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.