Şimdi Ara

Macin iptal edilmesi dogru karardir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hic bir sey insan hayatindan onemli degil. Bu sehirde daha dun bomba patladi. Fanatikliginizi seveyim! Karakteriniz olsun biraz. Kendinize gelin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir güzel yorum daha bravo hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman bjk taraftari insan degil mi ?
    Adamlarin 5 km yaninda bomba patladi saatler sonra maca gittiler..
  • Kaç gündür bunu söylüyor millet zaten ama o kadar kişiyi oraya toplayıp son dakika önce "seyircisiz" sonra ertelemek sorun taraftar stad dışında protesto ediyormuş orada olay çıkmayacağının garantisi var mı.
  • bu karara itiraz edenlerde art niyet aranmalı bence dikkat etsin adminler bu üyelere
  • Evet doğru karar ama dün ve bugün ülkemizin çeşitli yerlerinde müsabakalar yapıldı. Sanırım ordaki insanların can güvenliği sağlanmıştı ?
  • Herkes mac icin stadyuma geldi adamlar maci iptal ediyo ..madem iptal edicektiniz niye macin baslamasina saatler kala bunu yapiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen de az beynini kullan, iptal edecektiler madem maçtan 1 saat önceyi niye beklediler diye bi düşün. yoksa maç iptal olmuş olmamış kimin umrunda.

    he bugun bunu derken derbi mayıs ayında oynanıp fenerin galibiyetiyle şampiyonluğunu da arenada ilan edince bozulma ama
  • Geç verilmiş doğru bir karar ama belki Son dakika istihbaratı alınmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle.Ben bir fenerliyim ama ciddi bir istihbarat varmış.Bu durumda oradaki tüm gs liler benim de canımdır bu ülkenin canıdır.Biz bu düşünce ile hareket ettiğimiz zaman bırak futbolu yaşam daha kaliteli ve yaşanır olacak.Allah düşmanlarımızı ve içimizdeki hainleri güldürmesin
  • Adamlar ciddi bir istihbarat alındı diyor aklınızdan zorunuz mu var sizin?
  • Keske en basta yapsalardi sunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1cm kar var diye maçı ertelenen beşiktaşlılar, güvenlik nedeniyle ertelenen maça laf yapıyor. Ben utandım, adam yorum atarken utanmıyor.
  • Son anda alınan ciddi bir istihbarattan bahsediliyor. Sevinmemiz lazım en azından bu sefer istihbarat alınmış. Maç falan umrumda değil. Polisimiz istihbarat alabiliyormuş sevindirici bir gelişme.
  • ertelenme zamanı yanlış 2 saat önceden maçmı ertelenir stad dışında 30 bin kişi toplanmış zaten can güvenliği gene yok diğer maçlar neden ertelenmedi bu badem bıyıklı vali kar tatili vermekten başka ne işe yarıyor bende badem bıyık bıraksam vali olurmuyum acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

    Son anda alınan ciddi bir istihbarattan bahsediliyor. Sevinmemiz lazım en azından bu sefer istihbarat alınmış. Maç falan umrumda değil. Polisimiz istihbarat alabiliyormuş sevindirici bir gelişme.

    hocam ama öyle deme, adamlar stada yol yaptılar sen yol yapmasalar nasıl gidicektin stada? Polisler falan hep yol yapıyoruz yani çok doğal.
  • Maçın iptal edilmesi kesinlikle doğru bir karar. Fakat dün veya bugün sabah değil de 2 saat kala iptal olması yanlış. Bir de iptal kararından önce seyircisiz oynanacak denmesi ondan da yanlış. En yanlış olan şey ise sadece bu maçın iptal edilmesi. Bu hafta her maçın terör olaylarının hemen ardından ertelenmesi gerekliydi
  • Ülke 1 haftadır diken üstünde neden milletin stada gitmesini beklediniz, neden diğer maçlar iptal olmadı? Şu an orası maç çıkışı kadar kalabalık şu an patlatsa ne fark etti? 2 gün önceden 1 gün önceden millet stada gitmeden iptal edersin son dakikada değil. Karar yanlış değil karar doğru ama zamanlama ve genel bir iptal olmması tam bir skandal. Direk ver 1 veya 2 hafta ara.
  • İhbar değil istihbarat. İkisi çok farlı şeyler. istihbarat alındıysa bu olacak kesinleşmiş bir durum demektir. Yani ok yaydan çıkmış.. Şimdi bunu engellemeye çalışacaklar. 5 adet bombalı araçtan bahsediyoruz. Maç sonunda kalabalığın içine son sürat dalip patlatsa nereye kaçacaksın o kalabalıkta ?

    Formaları yere bırakıp , insanca düşünmek gerekir. Ve beşiktaş maçında adamlar 2 saat önce bomba bilmemne diyenler . Arkadaşım o maçta patlatsalar çok büyük bir propaganda olmaz. He senin benim için binkere ölmek kadar üzücü olur ama patlatanlar için o kadar işlerine yarayacak bir durum olmaz.

    Bugün nevruz ve adamlar kaç aydan önce hazırlıklarını bu özel güne adıyorlar. Nevruz da en Tüm Türkiyenin kilitlendiği maça saldırı ve yüzlerce ölüden bahsediyoruz 100 200 yanında az kalır. Aklın hayalin alıyor mu böyle birşeyi beşiktaşlı kardeşim ? Senin beşiktaş maçın ne derbi vasfında ne de özel bir gündü. İhtimaller olasılığında çok düşük bir durumdu . Ama bu hem ihtimali yüksek hem de istihbarattan bahsediyoruz. Aslında böyle bir günde maçın falan oynanmaması gerekiyor. Son dakikalara kalacak iş değil..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

    ertelenme zamanı yanlış 2 saat önceden maçmı ertelenir stad dışında 30 bin kişi toplanmış zaten can güvenliği gene yok diğer maçlar neden ertelenmedi bu badem bıyıklı vali kar tatili vermekten başka ne işe yarıyor bende badem bıyık bıraksam vali olurmuyum acaba

    kac yaşındasın allah askına.sabah dan beri soyluyoruz.kafanmı basmıyor.2 saat onceden alınması yanlışmış.ulan bombalı arac hareket etmiş.sifreli konusmayi cozmusler.bombalı arac dısardaymiş.ne yapıcaklardı 1 ay onceden teroristler davetiyemi gonderceklerdi biz tt arenada bomba patlaticaz diye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.